EURO 2024 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EURO 2024 - Kvalifikacije
Svicarska
BiH
Armenija
Luksemburg
Litvanija
BiH
Armenija
Luksemburg
Litvanija
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hrvatska
BiH
Slovenija
Azerbejdzan
Litvanija
BiH
Slovenija
Azerbejdzan
Litvanija
Ali Armenija je opet ubjedljivo najbolja opcija iz trećeg šešira, protiv svakog drugog protivnika iz ovog pota ne bi bili favoriti. Nije vala bolja situacija ni kada pogledaš pot 4, jedino protiv Farskih Otoka da kažeš ono baš smo favoriti i bili bi blagi favorit protiv Bugara i Azerbejdžana, ovo ostalo daj Bože da smo u ovom trenutku kvalitetniji

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Crna Gora je bolja opcija jer oni znaju često da kiksaju u ovim ostalim utakmicama.Raonffa je napisao/la: ↑27 sep 2022, 23:02Ali Armenija je opet ubjedljivo najbolja opcija iz trećeg šešira, protiv svakog drugog protivnika iz ovog pota ne bi bili favoriti. Nije vala bolja situacija ni kada pogledaš pot 4, jedino protiv Farskih Otoka da kažeš ono baš smo favoriti i bili bi blagi favorit protiv Bugara i Azerbejdžana, ovo ostalo daj Bože da smo u ovom trenutku kvalitetniji![]()
Ne znam šta bih ti rekao, ne bih volio nijednu od ovih ex-yu reprezentacija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
U sustini isto nam ili zapali u grupu sa 5 ili 6 ekipa.Andorra,San Marino i Lihenstajn ce svakako imati 0 bodova u svakoj grupi
Sto se mene tice pozeljno bi bilo da sa nama budu:
Poljska,Armenija,Farska Ostrva i Gibraltar,San Marino(?)
Najteze bi bilo vjerovatno:
Italija,Ukrajina,Turska,Slovacka
Tesko da bi u ovoj grupi mogli nesto puno.Otp.ocekujem nesto izmedju ove najslakse i najteze sto sam naveo
Sto se mene tice pozeljno bi bilo da sa nama budu:
Poljska,Armenija,Farska Ostrva i Gibraltar,San Marino(?)
Najteze bi bilo vjerovatno:
Italija,Ukrajina,Turska,Slovacka
Tesko da bi u ovoj grupi mogli nesto puno.Otp.ocekujem nesto izmedju ove najslakse i najteze sto sam naveo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mi koga god dobijemo u grupi, nama je borba do posljednjeg minuta za svaku pobjedu.
Mi smo jedna prosječna i limitirana ekipa u kojoj glavni igrač ima 36 godina, drugi glavni igrač igra miki maus ligu, pored njih dvojice nemamo krilnog igrača koji može napraviti razliku, nemamo talentovane igrače sem Ahmedhodžica i Dedića i pitanje je kakva nam je budućnost...
Nadam se da će se sve kockice poklopiti i da ćemo uspjeti biti normalni na terenu.
Mi smo jedna prosječna i limitirana ekipa u kojoj glavni igrač ima 36 godina, drugi glavni igrač igra miki maus ligu, pored njih dvojice nemamo krilnog igrača koji može napraviti razliku, nemamo talentovane igrače sem Ahmedhodžica i Dedića i pitanje je kakva nam je budućnost...
Nadam se da će se sve kockice poklopiti i da ćemo uspjeti biti normalni na terenu.
bošnjanin
Italija
Bosna
Crna Gora
Bugarska
Kipar
Jedna mediteranska grupa.
Bosna
Crna Gora
Bugarska
Kipar
Jedna mediteranska grupa.

-
- Kontakt:
Nije bitno ko je iz prve grupe, treca i cetvrta nas napadaju, cak i peta ako to bude Slovacka ili Litva
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nama je bitno samo iz treće izvući Island ili Armeniju, reprezentacije koje se raspadaju i od kojih smo sigurno jači, te iz četvrtog izbježi Tursku, Grčku i Gruziju
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Više bi volio da izvučemo 5 ekipa iz pota 1, nego ikad više smećarsko **** Grčku, njihovog malog retardiranog otočnog brata ili autistične Fince.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
.....
Mađarska
BiH
Armenija
Farski otoci
Malta
San Marino
......
Od zla oca i gore matere
Mađarska
BiH
Armenija
Farski otoci
Malta
San Marino
......
Od zla oca i gore matere

Belgija
BiH
Ukrajina
Sj. Makedonija
Estonija
Lihtenstajn
Konacni plasman:
1. Belgija
2. Ukrajina
3. Sj. Makedonija
4. BiH
5. Estonija
6. Lihtenstajn
BiH
Ukrajina
Sj. Makedonija
Estonija
Lihtenstajn
Konacni plasman:
1. Belgija
2. Ukrajina
3. Sj. Makedonija
4. BiH
5. Estonija
6. Lihtenstajn
NEMA NAZAD
Zamisli grupu Belgija,BiH,Irska,Grcka,Kipar.
Tacno bi se objesio
Tacno bi se objesio

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Meraak1921
- Kontakt:
Na papiru ce biti jedna 'bolja' repka, al dvije idu na EP, tako da sve je do nas..
-
- Kontakt:
Norveška i Ukrajina su sigurno bolje ekipe od nas i na papiru i u praksi, tako da, ako nam dođe jedna od njih, plasman na prvenstvo je već podvig.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2022, 14:47Na papiru ce biti jedna 'bolja' repka, al dvije idu na EP, tako da sve je do nas..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema teorije da ne zaobidjemo nekog zeznutog iz pot 3 i 4, momentalno se sanse smanjuju za plasman.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 sep 2022, 15:30Norveška i Ukrajina su sigurno bolje ekipe od nas i na papiru i u praksi, tako da, ako nam dođe jedna od njih, plasman na prvenstvo je već podvig.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2022, 14:47Na papiru ce biti jedna 'bolja' repka, al dvije idu na EP, tako da sve je do nas..
Ne bi to ni bio problem da imas jos barem jednog iznadprosjecnog igraca koji te moze nositi.
Vec sada se moze reci da ce plasman preko EURO kvalifikacija biti preteska.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Upravo. Ostaje nada da će sve ozbiljnije ekipe ipak izboriti prvenstvo kroz kvalifikacije, pa da će nam Izrael biti najozbiljniji konkurent za plasman na prvenstvo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 sep 2022, 15:33Nema teorije da ne zaobidjemo nekog zeznutog iz pot 3 i 4, momentalno se sanse smanjuju za plasman.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 sep 2022, 15:30Norveška i Ukrajina su sigurno bolje ekipe od nas i na papiru i u praksi, tako da, ako nam dođe jedna od njih, plasman na prvenstvo je već podvig.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2022, 14:47Na papiru ce biti jedna 'bolja' repka, al dvije idu na EP, tako da sve je do nas..
Ne bi to ni bio problem da imas jos barem jednog iznadprosjecnog igraca koji te moze nositi.
Vec sada se moze reci da ce plasman preko EURO kvalifikacija biti preteska.