bombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:21Ode Dijana Sky tetka na crnu listu , bome neka se spremi Denis Stojnić , a zatim i Osmica ...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:21Ode Dijana Sky tetka na crnu listu , bome neka se spremi Denis Stojnić , a zatim i Osmica ...
Europol je trenutno u Sarajevu, nešto je veliko na pomolu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 sep 2022, 18:26Teska situacija za Dijanu. Nece moci putovati u Ameriku ali moze biti predsjednica BIH ako pozeli.
Moze ona biti na crnoj listi ako pobjede stranke koje su i inace vladajuce zaboli je ona stvar.
koncar i tesy smece mrtvo , gorenje tak tak , dok su Bosch i ariston topbombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2022, 18:14Crkao mi bojler , treba novi da kupim . Ima li ko neki savjet ? Je li bitna marka ili nešto drugo ?
Potpisujem ovo.
Hvala burazRobust je napisao/la: ↑26 sep 2022, 18:40koncar i tesy smece mrtvo , gorenje tak tak , dok su Bosch i ariston topbombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2022, 18:14Crkao mi bojler , treba novi da kupim . Ima li ko neki savjet ? Je li bitna marka ili nešto drugo ?
ovaj od aristona zadnji od 360 kermi ima digitalnu kontrolu temperature, mali milion podesavanja i kontrole grijaca
Nema adekvatne kazne za njih , nažalost ... Ustaše su to , sjeti se da za Vedrana Puljića niko nije odgovarao . I ovi će otići u "svoju" Hrvatsku , oni će ih tamo štiti
i ja imam klasicni ariston vec cetiri godine , grije kao lud i brzo a ima dobru izolaciju tako da drzi bas dugo toplu vodu u bojleru , i kad sam ga uzimao znam da je i meni majstor spominjao da imaju dobru zastitu grijaca od kamenca sto najvise ubije bojlerebombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2022, 21:29Hvala burazRobust je napisao/la: ↑26 sep 2022, 18:40koncar i tesy smece mrtvo , gorenje tak tak , dok su Bosch i ariston topbombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2022, 18:14Crkao mi bojler , treba novi da kupim . Ima li ko neki savjet ? Je li bitna marka ili nešto drugo ?
ovaj od aristona zadnji od 360 kermi ima digitalnu kontrolu temperature, mali milion podesavanja i kontrole grijaca![]()
Sjetio sam se druga koji radi sa bojlerima , reče mi idi u Vodomar i uzmi Ariston , on je top kaže , lako ga je praviti ako se nešto pokavri i još nakih prednosti ..
234 KM platio , sutra će doći neki lik da postavi 60 KM kaže postavljanje . Šteta što tek sad vidim za taj digitalni , uzeo bih ga sigurno .
Suze mi krenuše jbt... koja strahota, pogledaj mlade i sretne porodice
Ko su Ustaše? Ovi članovi obitelji koji su poginuli ili ovi trogloditi što su divljali u autima?bombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2022, 21:34Nema adekvatne kazne za njih , nažalost ... Ustaše su to , sjeti se da za Vedrana Puljića niko nije odgovarao . I ovi će otići u "svoju" Hrvatsku , oni će ih tamo štiti![]()
Nije mi jasno zašto svaki put kad spomenem ustaše ti mi repliciraš ? Šta ti tačno smeta ?Rigoletto je napisao/la: ↑26 sep 2022, 22:11Ko su Ustaše? Ovi članovi obitelji koji su poginuli ili ovi trogloditi što su divljali u autima?bombaysaphire je napisao/la: ↑26 sep 2022, 21:34Nema adekvatne kazne za njih , nažalost ... Ustaše su to , sjeti se da za Vedrana Puljića niko nije odgovarao . I ovi će otići u "svoju" Hrvatsku , oni će ih tamo štiti![]()