NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Sljedece kolo idemo Natronu. Natron i tvrd i nezgodan, jest sad izgubio od Krivaje, ali Krivaja se malo trgla izgleda. Pobjeda nas ostavlja u utrci za Kolinom i Bosnom, a poraz Celika ceka Borac Jelah, koji je dobio Unisa u Vogosci 2:0 i koji bi u tom slucaju bio 3. a mi 4. .
Ponovicu ono sto sam reko i prije utakmice sa Usorom, ako mi budemo pravi, a mi to mozemo biti , pobjeda u Maglaju ne bi trebala doci u pitanje.
Kolina - Bosna, pa ja bi volio da Kolina pobjedi, Bosna bas nezgodna ove godine, Kolina nepoznata, ali cujem da su se mucili sa Zepcem, cak pobjedili Zepce iz sumnjivog penala....ali nisu losi sigurno, ne bi bili ovako visokoplasirani da su losi. Nakon Natrona 9.kolo kuci Rudar, 10.kolo Ilijas u gostima,11. kolo Moscanica kuci, 12.kolo Krivaja u gostima, 13. i 14.kolo Kolina pa Azot kod kuce obadvije i 15.gostujemo Unisu. E sad bi bilo dobro napraviti seriju 8/8 da prezimimo prvi na tabeli
Ponovicu ono sto sam reko i prije utakmice sa Usorom, ako mi budemo pravi, a mi to mozemo biti , pobjeda u Maglaju ne bi trebala doci u pitanje.
Kolina - Bosna, pa ja bi volio da Kolina pobjedi, Bosna bas nezgodna ove godine, Kolina nepoznata, ali cujem da su se mucili sa Zepcem, cak pobjedili Zepce iz sumnjivog penala....ali nisu losi sigurno, ne bi bili ovako visokoplasirani da su losi. Nakon Natrona 9.kolo kuci Rudar, 10.kolo Ilijas u gostima,11. kolo Moscanica kuci, 12.kolo Krivaja u gostima, 13. i 14.kolo Kolina pa Azot kod kuce obadvije i 15.gostujemo Unisu. E sad bi bilo dobro napraviti seriju 8/8 da prezimimo prvi na tabeli
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Vardi godine idu...upravu si 23 godine ima. Prestar jeCelicni je napisao/la: ↑25 sep 2022, 19:38Vardo rinaka od igraca najgori na utakmici čak i Šeha bolji od njega.Već par utakmica Vardo je definitivno među najgorim igracima.Nikad se on vratiti nece, a polahko i godine idu, samo ce biti sve gori i gori.
Neka jalova pobjeda, utakmica teška za gledat i strepi se cijelu utakmicu hoces li primiti gol.Tri boda jesu upisana,ali mislim da cemo i ovu sezonu ostati, jer nema vidi se da nije to to,nema tu pobjede bez 2-3 razlike, a da napadaš prvo mjesto.
Isakovic nam je definitivno jedan od najboljih igraca i Hvala mu do neba sto je dosao i daje svoje iskustvo I znanje ovim mladim igracima.Sehic I Sivac dobro suradjuju po desnoj strani ali treba malo prebacivati igru i ne ici sve preko jedne strane Jer istrose I Onda puse Jer Nemogu stici da se vrate.Sredina nam je najgora Nema tu niko da stane na loptu i da poveze sve nadam se zuna da ce to sve popraviti kada udje u formu opet
Celik Zenica
-
- Kontakt:
Kad u sredini zaigraju 100% spremni Mehić, Salkić, Žuna Čelik će biti bolesno dobar. Citirat ću se za mjesec dana 

Isakovic je mene toliko prijatno iznenadio svojim pristupom prema igri,zalaganjem,kvalitetom,iskustvom...Pun pogodak njegov angazman u Celiku!A sredini fali Salkic mozak,a tu je Mehic,Zuna da odrade to trkacki...Uz Alija,Sivca,Arnautovica i ostale ekipa za vrh federalne sigurno samo kad su svi fit!Ovo je mlada ekipa uz par iskusnijih i mora doci do oscilacija, Na nama je da im damo podrsku i kad losije igraju,da znaju da stojimo iza njih!PonosniSmogovci je napisao/la: ↑25 sep 2022, 21:59Kad u sredini zaigraju 100% spremni Mehić, Salkić, Žuna Čelik će biti bolesno dobar. Citirat ću se za mjesec dana![]()
- jedandevetcetripet
- Kontakt:
Ko nas mrzi treba znati da ovo nase ludilo nikad nece stati! 1988-1945
- limvolikce1945
- Kontakt:
Jbg. linija, i jest i nije, to situacija ko za Demirovića - ako imaš velik nos, u ofsajdu si.
Treba biti realan za vrh federalne to nece biti dovoljno Ali aBd do tada racun ce biti odblokiran I poslovat ce se normalno tako da cemo moci razmisljati o pojacanjima i po Meni vrlo bitno bi bilo kada budemo na nuli i kada se krene po premier ligu i promociju da se angazuju 1-2 skauta i da se ceslja ova nasa liga sto je moguce viseFRLegioen je napisao/la: ↑25 sep 2022, 22:36Isakovic je mene toliko prijatno iznenadio svojim pristupom prema igri,zalaganjem,kvalitetom,iskustvom...Pun pogodak njegov angazman u Celiku!A sredini fali Salkic mozak,a tu je Mehic,Zuna da odrade to trkacki...Uz Alija,Sivca,Arnautovica i ostale ekipa za vrh federalne sigurno samo kad su svi fit!Ovo je mlada ekipa uz par iskusnijih i mora doci do oscilacija, Na nama je da im damo podrsku i kad losije igraju,da znaju da stojimo iza njih!PonosniSmogovci je napisao/la: ↑25 sep 2022, 21:59Kad u sredini zaigraju 100% spremni Mehić, Salkić, Žuna Čelik će biti bolesno dobar. Citirat ću se za mjesec dana![]()
Celik Zenica
PonosniSmogovci je napisao/la: ↑25 sep 2022, 21:59Kad u sredini zaigraju 100% spremni Mehić, Salkić, Žuna Čelik će biti bolesno dobar. Citirat ću se za mjesec dana![]()

Citiraj i mene evo: Ako ne bude povreda, prvi smo na polusezoni i minimalno 5 bodova bjezimo drugom na tabeli.
Povrede su nas malo poremetile na pocetku sezone, gdje se moralo dosta rotirati i izmisljati da bi se izguralo. Vardo na stoperu, Ali ko centralni vezni, protiv borca skoro druga postava na terenu, bez Skolsa par tekmi, Vardo van forme a jedini veznjak na raspolaganju, itd.
Zuna, Salkic i Skols plus Vardo sa klupe kad vrati formu, pojest cemo ligu, a i kup ko nam naleti nece se dobro provesti

Mislim da nam je najjaca postava: Durmo, Sivac - Isak - Sabic - Arnautovic, Salkic - Skols - Zuna - Ali desno, Durmis lijevo i Karic u spicu. Od pocetka sezone nismo imali sve igrace na raspolaganju, plus losa forma Sijerkic, Vardo, Karalic...
To kad se poslozi bice rok n roll

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Lose igramo i Mahir nije opravdao pojacanje barem do sada ova ekipa je knap za ovu ligu mucimo se ne gledljivi su nema vezne linije jednostavno potrebno je osvjezit nesto na polu sezoni nemamo napadaca dobrog,@ ni veza ne igra kako treba ,ovaj mali dao je dobar gol kritikovao sam ga u proslim tekmama nije mi bio nesto al eto moramo izgurat makar do polu sezone i ako zelimo rang vise promjenit nesto u sportskom segmentu u ovoj ligi mozemo gurat ovako za rang vise morat ce se ozbiljnije pristupit
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- limvolikce1945
- Kontakt:
Jeste to, vjerovatno ćemo proigrati kad se svi vrate, ali fora je u tome da moramo dobro igrati i s nekom rezervom u timu, zato je teško očekivati da može cijelu sezonu izgurati isti tim bez povreda. Za viši rang važno je imati i jaču klupu.
Čekamo da Karić i Šijerkić prorade. Ali i bez toga, i sa ovakvom ne baš našom najboljom igrom imamo najbolju gol razliku u ligi do sada, plus zabili smo najviše golova od svih ekipa.
Evo gledam statistiku, Famos je tvrda ekipa, ovaj danas im je tek 3. gol koji su primili do sada.
Čekamo da Karić i Šijerkić prorade. Ali i bez toga, i sa ovakvom ne baš našom najboljom igrom imamo najbolju gol razliku u ligi do sada, plus zabili smo najviše golova od svih ekipa.
Evo gledam statistiku, Famos je tvrda ekipa, ovaj danas im je tek 3. gol koji su primili do sada.
Sigurno da Nismo na nivou Gdje mozemo reci ovo osvajamo sigurno najbolji smo Ali Eto nadam se da cemo rasti iz utakmice u utakmicu.Karic je tek dosao Ima on mnogo iskustva da podijeli sa mladjima onda da pokaze profesionalan pristup klubu utakmicama djeca od njega mogu dosta da nauce i on nam Moze dati mnogo ne Samo na terenu nego I van njega Ako bude zelio istinski da bude tu za svoj klub.Sportski segment ce se gotovo sigurno promjeniti sa odblokiranim racunom i rijesenim dugovanjima,to kada se desi mi cemo biti atraktivni svim mladim igracima koji imaju potencijala a Nemogu se nametnuti premierligasima.Mi se moramo posvetiti razvoju mladih igraca i to je jedini put uspjeha u ovoj drzavi.Kod nas nijedan tim nikad nece stvoriti ekipu za neki evropski uspjeh i proljece u evropi ce biti nemoguca misija za sve nase timove jos dugo dugoStativa88 je napisao/la: ↑25 sep 2022, 23:28Lose igramo i Mahir nije opravdao pojacanje barem do sada ova ekipa je knap za ovu ligu mucimo se ne gledljivi su nema vezne linije jednostavno potrebno je osvjezit nesto na polu sezoni nemamo napadaca dobrog,@ ni veza ne igra kako treba ,ovaj mali dao je dobar gol kritikovao sam ga u proslim tekmama nije mi bio nesto al eto moramo izgurat makar do polu sezone i ako zelimo rang vise promjenit nesto u sportskom segmentu u ovoj ligi mozemo gurat ovako za rang vise morat ce se ozbiljnije pristupit
Celik Zenica
Gledaj ovog, yebo mu fudo sve:
https://fb.watch/fMyT1D9R4w/
A ovaj mali debilcic pokazuje ovakvim ponašanjem kako su se osilili samo. I on mi odlucuje nesto u gradu, yebem te drzavo kad si pustila ovakva klica da se rodi.
https://files.fm/u/kts9rbjwz
A ovaj mali debilcic pokazuje ovakvim ponašanjem kako su se osilili samo. I on mi odlucuje nesto u gradu, yebem te drzavo kad si pustila ovakva klica da se rodi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jel ti ko spomenuo da je prestar? De malo druze uzmi kad procitas analiziraj pa baci komentar.Momak je sve lošiji i lošiji a sigurno nece biti sve mlađi i mlađi.Sad kada treba da leti njemu u 35 minuti jezik do poda savijo se na terenu ne moze do daha doci samo sto nije dusu izbacijo.denisov je napisao/la: ↑25 sep 2022, 21:31Vardi godine idu...upravu si 23 godine ima. Prestar jeCelicni je napisao/la: ↑25 sep 2022, 19:38Vardo rinaka od igraca najgori na utakmici čak i Šeha bolji od njega.Već par utakmica Vardo je definitivno među najgorim igracima.Nikad se on vratiti nece, a polahko i godine idu, samo ce biti sve gori i gori.
Neka jalova pobjeda, utakmica teška za gledat i strepi se cijelu utakmicu hoces li primiti gol.Tri boda jesu upisana,ali mislim da cemo i ovu sezonu ostati, jer nema vidi se da nije to to,nema tu pobjede bez 2-3 razlike, a da napadaš prvo mjesto.
Čekaj ovaj idiot sto kaze da mu se svi napuše qrca je nosioc na nekoj od lista za neki parlament?redbull93 je napisao/la: ↑26 sep 2022, 00:13Gledaj ovog, yebo mu fudo sve:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cestitke igracima na pobjedi. Famos nije bezopasna ekipa i ovo je vrijedna pobjeda. Naravno da je bilo gresaka u igri, ali sve se to da ispraviti. Pobjeda i tri boda je ono sto je bitno u ovom trenutku.
Slijedeci je Natron (i potom GOSK u Kupu u srijedu na BP) nakon kojeg slijedi niz laksih utakmica sve do 13.kola kad dolazi Kolina. Nadam se da ce se do tada povrijedjeni igraci vratiti na teren u punoj formi.
Slijedeci je Natron (i potom GOSK u Kupu u srijedu na BP) nakon kojeg slijedi niz laksih utakmica sve do 13.kola kad dolazi Kolina. Nadam se da ce se do tada povrijedjeni igraci vratiti na teren u punoj formi.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sijerkic i Karic se nikako nisu uklopili. Prvi svaku utakmicu promasi zicer, drugi opet jednostavno ne ulazi u prilike. Dodas uz to Durmisa koji jednu odigra strasno, drugu promasi 100% sansu i tako u krug. Mada je to i za ocekivati od nekog njegovih godina, tako da moze dobiti prolaz.
Tacno je da ne stvaramo toliko prilika, ali svaku utakmicu do sad smo imali 3 100% prilike. Problem je sto imamo iskusne igrace koji to ne zabijaju.
Mada to mene nista ne brine, kada jednom svi nadju svoj ritam, kada nam se vrate bitni igraci koji nedostaju, jedini ce problem biti kako to sve uklopiti.
Tacno je da ne stvaramo toliko prilika, ali svaku utakmicu do sad smo imali 3 100% prilike. Problem je sto imamo iskusne igrace koji to ne zabijaju.
Mada to mene nista ne brine, kada jednom svi nadju svoj ritam, kada nam se vrate bitni igraci koji nedostaju, jedini ce problem biti kako to sve uklopiti.
Celik!3,2,2.
Re: NK Čelik Zenica
Liga je puno jača nego prošle godine. Za ovaj rang Famos dosta ozbiljna ekipa. Meni puno više pokazali nego Bosna i Jelah protiv kojih smo kiksali na BP. Korak po korak, od utakmice do utakmice. Treba puno živaca da se sve to "istrpi". Možda i bolje ovako da i mi usput treniramo živce kada odemo u više rangove, znamo šta nas tamo čeka. Ekipa na terenu neka se bori i pokuša ispratiti ekipu u klubu koji iz dana u dan koračaju krupnim koracima ka onome o čemu smo nekada mogli samo sanjati, uređen sistem. Na svima ostalima je da damo onoliko koliko ko može u skladu sa svojim mogućnostima, dolaziti na utakmice, kupovati karte, odazivati se na akcije, ako ništa drugo onda pratiti dešavanja u i oko kluba, jer i to je neki način podrške.
#samoČelik
Da i pored toga u GU je zaduzen za sport nesto, on se pita.avenija je napisao/la: ↑26 sep 2022, 01:33Čekaj ovaj idiot sto kaze da mu se svi napuše qrca je nosioc na nekoj od lista za neki parlament?redbull93 je napisao/la: ↑26 sep 2022, 00:13Gledaj ovog, yebo mu fudo sve:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.