HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
@ Emir Zenica
Zrinjski predstavlja i uvijek je predstavljao Hrvate u BiH,i nevidim u čemu je problem.
Vidim da neki pišu o nacionaliznu,kojega stvarno nije bilo,bilo je nekih manjih sranja od pojedinaca,koji nemaju veze sa nacionaliznom nego sa huliganizmom.
Okanite se tih prepucavanja i šupljih priča,obe strane Mostara imaju razloga za slavlje pa onda slavite,popijete nešto,zapjevajte,a od ovakvih priča nema ništa.
Zrinjski predstavlja i uvijek je predstavljao Hrvate u BiH,i nevidim u čemu je problem.
Vidim da neki pišu o nacionaliznu,kojega stvarno nije bilo,bilo je nekih manjih sranja od pojedinaca,koji nemaju veze sa nacionaliznom nego sa huliganizmom.
Okanite se tih prepucavanja i šupljih priča,obe strane Mostara imaju razloga za slavlje pa onda slavite,popijete nešto,zapjevajte,a od ovakvih priča nema ništa.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Roterdam je napisao/la:e jesi i glup majko mila...Emir_ZENICA je napisao/la:Cestitam Zrinjskom na tituli i ljepo nas predstavite u Evropi a po onome sto sam vidio necete nas predstaviti nego HRVATE.... SRAMOTA!!!ubi vas Internet
Majstore bio sam u Mostaru ...za vrijeme utakmice ...isao sam kod prijatelja "Red Army ..." (bio sam sa njima ..oni koji nisu otisli u Modricu i iscekivali rezultate)Kad sam se kuci vraco imao sam sta i vidjeti sve Hrvat do Hrvata i sve Hrvatske pjesme a neko je napisao ima i Muslimana i Srba u Zrinjskom i sasvim je u pravu ..ko ce im ostati nakon onog juce KO ???
PS. Mogao je i Thomson doci

A C A B !
- Komunikacija
- Kontakt:
Sta bi trebali pjevat himnu BiH,a ja nema rijeci
,sta ti imas protiv Hrvata,ej glupost na nivou,kaze sve hrvat do hrvata ,a naslov slavi HRVATSKI sportski klub,jbg nece biti kinez do kineza,a meni je srce ko hum kad dadne gol Selimovic(iako rijetko
) pa poljubi grb na kojem je sahovnica,vjeruj mi rađe ce oni igrati u Zrinjskom za par tisuca ,nego u celiku ili velezu za sendvice. 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Samo da kažem da su to dezinformacije, u nas je uvijek bilo navijača u kockastim dresovima,kao što su se uvijek pjevale hrvatske pjesme,smatra li to netko nacionaliznom ili ne,ne zanima me.
Vi polako ulazite u politiku i nacionalizam,a ako se ne smirite,bit će sankcija!
Vi polako ulazite u politiku i nacionalizam,a ako se ne smirite,bit će sankcija!
davno sam rekao da na ovom forumu nema 10% ljudi koji idu na tekme i koji znaju šta se dešava i šta se dešavalo...
samo znaju mahalske priče i šta je ko napisao po netu,a malo pravih info...
Uživajte u svojih" 5 min slave" na netu
samo znaju mahalske priče i šta je ko napisao po netu,a malo pravih info...
Uživajte u svojih" 5 min slave" na netu
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Ajde momci smirite se,evo malo veselijih informacija,Zrinjski nastavlja sa uspješnom godinom,a nakon osvojenog naslova ( seniori ) i ovojenog kupa ( juniori ) i pioniri su se upisali u listu prvaka.Danas su pobijedom nad GOŠK-om osigurali naslov županijske lige.
fala tebi "bre" na čestitkama.ali i sam znaš da sam ja u pravu 

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Rado VUCE i sledeci put. Kada se slavi, tu sam da cestitam, ali i kada pucaju "petarde" hocu da cestitam.um vuk je napisao/la:fala tebi "bre" na čestitkama.ali i sam znaš da sam ja u pravu

Kako je lijepo tjedan početi kao prvak.
http://www.zrinjski.info/news/fotovideo ... ri/3449/1/
Stigla titula, opet prvak ja.
http://www.zrinjski.info/news/fotovideo ... ri/3449/1/
Stigla titula, opet prvak ja.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma ovo prepucavanje je izašlo van sportskih granica. Nacionalizam i mržnja su uvijek postojali između balkanskih naroda i mi se s time moramo nositi i o tome će se uvijek raspravljatim ali ovaj forum nije mjesto za to. Čestitke Zrinjskom na tituli i da nas što bolje mogu predstave u Ligi prvaka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zrinjski info: Kako je Mostar proslavio titulu
U ponedjeljak u 21.00 sat na HTV-u Oskar C i Hercegovačkoj televiziji pogledajte specijalno izdanje TV magazina Zrinjski info posvećeno osvajanju titule prvaka. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako je Mostar proslavio titulu prvaka koju plemići po drugi put donose u grad na Neretvi.
Kamere magazina Zrinjski info bilježile su što se događalo u gradu i na stadionu prije, za vrijeme i nakon utakmice posljednjeg kola. Govore nogometaši Zrinjskoga, članovi stručnoga stožera, te brojni navijači.
Samo dan nakon osvajanja titule u intervjuu za Zrinjski info trener plemića Dragan Jović otkriva što je ključ uspjeha njegove momčadi.
Zrinjski info u posebnom prilogu donosi i pregled mogućih protivnika Zrinjskoga u pretkolu Lige prvaka, te koga bi plemići htjeli dobiti za protivnika, a koga izbjeći..
I ovaj put tu je i nagradna igra.
Voditelj emisije je Ante Sesar, a urednik Miroslav Vasilj.
U ponedjeljak u 21.00 sat na HTV-u Oskar C i Hercegovačkoj televiziji pogledajte specijalno izdanje TV magazina Zrinjski info posvećeno osvajanju titule prvaka. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako je Mostar proslavio titulu prvaka koju plemići po drugi put donose u grad na Neretvi.
Kamere magazina Zrinjski info bilježile su što se događalo u gradu i na stadionu prije, za vrijeme i nakon utakmice posljednjeg kola. Govore nogometaši Zrinjskoga, članovi stručnoga stožera, te brojni navijači.
Samo dan nakon osvajanja titule u intervjuu za Zrinjski info trener plemića Dragan Jović otkriva što je ključ uspjeha njegove momčadi.
Zrinjski info u posebnom prilogu donosi i pregled mogućih protivnika Zrinjskoga u pretkolu Lige prvaka, te koga bi plemići htjeli dobiti za protivnika, a koga izbjeći..
I ovaj put tu je i nagradna igra.
Voditelj emisije je Ante Sesar, a urednik Miroslav Vasilj.
jeli na HTV OSCAR u 20 ili 21h..pravo sam zbunjen

Ne znam ti brate,i meni to nije jasno,pričekajmo najavu na Zrinjski.info,trebala bi biti postavljena u toku dana.
Odlična vijest.
Nikolić i Žuržinov, dvojica iz zadnjeg reda potpisala nove ugovore. Prepao sam se bio da će nam opet svi otići na kraju sezone jer većini su istekli ugovori. ali evo uprava radi punom parom. Žiža je na zimu produžio ugovor samo šteta što je ozljeđen i neće ga biti 2-3 mjeseca, znači za Europu. PS: nijr ga bilo ni protiv Parzizana.
-Staniša Nikolić je ime o kojem ne treba puno govoeiri, jedan od najboljih i najborbenijih na svojoj poziciji u ligi. Šovjek je u zadnjih nekoliko sezona propustio samo 3-4 utakmice.
-Igor Žuržinov (naš Roberto Carlos
) je napokon odigrao dobru sezonu i drago mi je da je potpisao novi ugovor.
Taman da i odu negdje neće mi biti krivo jer će makar klub nešto zaraditi u tom slučaju.
Nikolić i Žuržinov, dvojica iz zadnjeg reda potpisala nove ugovore. Prepao sam se bio da će nam opet svi otići na kraju sezone jer većini su istekli ugovori. ali evo uprava radi punom parom. Žiža je na zimu produžio ugovor samo šteta što je ozljeđen i neće ga biti 2-3 mjeseca, znači za Europu. PS: nijr ga bilo ni protiv Parzizana.
-Staniša Nikolić je ime o kojem ne treba puno govoeiri, jedan od najboljih i najborbenijih na svojoj poziciji u ligi. Šovjek je u zadnjih nekoliko sezona propustio samo 3-4 utakmice.
-Igor Žuržinov (naš Roberto Carlos

Taman da i odu negdje neće mi biti krivo jer će makar klub nešto zaraditi u tom slučaju.
Moram priznat da sam iznenađen od uprave što je odmah potpisala ugovore sa Nikolićem i Žuržinovom.A govore da će i sutra potpisat nove ugovore sa nekoliko igrača,te da imaju u vidu 4-5 konkretnih pojačanja,ajde samo nek ispune to zadano i 3. pretkolo nam ne gine.Već je dogovorena pripremna utakmica sa Zagrebom,a šuška se da bi pored novog travnjaka i male tribine na pomoćnom mogli dobit i novi autobus.
Evo još malo video uradaka :
Ne plači mama molim te,uglazbljena verzija
Korteo,navijanje,proslava...
Ne plači mama molim te,uglazbljena verzija

Stadion "Pod Bijelim Brijegom",zapadna tribina

- edo_malesak
zvijezda je tukla zagreb u zagrebu...dok su reprezentacije igrale...nezz sad jel bilo 1:3 ili 2:3..tako da trazete kakvog jaceg protivnika..dinamo,hajduk..ekipe koje su igrale u tim pretkolima...da se malo uhodate..Eagles je napisao/la:Moram priznat da sam iznenađen od uprave što je odmah potpisala ugovore sa Nikolićem i Žuržinovom.A govore da će i sutra potpisat nove ugovore sa nekoliko igrača,te da imaju u vidu 4-5 konkretnih pojačanja,ajde samo nek ispune to zadano i 3. pretkolo nam ne gine.Već je dogovorena pripremna utakmica sa Zagrebom,a šuška se da bi pored novog travnjaka i male tribine na pomoćnom mogli dobit i novi autobus.
Ne plači mama molim te,uglazbljena verzija![]()
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Nove info vezane za za ugovore:
Đurić želi u inozemstvo,ali nije isključeno ni produžavanje ugovora.
Melher želi ostat u Zrinjskom i čeka poziv uprave.
Đurić želi u inozemstvo,ali nije isključeno ni produžavanje ugovora.
Melher želi ostat u Zrinjskom i čeka poziv uprave.
- Komunikacija
- Kontakt:
đuricu sretno bilo,kako je odigrao ovu polusezonu bit ce dobro ako iziđe iz premier lige.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Večeras je završen malonogometni turnir "Volim te bola" u organizaciji KN Ultras Zrinjski. Na kraju turnira na kome je učestvovala 21 momčad u finalnoj utamici sastali su se Rudnik i Harlem. Nakon uzbudljive utakmice slavila je momčad Rudnika rezultatom 1:0.
Ovaj turnir je točka na veoma uspješnu sezonu Ultrasa i protekao je u izvanrednoj organizaciji KN Ultras, a sve utakmice igrale su se na igralištu iza pete osnovne škole.

Ovaj turnir je točka na veoma uspješnu sezonu Ultrasa i protekao je u izvanrednoj organizaciji KN Ultras, a sve utakmice igrale su se na igralištu iza pete osnovne škole.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.