Ma nema pojma ba, Chunkz mu u sred utakmice objašnjavao pravila

Mada, sve je do perspektive:
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma nema pojma ba, Chunkz mu u sred utakmice objašnjavao pravila
Vidio sam snimak gdje pokosi KSIja kao što je nekad Terry Butcher, onda krene skakat po terenu ko da je gol zabio
Lik je isprva mislio da manchester united igra u portugalskoj ligi
Ja sam imao 1400 u firmi, korištenje telefona besplatno i automobil za neku sitnu nadoknadu po prijeđenom kilometru.Marsal je napisao/la: ↑24 sep 2022, 09:09Evo ovi ljudi što radim sa njima, imali su platu između 1200-1300, 30 dana godišnjeg i obrok na poslu i odoše. Tražili povećanje plate nedavno, rečeno im od tog nema ništa i eto, krenuše tražit i dobiše u Austriji. Odlaze za mjesec dok odrade otkazni rok.
Da im je samo povećana plata na makar 1500 mislim da nijedan ne bi otišao ali eto.
I koga god da zaposli sad, treba mu makar 3 godine da napravi upola radnika ko što je on.
arvid i ostali besposlicari
Koja tuga. Zamisli vozis normalno i samo odjednom neka budaletina iz drugog smjera te ubije, toga me uvijek strah.Otelo je napisao/la: ↑25 sep 2022, 08:19https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /220924102
Vraćaš se sa mora i neki kreten koji se iz nekog razloga **** brzinom te ubije. Tebe nema, ostatak tvoje obitelj više nikad neće biti normalan, a onaj koji je kriv će dobiti dvije godine uvjetno.
Vratiti smrtnu kaznu za ubojstvo u saobraćnoj nesreći, izazivanje iste zbog brzine kažnjavati sa minimalnom pet godina zatvora.
Moj komšija prije par mjeseci se izvrtio zbog brzine i naravno to ga nije osvjestilo da i dalje nastavi voziti 120 - 130 tamo gdje je ograničene 70km/h.
I budala po obicaju vozi bemveenobarca je napisao/la: ↑25 sep 2022, 08:34Koja tuga. Zamisli vozis normalno i samo odjednom neka budaletina iz drugog smjera te ubije, toga me uvijek strah.Otelo je napisao/la: ↑25 sep 2022, 08:19https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /220924102
Vraćaš se sa mora i neki kreten koji se iz nekog razloga **** brzinom te ubije. Tebe nema, ostatak tvoje obitelj više nikad neće biti normalan, a onaj koji je kriv će dobiti dvije godine uvjetno.
Vratiti smrtnu kaznu za ubojstvo u saobraćnoj nesreći, izazivanje iste zbog brzine kažnjavati sa minimalnom pet godina zatvora.
Moj komšija prije par mjeseci se izvrtio zbog brzine i naravno to ga nije osvjestilo da i dalje nastavi voziti 120 - 130 tamo gdje je ograničene 70km/h.
Jest, dole baš deru od Čapljine prema Mostaru. Išao sam par puta i kolona se hvata za autom koje ide 90 km/h.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 sep 2022, 09:17Brzo dole inace ljudi voze od Capljine do Bune. Mene su nervirali, vozim 70 80 i opet im spor. Kada sam skrenuo dole do Bunskih kanala jedva sam se ukljucio na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.