Ako Raul to kaze

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
A imas osjecaj da je mogao dati jos barem 10, djeluje kao da ga je nemoguce zaustaviti....
U prvom usao negdje nakon 5 min i igrao nekih 7 min. U drugom usao, cini mi se nakon 3 min i igrao gotovo cijelo poluvrijeme. Ubjedljivo najbolji na terenu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 20:29Nisam gledao bio meč, pa da pitam samo jel igrao ok minute ili je tek kad su se odvojili dobio priliku pa počeo puniti statistiku?
Došao kao MVP Španske lige i ti misliš da bi ga tek ubacio kada se odluči pobjednik? Budi realanbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 20:29Nisam gledao bio meč, pa da pitam samo jel igrao ok minute ili je tek kad su se odvojili dobio priliku pa počeo puniti statistiku?
Ghuraba je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:56TheChief je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:35Uzet ću za primjer Shveda i De Coloa. Istina je da se oni nisu snašli u NBA. Ali su oni neuporedivo bolji košarkaši od Muse. Oni dominiraju u EL (u njenim najboljim timovima) jer su klase za Europu. U tim istim timovima Musa ne bi igrao 10 min, a ne bio najbolji igrač istog. Trenutno MOŽDA postoje 3-4 tima u EL (oni najlošiji) u kojima bi Džanan igrao 15+ minuta, a ni u tim ne bi imao neku značajniju ulogu. U onim najboljim timovima bi imao ulogu koju ima i u BKNu. To što Shved, De Colo i Musa ne mogu igrati u NBA ne znači da su iste kvalitete. James i Vucevic su prvi igrači PO ekipa pa ne znači da su iste kvalitete.
Trenutno je on granicni EL/EC igrač. Kao što sam već pisao najsličniji je Zagorcu.
Eto uzeo si za primjer njih dvojicu, a Shved i De Colo su se u Evropu vratili s 27 godina. To znaci da Musa ima jos 6 godina fore da dostigne njihov nivo? Ja sam ubijedjen da bi on sad za samo 2 mjeseca igranja u EL pokazao da je jedna od najboljih dvojki na evropskom tlu. Ti kazes da nece napraviti vecu karijeru od Zagorca, a ja kazem da ce napraviti vecu od De Coloa, a pred nama je insallah.
Btw, kad tako sve vec znas, de mi jos reci ko osvaja sva ova takmicenja i prvenstva u narednih par godina, da ne gledam to dzaba.![]()
Gledaj kakve bitke sam morao voditi s tvojim velikim pajdasem iz Hercegovine - i to prije vise od 2 godine...
Brine me sta se desilo sa njim. Nema ga vec dugo.Ghuraba je napisao/la: ↑25 sep 2022, 01:52Ghuraba je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:56TheChief je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:35Uzet ću za primjer Shveda i De Coloa. Istina je da se oni nisu snašli u NBA. Ali su oni neuporedivo bolji košarkaši od Muse. Oni dominiraju u EL (u njenim najboljim timovima) jer su klase za Europu. U tim istim timovima Musa ne bi igrao 10 min, a ne bio najbolji igrač istog. Trenutno MOŽDA postoje 3-4 tima u EL (oni najlošiji) u kojima bi Džanan igrao 15+ minuta, a ni u tim ne bi imao neku značajniju ulogu. U onim najboljim timovima bi imao ulogu koju ima i u BKNu. To što Shved, De Colo i Musa ne mogu igrati u NBA ne znači da su iste kvalitete. James i Vucevic su prvi igrači PO ekipa pa ne znači da su iste kvalitete.
Trenutno je on granicni EL/EC igrač. Kao što sam već pisao najsličniji je Zagorcu.
Eto uzeo si za primjer njih dvojicu, a Shved i De Colo su se u Evropu vratili s 27 godina. To znaci da Musa ima jos 6 godina fore da dostigne njihov nivo? Ja sam ubijedjen da bi on sad za samo 2 mjeseca igranja u EL pokazao da je jedna od najboljih dvojki na evropskom tlu. Ti kazes da nece napraviti vecu karijeru od Zagorca, a ja kazem da ce napraviti vecu od De Coloa, a pred nama je insallah.
Btw, kad tako sve vec znas, de mi jos reci ko osvaja sva ova takmicenja i prvenstva u narednih par godina, da ne gledam to dzaba.
Gledaj kakve bitke sam morao voditi s tvojim velikim pajdasem iz Hercegovine - i to prije vise od 2 godine...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.