A da nije stavio tog golmana bilo bi "momak branio juniirsku ligu prvaka za Dinamo, a kod nas mu menadžeri ne daju".
Meni iskreno, samo nije jasno, zašto se ignoriše Prskalo.
Vidum da ni u Zrinjskom još nije dobio šansu. Igrač sa onakvim šutom treba da ima mjesta barem na klupi ovdje.
A da nije stavio tog golmana bilo bi "momak branio juniirsku ligu prvaka za Dinamo, a kod nas mu menadžeri ne daju".
Vidum da ni u Zrinjskom još nije dobio šansu. Igrač sa onakvim šutom treba da ima mjesta barem na klupi ovdje.
Meni je ona ekipa jucer bas losa bila. Sta reci za Teslickog Lukakua.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Pa jeste, slažem se.
Samo navodim jednu win-win situaciju za kritičare, kao što je ovaj golman.
Staviš ga, ne valja nizak.
Ne staviš ga, opet ne valja, golman Dinama na klupi.
Meni je ona ekipa jucer bas losa bila. Sta reci za Teslickog Lukakua.
Ma kakav Lukaku,Zvezda gledala da se rješi i naplati bar nešta od igrača koji im nije mogao igrati u razvojnom Grafičaru.Samo se ovdje bajke pišu a dečko dok je dominirao fizikom odskakao,već sa seniorima na pripremama Grafičara vidjelo se krajnji domet.
Jedini ko je izabran od nasih da je wunderkid je Dedic.Ne znam otkud za Kahvica to uopste.Da je wunderkid,mislite da Zvezda ne bi njega gurala u prvoj postavi i tjerali ga da promijeni drzavljanstvo?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Ja ne znam zašto se pojedini još uvijek iznenađuju lošim selektiranjem/skautiranjem trenera naših omladinskih reprezentacija. Pa svima je poznato kako se dolazi na te pozicije. Nije baš da je kompetentnost najvažniji kriterij (čast izuzecima), jer da jeste ti bi se ljudi proslavili prije u klupskom fudbalu. Onaj Jusufbegović djeluje kao daleko najveća ubleha, ali par forumaša koje cijenim su napisali da je OK pa da vidimo. Ljudi jednostavno nemaju znanje za procijeniti igrača.
Nama je skautiranje ili nepostojanje tog zanimanja jako izraženo i u klupskom fudbalu. Od rata pa na ovamo nije da su se klupski skauti proslavili. Promjene se mogu očekivati sada kada je kapital ušao u naš fudbal i to samo trenutno kod Mirvića. On čovjek želi i da profitira od svojih ulaganja, što je potpuno opravdano i nadam se da hoće. Kod Azmira slabije, jer kod njega je neki čudan model za koji, bar meni, nije jasno kuda tačno vodi i šta mu je cilj.
Ja ne znam zašto se pojedini još uvijek iznenađuju lošim selektiranjem/skautiranjem trenera naših omladinskih reprezentacija. Pa svima je poznato kako se dolazi na te pozicije. Nije baš da je kompetentnost najvažniji kriterij (čast izuzecima), jer da jeste ti bi se ljudi proslavili prije u klupskom fudbalu. Onaj Jusufbegović djeluje kao daleko najveća ubleha, ali par forumaša koje cijenim su napisali da je OK pa da vidimo. Ljudi jednostavno nemaju znanje za procijeniti igrača.
Nama je skautiranje ili nepostojanje tog zanimanja jako izraženo i u klupskom fudbalu. Od rata pa na ovamo nije da su se klupski skauti proslavili. Promjene se mogu očekivati sada kada je kapital ušao u naš fudbal i to samo trenutno kod Mirvića. On čovjek želi i da profitira od svojih ulaganja, što je potpuno opravdano i nadam se da hoće. Kod Azmira slabije, jer kod njega je neki čudan model za koji, bar meni, nije jasno kuda tačno vodi i šta mu je cilj.
Ma kakav Jusufbegović, nije dugo radio.
Ovako mi je ok po TV-u da dadne analizu utakmice, vidi se da se trudi i prati ali dugo nije vidio nikakav tim.
Meč Bosna i Hercegovina U21)-Švajcarska (U20) na programu je 23.09.2022. u 16:00 sati na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu. Ulaz za publiku je slobodan, a meč ćete moći pratiti i uživo na zvaničnom YouTube kanalu NS/FS BiH.
Meč Bosna i Hercegovina U21)-Švajcarska (U20) na programu je 23.09.2022. u 16:00 sati na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu. Ulaz za publiku je slobodan, a meč ćete moći pratiti i uživo na zvaničnom YouTube kanalu NS/FS BiH.
Zukanovicu ti si blizak fk Sarajevo i omladinskom pogonu. Sta je sa onim djetetom Arman Zulum onako na video snimcima izgleda talentovan...sta je bilo probom u Dinamu kad nije ostao a sad vidim pise se da ide i u kamp Barselone.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz