Znaci nisam jediniFliX je napisao/la: ↑21 sep 2022, 23:39Posto se ovdje vise puta pisalo, da ovaj forum prate neki i iz uprave kluba, odnosno neki bliski klubu, pa da dam jedan prijedlog vezano za prestojecu press konferenciju. Moze li se nabaviti jos jedan mikrofon, da se koristi kada novinari ili ko vec postavljaju pitanja? Ja, a mislim da i ostali koji prate press konferenciju preko YT, da pitanje novinara uopste ne cuju, nego da pitanje nagadjamo na osnovu odgovora koji se solidno cuje.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Tako je.Treba izgledati press malo vise profesionalnije.Barem jedan mikrofon da se nabavi za novinare.FliX je napisao/la: ↑21 sep 2022, 23:39Posto se ovdje vise puta pisalo, da ovaj forum prate neki i iz uprave kluba, odnosno neki bliski klubu, pa da dam jedan prijedlog vezano za prestojecu press konferenciju. Moze li se nabaviti jos jedan mikrofon, da se koristi kada novinari ili ko vec postavljaju pitanja? Ja, a mislim da i ostali koji prate press konferenciju preko YT, da pitanje novinara uopste ne cuju, nego da pitanje nagadjamo na osnovu odgovora koji se solidno cuje.
Re: Re: NK Čelik Zenica
Izvučeni su sljedeći parovi završnice juniorskog Kupa Federacije BiH:
RIJEKA/VITEZ: NK Romari-FK Goražde
TOMISLAVGRAD: HNK Tomislav-NK Široki Brijeg
CAZIN: FK Krajina-HŠK Zrinjski
ZENICA: NK Čelik-FK Sloboda
Voljom žrijeba direktno u završnicu juniorskog Kupa BiH plasirala se ekipa FK Sarajevo.
U završnici juniorskog Kupa Federacije BiH igra se jedna utakmica, a sve utakmice se igraju u četvrtak 29.09.2022. godine sa početkom u 15:30 sati.
RIJEKA/VITEZ: NK Romari-FK Goražde
TOMISLAVGRAD: HNK Tomislav-NK Široki Brijeg
CAZIN: FK Krajina-HŠK Zrinjski
ZENICA: NK Čelik-FK Sloboda
Voljom žrijeba direktno u završnicu juniorskog Kupa BiH plasirala se ekipa FK Sarajevo.
U završnici juniorskog Kupa Federacije BiH igra se jedna utakmica, a sve utakmice se igraju u četvrtak 29.09.2022. godine sa početkom u 15:30 sati.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Nebi bilo lose da se sutra postavi kakav stand sa Celikovim artiklima i kartama za tekmu protiv Famosa.
Sta mislite da se organizuje neki polu maraton od stadiona do smetova 10 KM (valuta) za ucestvovanje i na smetovima cijeli tim ceka pobjednika i urucuje nagradu i slikanje a nagrada moze biti sezonska ulaznica godina clanarine artikli iz naseg shopa,mislim da bi ovakvim manifestacijama malo ljude vise vezali za celik a i malo pozitivnog druzenja nije nikad na odmet.
Celik Zenica
- samoposteno
- Kontakt:
Dobra ideja al da igraci trce do smetova a da ih navijaci cekaju i uruce nagradu ipak je njima kondicija potrebnijaIronside je napisao/la: ↑22 sep 2022, 15:44Sta mislite da se organizuje neki polu maraton od stadiona do smetova 10 KM (valuta) za ucestvovanje i na smetovima cijeli tim ceka pobjednika i urucuje nagradu i slikanje a nagrada moze biti sezonska ulaznica godina clanarine artikli iz naseg shopa,mislim da bi ovakvim manifestacijama malo ljude vise vezali za celik a i malo pozitivnog druzenja nije nikad na odmet.

E jbg sad.Haj da si rekao gradom, al do Smetova?Nebi mogli do sopinga istrcat, jos po grada na motanim cigarama.Ironside je napisao/la: ↑22 sep 2022, 15:44Sta mislite da se organizuje neki polu maraton od stadiona do smetova 10 KM (valuta) za ucestvovanje i na smetovima cijeli tim ceka pobjednika i urucuje nagradu i slikanje a nagrada moze biti sezonska ulaznica godina clanarine artikli iz naseg shopa,mislim da bi ovakvim manifestacijama malo ljude vise vezali za celik a i malo pozitivnog druzenja nije nikad na odmet.
Hah dobar si kontao sam ja to nesto ali nemoras trcati setnja laganini u zdravom tijelu zdrav duh.Ko prezivi do smetova pricat ceCelicni je napisao/la: ↑22 sep 2022, 16:05E jbg sad.Haj da si rekao gradom, al do Smetova?Nebi mogli do sopinga istrcat, jos po grada na motanim cigarama.Ironside je napisao/la: ↑22 sep 2022, 15:44Sta mislite da se organizuje neki polu maraton od stadiona do smetova 10 KM (valuta) za ucestvovanje i na smetovima cijeli tim ceka pobjednika i urucuje nagradu i slikanje a nagrada moze biti sezonska ulaznica godina clanarine artikli iz naseg shopa,mislim da bi ovakvim manifestacijama malo ljude vise vezali za celik a i malo pozitivnog druzenja nije nikad na odmet.
Celik Zenica
A mozda i da zajedno trce navijaci i igraci i ako igraci nemaju kondicije vise od navijaca gotovi su na smetovima hahsamoposteno je napisao/la: ↑22 sep 2022, 16:03Dobra ideja al da igraci trce do smetova a da ih navijaci cekaju i uruce nagradu ipak je njima kondicija potrebnijaIronside je napisao/la: ↑22 sep 2022, 15:44Sta mislite da se organizuje neki polu maraton od stadiona do smetova 10 KM (valuta) za ucestvovanje i na smetovima cijeli tim ceka pobjednika i urucuje nagradu i slikanje a nagrada moze biti sezonska ulaznica godina clanarine artikli iz naseg shopa,mislim da bi ovakvim manifestacijama malo ljude vise vezali za celik a i malo pozitivnog druzenja nije nikad na odmet.![]()
Celik Zenica
- samoposteno
- Kontakt:
Ja se odma prijavljujem ako se bude do lamele trcaloIronside je napisao/la: ↑22 sep 2022, 16:10A mozda i da zajedno trce navijaci i igraci i ako igraci nemaju kondicije vise od navijaca gotovi su na smetovima hahsamoposteno je napisao/la: ↑22 sep 2022, 16:03Dobra ideja al da igraci trce do smetova a da ih navijaci cekaju i uruce nagradu ipak je njima kondicija potrebnijaIronside je napisao/la: ↑22 sep 2022, 15:44Sta mislite da se organizuje neki polu maraton od stadiona do smetova 10 KM (valuta) za ucestvovanje i na smetovima cijeli tim ceka pobjednika i urucuje nagradu i slikanje a nagrada moze biti sezonska ulaznica godina clanarine artikli iz naseg shopa,mislim da bi ovakvim manifestacijama malo ljude vise vezali za celik a i malo pozitivnog druzenja nije nikad na odmet.![]()

-
- Kontakt:
Kakvi momenti humora i mašte na ovom dijelu foruma

Moramo malo pozitive unijeti Jos iscekujemo press i te vijesti sad ce da nas krene 35 utakmica sve pobjede aBd
Celik Zenica
Sta mislite umjesto forumasi 12ti igrac, da placamo 200KM igraca koji zabije penal?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Moras razumijeti igrace nije lako penal sutati eh sad da imaju neku vecu motivaciju za postizanje zgoditka to bi bila vec druga prica evo ja predlazem da za svaki pogodjeni penal onoj ko da gol ima pirosku u ekmeku
Celik Zenica
Čelik - Famos
Glavni sudija: Balić Semir (Tešanj)
1. Asistent: Aljukić Adis (Kakanj)
2. Asistent: Hadžović Eldar (Sarajevo)
Delegat: Omanović Mustafa (Visoko)
Glavni sudija: Balić Semir (Tešanj)
1. Asistent: Aljukić Adis (Kakanj)
2. Asistent: Hadžović Eldar (Sarajevo)
Delegat: Omanović Mustafa (Visoko)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Zar je to kolina krenula u kupovinu sudija, pa je toliko prozivaju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.