Prije da će FK Krušik Vukovije gornje ili NK Gornji Rainci
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma nasi klubovi su rupe bez dna. Da dodju Arapi iz PSG-a Man Citya zajedno bankrotirali bi. Svi hoce da se ugrade u bilo koji novac koji dodje u nase klubove
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Privatizovati ih i promijeniti model poslovanja. Mateschitz nije lud. Voli on fudbal, ali je prije svega biznismen. Ako sam dobro vidio Salzburg je imao 40 miliona eura profita u 2019 godini.

NK rainci gornji su najljepsa sportska prica kalesijske opstine. Pjanic nije nikad ulozio centa u taj klub iako je iz tog sela.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 18:40Prije da će FK Krušik Vukovije gornje ili NK Gornji Rainci
naprijed rejal
To što nije uložio/poklonio nešto lokalnom klubu je stvar dobre volje i njegove motivacije. I zbog toga ga možemo zvati papkom/umišljenkom ili kako već, a i nije isključeno da su u tim manjim sredinama zatrovatni međuljudski odnosi.Sveti je napisao/la: ↑15 sep 2022, 20:52NK rainci gornji su najljepsa sportska prica kalesijske opstine. Pjanic nije nikad ulozio centa u taj klub iako je iz tog sela.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 18:40Prije da će FK Krušik Vukovije gornje ili NK Gornji Rainci

Sasvim je drugačija priča i motivacija iza svega kada bi eventualno ulazio u posao sa nekim klubom. Motiv je lova, a to sve pokreće. Vidim da svakako puno investira u nekretnine, restorane, a ako se ne varam da mu otac ima firmu za određene građevinske radove. Njemu je najbolje investirati u nešto za što on lično posjeduje Know-how, a zašto i ne već unaprijed izgrađenu mrežu poznanstava.

Slazem se, ali samo da se nadovezem na komentar gore o finansiranju lokalnih klubova. Ta cijela porodica je nevjerovatno stisnuta stoga i ne cudi njegov transfer u emirateh1a2s3o4 je napisao/la: ↑16 sep 2022, 12:29To što nije uložio/poklonio nešto lokalnom klubu je stvar dobre volje i njegove motivacije. I zbog toga ga možemo zvati papkom/umišljenkom ili kako već, a i nije isključeno da su u tim manjim sredinama zatrovatni međuljudski odnosi.Sveti je napisao/la: ↑15 sep 2022, 20:52NK rainci gornji su najljepsa sportska prica kalesijske opstine. Pjanic nije nikad ulozio centa u taj klub iako je iz tog sela.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 18:40
Prije da će FK Krušik Vukovije gornje ili NK Gornji Rainci![]()
Sasvim je drugačija priča i motivacija iza svega kada bi eventualno ulazio u posao sa nekim klubom. Motiv je lova, a to sve pokreće. Vidim da svakako puno investira u nekretnine, restorane, a ako se ne varam da mu otac ima firmu za određene građevinske radove. Njemu je najbolje investirati u nešto za što on lično posjeduje Know-how, a zašto i ne već unaprijed izgrađenu mrežu poznanstava.![]()
naprijed rejal
Odakle ti znas da je stisnuta, bio ti,vidio ili ti prenio neki klosar sto ga molio za pare a ovaj ga odyebo....
Nemojte pricati neprovjerene stvari i nagadjanja, uostalom momak je odrastao vani sta njega boli ku rac za neki klub seoske lige u Gornjim Raincima...
Ta porodica je i pomogla mnogima ali se ne hvale javno time, da Mire podjeli sve sto ima opet nas narod ne bi bio zadovoljan.
Nemojte pricati neprovjerene stvari i nagadjanja, uostalom momak je odrastao vani sta njega boli ku rac za neki klub seoske lige u Gornjim Raincima...
Ta porodica je i pomogla mnogima ali se ne hvale javno time, da Mire podjeli sve sto ima opet nas narod ne bi bio zadovoljan.
Mahalaška priča nehljebara "ima on dakle MORA drugima dati para". Idi traži od Bakira da ti dadne stoko.
Znam iz prve ruke nekoliko situacija gdje mu se stari nije htio uhvatit za padze vec dijelio racun sa ostalim za stolom, pa i za slucaj kada je govorio gazdi kafica da treba vise da tjera konobare da trce, jer su prespori, itd.FKBilder je napisao/la: ↑19 sep 2022, 13:40Odakle ti znas da je stisnuta, bio ti,vidio ili ti prenio neki klosar sto ga molio za pare a ovaj ga odyebo....
Staru povedi pod bakira pa nek ti brata napravi
naprijed rejal
- Centre forward
- Kontakt:
Sveti je čojk s tih krajeva. Nema razloga da mu ne vjerujemo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Zasto bi se on hvatao za dzep, jel to neko moranje, zakon...zato sto eto otac je Miralemu pa ima, eto sto bi on trebao da plati racun za stolom, daj mi jedan razlog logican osim gore navedenog, sto ima para....Cuj nece da nam plati ceh za stolom, seljaklukSveti je napisao/la: ↑19 sep 2022, 16:39Znam iz prve ruke nekoliko situacija gdje mu se stari nije htio uhvatit za padze vec dijelio racun sa ostalim za stolom, pa i za slucaj kada je govorio gazdi kafica da treba vise da tjera konobare da trce, jer su prespori, itd.FKBilder je napisao/la: ↑19 sep 2022, 13:40Odakle ti znas da je stisnuta, bio ti,vidio ili ti prenio neki klosar sto ga molio za pare a ovaj ga odyebo....
Staru povedi pod bakira pa nek ti brata napravi

Druze ti nikada nisi bio nezadovoljan uslugom, bilo gdje pa si se zalio nebitno konobar ili negdje drugo... .
Nas narod ima gadnu naviku da gura nos gdje mu nije mjesto.....I ja bi volio da momak ulozi u neki klub ne samo on, nego i mnogi drugi,imucni ljudi u bih...Evo nacelnik Kalesije bogat covjek, i boli ga tuki za nekim klubom iz Kalesije...Gledajmo svoja posla bolan. Mire je dobar momak, prenese ga malo ali i nas je,razlika samo sto on ima para

Ali to ih ne cini losim ljudima. Davali su tamo gdje treba, i gdje su smatrali oni da bi trebali njihove pare neka rade sta hoce, Bosnju to ne bi trebalo zanimati.
Pa bas o tome govorim, da su ljudi stipse, i ti me pobijas pricajuci isti pricu kao i jaFKBilder je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:11Zasto bi se on hvatao za dzep, jel to neko moranje, zakon...zato sto eto otac je Miralemu pa ima, eto sto bi on trebao da plati racun za stolom, daj mi jedan razlog logican osim gore navedenog, sto ima para....Cuj nece da nam plati ceh za stolom, seljaklukSveti je napisao/la: ↑19 sep 2022, 16:39Znam iz prve ruke nekoliko situacija gdje mu se stari nije htio uhvatit za padze vec dijelio racun sa ostalim za stolom, pa i za slucaj kada je govorio gazdi kafica da treba vise da tjera konobare da trce, jer su prespori, itd.FKBilder je napisao/la: ↑19 sep 2022, 13:40Odakle ti znas da je stisnuta, bio ti,vidio ili ti prenio neki klosar sto ga molio za pare a ovaj ga odyebo....
Staru povedi pod bakira pa nek ti brata napravi![]()
Druze ti nikada nisi bio nezadovoljan uslugom, bilo gdje pa si se zalio nebitno konobar ili negdje drugo... .
Nas narod ima gadnu naviku da gura nos gdje mu nije mjesto.....I ja bi volio da momak ulozi u neki klub ne samo on, nego i mnogi drugi,imucni ljudi u bih...Evo nacelnik Kalesije bogat covjek, i boli ga tuki za nekim klubom iz Kalesije...Gledajmo svoja posla bolan. Mire je dobar momak, prenese ga malo ali i nas je,razlika samo sto on ima para![]()
Ali to ih ne cini losim ljudima. Davali su tamo gdje treba, i gdje su smatrali oni da bi trebali njihove pare neka rade sta hoce, Bosnju to ne bi trebalo zanimati.

Naravno da nije moranje, ali si dakako stipsa ako imas milione a ceh za stolom dijelis sa ljudima s kojima si izasao na kafu, ne samo za mene vec za svakoga. U Americi recimo postoji subkultura ismijavanja poznatih licnosti koji ne daju tip, zato naprimjer Pippena svi zovu Notippinpippen.
Kao sto rekoh, nije moranje, tvoja je lova boli te qrac, ali da si stipsa jesi, pogotovo si supak ako se zalis na momka koji radi za 15 maraka na crno u kaficu i ima svaku drugu nedelju slobodno jer ti nije donio kafu za 5 minuta.
naprijed rejal
Nije on kriv sto momak radi za 15 maraka.....Radio sam kao konobar dobro znam sta znaci ta marka dvije ili 50 feninga ali je glupost u kakvom svijetu zivimo da te zbog ismijavaju. U vecini svijeta to je na dobrovoljnoj bazi, bio ti milioner ili salovao plocu kod Senada u Tom Kat.
Uostalom takva je vecina, ima i ne da covjek, njegov izbor.
Naravno, ne sporim, ali to ne znaci da nisi stipsa, jer ako imas milione a dijelis racun za stolom onda jesi stoposto.FKBilder je napisao/la: ↑20 sep 2022, 15:46Nije on kriv sto momak radi za 15 maraka.....Radio sam kao konobar dobro znam sta znaci ta marka dvije ili 50 feninga ali je glupost u kakvom svijetu zivimo da te zbog ismijavaju. U vecini svijeta to je na dobrovoljnoj bazi, bio ti milioner ili salovao plocu kod Senada u Tom Kat.
Ali da ne idemo u offtopic, zivio
naprijed rejal
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Dokoni ljudi se s gnušanjem posmatraju u bilo kakvom ozbiljnijem krugu.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Nemoj živ bio, neka se sa Bakirom završi dinastija, ko bi trpio da nas još 30 godina karaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
Zar tebe ne karaju Đukanovici?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A ne više, sad nas ovamo Dritan izuva iz cipela.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: kakarut, lol89, napapijri1987 i 44 gosta.