FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
93
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
61
24%

Ukupno glasova: 258

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 22 sep 2022, 05:42

E čuj dobra igra
ISTINA ZA VEDRANA!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 sep 2022, 06:54

ThrillerHz je napisao/la:
22 sep 2022, 03:03
ElCartel11 je napisao/la:
21 sep 2022, 21:40
MortemHz je napisao/la:
21 sep 2022, 20:06

Nevjerovatno..
Ovo je vec smjesno postalo. Mislim žao mi momka svakako, ali nesto je truhlo kod nas sto se tiče fizicke spreme igraca.
To se vuce vec 3,4 sezone od sitnih do velikih povreda igraca.
Bgt kakve veze ima fizicka sprema s tim kad ti neko otkine nogu?
Prije bih rekao da su drugi faktori tu zasluzni, prije svega sreca/nesreca da ti neko uleti i pokida ligamente i slicno, desava se i vecim fudbalerima, neki imaju i pehove s povredama/historiju povreda, to su stvari na koje se ne moze uticati, ali isto tako ima i glupih povreda, ne trebas dopustiti da dodjes u situaciju da te protivnik povrijedi ili cak sam sebe, treba malo pametnije ulaziti u duele, reagovati na vrijeme, biti korak ispred protivnika i psihicki i fizicki. Kad vidis da ide krvnik da ti slomi nogu, ti stani, preskoci ga, uradi nesto da to izbjegnes, al opet to je sve najmanje do tebe i fizicke spreme. Naravno postoje povrede koje nastaju i zbog lose fizicke spreme, ali ove do sad sto su nasi igraci zadobijali nisu te prirode.

Druga stvar nevezano za tebe, dokle vise cemo nazivati nase igrace, strucni stab, ljude iz kluba pogrdnim imenima?? Jel treba svaka vrata da guzicom zatvaramo?? Da sutra taj isti igrac/trener istrci protiv nas i ima motiv vise da nas popisa. Maksimalno seljacko ponasanje, unazad 5 trenera evo: Usref Usro, Vaginko, Blitva, makedonska ubleha, Dudlic/Duduk. Pa jel dosta vise?!?!
celava ubleha, splitska ubleha
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 22 sep 2022, 08:58

slika

Na današnji dan 2021. :roll:

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 22 sep 2022, 09:55

Mišljenja sam da je glavni razlog nezadovoljstva velike većine navijača sa ovakvom igrom i bodovnim saldom taj što imamo najveći budžet u ligi riješene i stabilne finansije, trener sklapao ekipu i dovodio mu se svako u koga je on upro prstom, igrači sa najvećim platama u ligi i one redovne... a da smo u 1997. ili ne znam kojoj ( što Venama napisa ) ili da smo u "doba viršli", a da je ovakvo stanje na tablici niko im ne bi riječ rekao i imali bi konstantno podršku. Ali druže i pored najboljih uslova ti pretrpiš kao domaćin najveći poraz od osnivanja od vještačkog kluba iz predgrađa Tuzle, kakav nam nije nanio ni jedan klub velike četvorke u bivšoj državi.
Neko spominje Željezničar, pa oni moraju biti zadovoljni sa ikakvim rezultatima jer su godinama već na ivici bankrota i I i ambisa i opet ispred nas na tabeli

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 sep 2022, 10:13

al kad pocnu pisati kako su najbitniji radovi na Kosevu pa tek onda rezultat igra itd
Pa ne gradimo tribine,krov ili nesto slicno,obicna trava se postavlja ono sto se u Evropi radi prije svake sezone,prica se o tome kao da je neka woow rekonstrukcija,alo baaa vidi nam bodovnog salda i napadackog Sarajeva
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 sep 2022, 10:17

Cattivo je napisao/la:
21 sep 2022, 18:27
Pratim forum i ovu temu godinama, sigurno nekih 7-8K stranica na istoj. Nikad nisam pisao jer svaki put kad sam se pokušao registrovati smori me čekanje i proces provjere ili šta već od strane administratora koji traje danima, a nisam imao neke potrebe uvijek se imalo šta konkretno i konstruktivno pročitat. Ovaj put sam bio uporan čisto da mogu blokirati par trolova koji uništavaju temu.

Ja stvarno ne pamtim kad je tema bila gora... Uvijek je bilo svega, i neslaganja i prozivki i nezadovoljstva, ali ovoliko gadosti i toksičnosti koje pojedinci pokazuju je nevjerovatno. Pa ja ne znam šta vi ljudi hoćete, jeste li vi svjesni šta znači promjeniti ovoliki broj igrača i kompletan stručni kadar i kakav je to proces, čak i za našu ligu? Toliko dugo se prizivalo tjeranje pojedinih igrača starosjedioca, kao da bi se pružila prilika akademcima i općenito mladim igračima a kako oni budu dočekani - na nož. Ne valja Trako, ne valja Dal, ne valja Ramić, ne valja Šahinović, neće valjat ni sljedeći kojem se pruži prilika. Jasna je strategija kluba, i hiljadu puta je ponovljena - okrenuti se mladim igračima, a njih treba istrpit i podržat. Tako je svugdje u svijetu, al valjda smo mi predaleko od normalnog svijeta. Pa bokte nama sada ni Ismir ne valja, haloo?! O pojačanjima se ne može više ni pisat, jer ispada da svaki prelazni nama treba 5-6 nobih igrača što bi rekli 'kapitalaca' (neka mi neko objasni šta to tačno znači)

Najžalosnije od svega što ljudi nemaju svoje mišljenje, već uzmu na zub nekog igrača (eventualno nekog iz uprave/administracije) samo zato jer je neko drugi uputio kritiku na nj račun i to guraju do iznemogolosti

FK Sarajevo ne zaslužuje ovakve navijače, ovakvi navijači ne zaslužuju FK Sarajevo...

joj Hadzija nisi trebao nista ni pricati za sve si ti kriv,promijenio je i sisonja pola ekipe pa nam petardu uvali
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 22 sep 2022, 10:42

Kakva je to priča da se sad kao promjenilo 15 igrača i stručni štab, a to kao ranije nije bilo jel hahahahah
Pa i prije se mjenjalo svake sezone iz korijena pa nam Zrinjski ili klubovi poput Tuzle nisu uvaljivali po 4,5 komada.... Eto kao prije 15 godina smo dovodili ciljana pojačanja i imali skauting najjači u regionu.
Doveli su se prosječni igrači, predstavili kao pojačanja koji bi grijali klupu u onim sezonama Rahmanovića i Tatara, a sad smo bukvalno doveli na fazon daj šta daš.
Interesantno je da smo dva puta fulili Evropu otkad imamo ove ulagače i investitore. I kad nismo imali za kifle borili smo se za titulu i izborili Evropu, a ne kao sad imaš uslove sve i više nego ostatak lige, i opet ne mogu meda. To je nekvalitet i neznanje ljudi u klubu, igrača i sš.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 sep 2022, 11:23

Stroj1946 je napisao/la:
22 sep 2022, 10:42
Kakva je to priča da se sad kao promjenilo 15 igrača i stručni štab, a to kao ranije nije bilo jel hahahahah
Pa i prije se mjenjalo svake sezone iz korijena pa nam Zrinjski ili klubovi poput Tuzle nisu uvaljivali po 4,5 komada.... Eto kao prije 15 godina smo dovodili ciljana pojačanja i imali skauting najjači u regionu.
Doveli su se prosječni igrači, predstavili kao pojačanja koji bi grijali klupu u onim sezonama Rahmanovića i Tatara, a sad smo bukvalno doveli na fazon daj šta daš.
Interesantno je da smo dva puta fulili Evropu otkad imamo ove ulagače i investitore. I kad nismo imali za kifle borili smo se za titulu i izborili Evropu, a ne kao sad imaš uslove sve i više nego ostatak lige, i opet ne mogu meda. To je nekvalitet i neznanje ljudi u klubu, igrača i sš.
To zadnje ti je odgovor, klub se finansijski stabilizovao, dobar budžet, fin igrački kadar za ovu ligu, ali trener i sportski direktor amateri. Dudića i njegove brojne odluke ove sezone je suludo komentarisati, a Hadžiću svaka čast na nekim ranijim transferima, ali nije kalibar sportskog direktora za nas. Na kraju krajeva, godinu dana je bio slobodan između dva mandata kod nas, imao je u CV-u dvije titule, kup i play - off, te neke zvučne transfere koje je odradio, pa ga niko u tom periodu nije ni pomislio da angažuje, ublehario ovdje na relaciji Kakanj - Sarajevo.
Mi smo trenutno jedno novo i skupo auto, kojim upravljaju amaterski vozači, maltene početnici.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 22 sep 2022, 11:45

FCUM je napisao/la:
22 sep 2022, 06:54
ThrillerHz je napisao/la:
22 sep 2022, 03:03
ElCartel11 je napisao/la:
21 sep 2022, 21:40

Ovo je vec smjesno postalo. Mislim žao mi momka svakako, ali nesto je truhlo kod nas sto se tiče fizicke spreme igraca.
To se vuce vec 3,4 sezone od sitnih do velikih povreda igraca.
Bgt kakve veze ima fizicka sprema s tim kad ti neko otkine nogu?
Prije bih rekao da su drugi faktori tu zasluzni, prije svega sreca/nesreca da ti neko uleti i pokida ligamente i slicno, desava se i vecim fudbalerima, neki imaju i pehove s povredama/historiju povreda, to su stvari na koje se ne moze uticati, ali isto tako ima i glupih povreda, ne trebas dopustiti da dodjes u situaciju da te protivnik povrijedi ili cak sam sebe, treba malo pametnije ulaziti u duele, reagovati na vrijeme, biti korak ispred protivnika i psihicki i fizicki. Kad vidis da ide krvnik da ti slomi nogu, ti stani, preskoci ga, uradi nesto da to izbjegnes, al opet to je sve najmanje do tebe i fizicke spreme. Naravno postoje povrede koje nastaju i zbog lose fizicke spreme, ali ove do sad sto su nasi igraci zadobijali nisu te prirode.

Druga stvar nevezano za tebe, dokle vise cemo nazivati nase igrace, strucni stab, ljude iz kluba pogrdnim imenima?? Jel treba svaka vrata da guzicom zatvaramo?? Da sutra taj isti igrac/trener istrci protiv nas i ima motiv vise da nas popisa. Maksimalno seljacko ponasanje, unazad 5 trenera evo: Usref Usro, Vaginko, Blitva, makedonska ubleha, Dudlic/Duduk. Pa jel dosta vise?!?!
celava ubleha, splitska ubleha
Jedino za celavog je opravdano :rol:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 22 sep 2022, 11:55

donDondon je napisao/la:
22 sep 2022, 10:17
Cattivo je napisao/la:
21 sep 2022, 18:27
Pratim forum i ovu temu godinama, sigurno nekih 7-8K stranica na istoj. Nikad nisam pisao jer svaki put kad sam se pokušao registrovati smori me čekanje i proces provjere ili šta već od strane administratora koji traje danima, a nisam imao neke potrebe uvijek se imalo šta konkretno i konstruktivno pročitat. Ovaj put sam bio uporan čisto da mogu blokirati par trolova koji uništavaju temu.

Ja stvarno ne pamtim kad je tema bila gora... Uvijek je bilo svega, i neslaganja i prozivki i nezadovoljstva, ali ovoliko gadosti i toksičnosti koje pojedinci pokazuju je nevjerovatno. Pa ja ne znam šta vi ljudi hoćete, jeste li vi svjesni šta znači promjeniti ovoliki broj igrača i kompletan stručni kadar i kakav je to proces, čak i za našu ligu? Toliko dugo se prizivalo tjeranje pojedinih igrača starosjedioca, kao da bi se pružila prilika akademcima i općenito mladim igračima a kako oni budu dočekani - na nož. Ne valja Trako, ne valja Dal, ne valja Ramić, ne valja Šahinović, neće valjat ni sljedeći kojem se pruži prilika. Jasna je strategija kluba, i hiljadu puta je ponovljena - okrenuti se mladim igračima, a njih treba istrpit i podržat. Tako je svugdje u svijetu, al valjda smo mi predaleko od normalnog svijeta. Pa bokte nama sada ni Ismir ne valja, haloo?! O pojačanjima se ne može više ni pisat, jer ispada da svaki prelazni nama treba 5-6 nobih igrača što bi rekli 'kapitalaca' (neka mi neko objasni šta to tačno znači)

Najžalosnije od svega što ljudi nemaju svoje mišljenje, već uzmu na zub nekog igrača (eventualno nekog iz uprave/administracije) samo zato jer je neko drugi uputio kritiku na nj račun i to guraju do iznemogolosti

FK Sarajevo ne zaslužuje ovakve navijače, ovakvi navijači ne zaslužuju FK Sarajevo...

joj Hadzija nisi trebao nista ni pricati za sve si ti kriv,promijenio je i sisonja pola ekipe pa nam petardu uvali
Celavi je trenutno najveci problem,ako se ne otjera do zime jos gore ce biti,on i njegova pojacanja :crazy:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 sep 2022, 11:57

Reorganizacija
NEMA NAZAD

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 sep 2022, 12:36

holyman je napisao/la:
22 sep 2022, 11:57
Reorganizacija
#newEra
ISTINA ZA VEDRANA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 sep 2022, 12:37

Pa naravno da kad ti vecina igraca zadje iz OP i imaju istu ozljedu, ligamente, da nesto nije ok. Trenazni proces, podloga gdje treniraju i igraju... neki uzrok mora biti jer ne postoji slucajnost kada se to redovno dešava... Jednostavno, ne postoji.
A to je veliki minus pri prodaji mladih igraca kada ozbiljni ljudi vide da se 5 od 10 igraca ozlijedilo.
Npr šabanovic, pidro, imali istu vrstu ozljede i jos par momaka iz njihove generacije (islamovic itd... koliko se sjecam)... dakle svi koji udju u neki ozbiljniji proces
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 sep 2022, 12:42

Vratite postove unazad mozda 2 mjeseca i svako drugi post je odusevljenje na prijelazni rok, otarasili se starih igrača, doveli nove, hvalospjevi za Hadziju, sad ipak ne valja nista? A kako to, ako je ekipa u krizi ne valjaju znaci pojacanja
Pojedinci na dnevnoj bazi mijenjaju misljenja
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 sep 2022, 12:47

Ma da je do zime skupit što više bodova
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 22 sep 2022, 12:51

mosarajvosa83 i Lucas unistavaju ovu temu negativom... Dobro je, shvatili smo da vam Dudic i Hadzija idu na neku stvar
Kad’ jednom prodje sve...

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 22 sep 2022, 13:07

Gledam video ovom dječaka Zuluma, što ga je Barca pozvala u kamp. Nipošto ga pustit. Treba mu samo da naraste 20tak cm. Jel realno da osmogodišnjak više puta podigne glavu i prati igru od Dala i Čirjaka skupa 😂

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 sep 2022, 13:17

mnon46 je napisao/la:
22 sep 2022, 12:47
Ma da je do zime skupit što više bodova
i onda novi trener i novih 6-7 igraca :D

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 sep 2022, 13:25

Pitar6785 je napisao/la:
21 sep 2022, 15:26
Samo pitam jer Velezovci tvrde da ce svi dobit grijace osim njih jer im je relativno toplo citavu godinu i nemaju skoro nikad snijega…

Nadam se da ce ovaj zeljovski istruhli portal uradit sportsko novinarsko istrazivanje i izbacit ugovor koji je podpisan, slinan je pisao da je Mirvic ulozio pokradene pare bez ikakvih dokaza ili tuzbe, nadam se da je za takvig maga koji preko graha saznaje info valjda mu nece bit tesko jos jednom da razbaci buraniju da vidimo sta kaze

Btw: Nedat Vici nista da ugradjuje sto nije u ugovoru, Mandic treba da posalje opstinsku kontrolu za najmanju sitnicu, sve sto nije 100% na papiru nedat da se ugradjuje,

Kakav mandic crni brate, oni su svi vicini samo dobro kriju… pa provjeri ko je dedo mandicu bio i kakvu je kapu nosao birvaktile
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 sep 2022, 13:34

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 sep 2022, 13:25
Pitar6785 je napisao/la:
21 sep 2022, 15:26
Samo pitam jer Velezovci tvrde da ce svi dobit grijace osim njih jer im je relativno toplo citavu godinu i nemaju skoro nikad snijega…

Nadam se da ce ovaj zeljovski istruhli portal uradit sportsko novinarsko istrazivanje i izbacit ugovor koji je podpisan, slinan je pisao da je Mirvic ulozio pokradene pare bez ikakvih dokaza ili tuzbe, nadam se da je za takvig maga koji preko graha saznaje info valjda mu nece bit tesko jos jednom da razbaci buraniju da vidimo sta kaze

Btw: Nedat Vici nista da ugradjuje sto nije u ugovoru, Mandic treba da posalje opstinsku kontrolu za najmanju sitnicu, sve sto nije 100% na papiru nedat da se ugradjuje,

Kakav mandic crni brate, oni su svi vicini samo dobro kriju… pa provjeri ko je dedo mandicu bio i kakvu je kapu nosao birvaktile
Ali je uzeo mandat hladno zahvaljujuci nama. Ja ne znam ni jednog pitara da nije glasao za njega. Onolika prica o stadionu :facepalm:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, r3m1, Vanja8 i 50 gostiju.