NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

HarisZe
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la HarisZe » 21 sep 2022, 06:38

Ironside je napisao/la:
21 sep 2022, 03:12
Da li postoji sansa da Celik otvori fitness klub negdje na istoku u onim objektima sto su prazni i da nudi clanovima kluba fitness clanarinu 50% jeftinije mislim da bi nam dugorocno moglo donijeti vise clanova a i neki profit of fitnesa plus clanovi bi imali priliku da se druze sa igracima u odredjenim terminima u fitnesu? Onako Sta mislite vi i po vama prednosti i nedostatci koji bi bili ?
Sve je bolje nego da zjape prazni lokali npr zasto ne tombola ili kladara?😀 Zezam se naravno.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 21 sep 2022, 11:26

Ironside je napisao/la:
21 sep 2022, 03:12
Da li postoji sansa da Celik otvori fitness klub negdje na istoku u onim objektima sto su prazni i da nudi clanovima kluba fitness clanarinu 50% jeftinije mislim da bi nam dugorocno moglo donijeti vise clanova a i neki profit of fitnesa plus clanovi bi imali priliku da se druze sa igracima u odredjenim terminima u fitnesu? Onako Sta mislite vi i po vama prednosti i nedostatci koji bi bili ?
Super ideja koja se i meni mota po glavi već par mjeseci. U prostorijama gdje je bivša tombola napraviti fitness. Isti fitness bi koristili svi igrači omladinskog i seniorskog pogona besplatno, ali samo kolektivno zajedno sa svojim trenerom, ako žele individualno raditi moraju kupiti članarinu. Fitness bi bio dostupan svim građanima uz standardne cijene konkurencije, gdje bi članovi kluba ostvarivali popust od 20-30% za članarinu.

Po meni pun pogodak jer bi Robijaši sigurno svi dolazili trenirati tu, ne bi bilo ovih faca retardiranih u teretani, ja bih prvi išao tu. :thumbup:

Problem je samo višak sredstava koje klub trenutno "nema" da izdvoji u ove svrhe, te se mora posvetiti dugovanjima i ostalim bitnijim stavkama unutar kluba. Sigurno u skorijoj budućnosti, uz dobru analizu tržišta i SWOT analizu, koja je siguran sam izuzetno pozitivna, projektovati i ovo, te da i fitness Čelik proradi.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 21 sep 2022, 12:07

Mislim da je upravi u fokusu da dobiju zemljište tj. Šljaku za izgradnju akademije, ne zaboravite da se samo traži zemljište a da bi mi sve sami finansirali, jer sa ovim govanima iz gradske uprave se nebi natezali i tražili nikakav vid pomoći dok je ovaj tu, jer nemamo podršku i ne možemo uzeti svoje pare a kamoli jos da dobijemo sta za izgradnju.Tako da....nije to loša ideja ali mislim da ce se gledat da se ovo realizuje sto prije kada budemo na korak do potpunog ozdravljenja,naravno ako dobijemo zemljište jer mislim da i ragbisti tu nesto seru,ali svakako da se tu grad pita.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 sep 2022, 12:11

Plus u ovom svom neredu oko poslovni prostora nije pravi tajming. Na stranu da dobijemo tuzbu, da naplatimo dug, opet ostaje puno upitnika ko upravlja tim prostorima. Nadam se promjeni lokalne vlasti za dvije godine i ako se pruzi prilika, raditi na novom ugovoru za stadion. Da prebacimo i upravljanje ovim prostorima na klub, tj. da klub u potpunosti vrati stadion pod svoje. Ovako i da hoces fan shop lupam pod veci prostor, kiriju moras uplacivati gradu, ganjati se sa njima i ostala sranja. Isto tako pitanje vodomjera, uredno se fakturise klubu potrosnja vode a klub ne upravlja tim stvarima. Jako nesredjena situacija u koju se ne bi trebalo upustati u ovom trenutku.

Druga stvar, smatram da to nije klupska aktivnost i da se time ne bi trebali baviti. Ako i kad vratimo prostore, bolje je rentati lupam za 2,3k pravnim licima, nego upustati se u takve vratolomije, gdje je veoma upitno da li bi mogao napraviti ovaj iznos novca na mjesecnom nivou. Svakako o tom po tom, kad dodje vrijeme za te stvari.

Ono sto me raduje u ovom trenutku jeste sponzori i povratak publike, sve vise pravni lica ulazi u pricu, a pogotovo kad odblokiramo racun, bice ta prica jos bolja. Publika dolazi sa rezultatima i ako ih bude ove sezone, ne sumnjam da cemo odrzati ovaj prosjek od 1000 ulaznica, pa i prebaciti ga za par stoja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 21 sep 2022, 14:36

Truhlo je napisao/la:
21 sep 2022, 12:11

Ono sto me raduje u ovom trenutku jeste sponzori i povratak publike, sve vise pravni lica ulazi u pricu, a pogotovo kad odblokiramo racun, bice ta prica jos bolja. Publika dolazi sa rezultatima i ako ih bude ove sezone, ne sumnjam da cemo odrzati ovaj prosjek od 1000 ulaznica, pa i prebaciti ga za par stoja.
Sve stoji ali smo ove godine podbacili odnosno stagnirali s članovima. Približno isti broj kao prošle godine je za mene razočarenje. Nadao sam se da ćemo ove godine doći blizu 1.000 članova pa i možda prebaciti 1k, ali kakvi. Loše loše skroz.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 21 sep 2022, 15:10

Press konferencija 🎙

Obavještavamo sve medije i navijače da će se u subotu, 24. septembra s početkom u 12:00 sati u press sali stadiona "Bilino polje" održati press konferencija.

Na press konferenciji će se obratiti šef stručnog štaba, Armin Duvnjak, koji će se dotaknuti utakmice protiv FK Famos koja se igra u nedjelju, te v.d direktor, Emir Čerim, koji će prisutnim medijima podijeliti ekskluzivnu informaciju u vezi oporavka i stabilizacije NK Čelik Zenica.

Utakmica NK Čelik - FK Famos igra se u nedjelju, 25. septembra 2022. u 17:00 sati na stadionu "Bilino polje" u Zenici.

#samočelik #pressconference
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 sep 2022, 15:39

RubikovaKocka je napisao/la:
21 sep 2022, 14:36
Truhlo je napisao/la:

Sve stoji ali smo ove godine podbacili odnosno stagnirali s članovima. Približno isti broj kao prošle godine je za mene razočarenje. Nadao sam se da ćemo ove godine doći blizu 1.000 članova pa i možda prebaciti 1k, ali kakvi. Loše loše skroz.
Nismo mi podbacili. Klub nije podbacio, ja nisam podbacio jer sam clan. Podbacili su "navijaci". Ovaj broj je nasa realnost i od toga ne treba bjezati. Kako posjeta, tako clanova.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 sep 2022, 15:40

RubikovaKocka je napisao/la:
21 sep 2022, 14:36
Truhlo je napisao/la:

Opet nije brojka podbacila, nego ipak ima neki napredak u odnosu na prosulu godinu. Sigurno ide ovo preko 600 do kraja godine.

U PL kad se usvojio clanski model smo imali oko 800 clanova, tako da nam prvo to treba biti neki cilj, pa onda dalje ako se poklope rezultati na terenu, vise publike, bice vise i clanova, jedno drugo vuce.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 21 sep 2022, 15:47

Ocekujem neke lijepe vijesti u subotu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 21 sep 2022, 15:48

dinodino2019 je napisao/la:
21 sep 2022, 15:47
Odblokiran račun :opaopa:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 sep 2022, 15:55

Convicts je napisao/la:
21 sep 2022, 15:48
dinodino2019 je napisao/la:
21 sep 2022, 15:47
Odblokiran račun :opaopa:
E jbg :rol:

Mozda je politika uplatila pola miliona :mrgreen:

Dogovor sa brzim, ili je prva blokada ociscena sa racuna :opaopa:

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 21 sep 2022, 16:11

Nastavljamo sa eksluzivama

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 sep 2022, 17:14

Supci iz uprave, nije im zao da cekamo subotu...
Celik!3,2,2.

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 21 sep 2022, 17:27

Truhlo je napisao/la:
Plus u ovom svom neredu oko poslovni prostora nije pravi tajming. Na stranu da dobijemo tuzbu, da naplatimo dug, opet ostaje puno upitnika ko upravlja tim prostorima. Nadam se promjeni lokalne vlasti za dvije godine i ako se pruzi prilika, raditi na novom ugovoru za stadion. Da prebacimo i upravljanje ovim prostorima na klub, tj. da klub u potpunosti vrati stadion pod svoje. Ovako i da hoces fan shop lupam pod veci prostor, kiriju moras uplacivati gradu, ganjati se sa njima i ostala sranja. Isto tako pitanje vodomjera, uredno se fakturise klubu potrosnja vode a klub ne upravlja tim stvarima. Jako nesredjena situacija u koju se ne bi trebalo upustati u ovom trenutku.

Druga stvar, smatram da to nije klupska aktivnost i da se time ne bi trebali baviti. Ako i kad vratimo prostore, bolje je rentati lupam za 2,3k pravnim licima, nego upustati se u takve vratolomije, gdje je veoma upitno da li bi mogao napraviti ovaj iznos novca na mjesecnom nivou. Svakako o tom po tom, kad dodje vrijeme za te stvari.

Upravu si sigurno za tajming nije jos pravo vrijeme za neka ulaganja ali onako kazem dugorocno mozda bi valjalo i bilo isplativo sad opet stoji taj problem sa gradskom upravom i politikom nadam se da cemo izglasati ljude kojima Celik i sport nije trn u oku nego ponos i sansa za promociju grada
Celik Zenica

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 21 sep 2022, 18:42

Ne pamtim kad je ovako bilo da sa nestrpljenjem cekas objavu, saopcenje iz kluba. Svaka cast Upravi i svima koji ucestvuju u oporavci legende. Volim te likČe

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 sep 2022, 19:08

kirat410 je napisao/la:
21 sep 2022, 18:42
Ne pamtim kad je ovako bilo da sa nestrpljenjem cekas objavu, saopcenje iz kluba. Svaka cast Upravi i svima koji ucestvuju u oporavci legende. Volim te likČe
Jos jako dobro barataju informacijama, tj. nema razno raznih polu likova sa insajderskim informacijama. Pravo profesionalno i rampa mahali u i oko kluba.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 21 sep 2022, 20:07

Ovim pressicama se obradujem kao malo dijete😀 Nadam se da smi uspjeli rijesit ovaj dug prema igracu i da to bude neki novi pocetak
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 21 sep 2022, 20:09

Zivim za dan kad ce biti press na kojem ce se reci da smo na 0 i da od sada sve sto zaradimo ostaje klubu da ulaze dalje, a ne da mora dugove vracati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 21 sep 2022, 21:06

Bice da je Huseinbasic prihvatio ponudu uprave i da mu je isplaceno te da nema vise straha od suspenzija.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 21 sep 2022, 23:39

Posto se ovdje vise puta pisalo, da ovaj forum prate neki i iz uprave kluba, odnosno neki bliski klubu, pa da dam jedan prijedlog vezano za prestojecu press konferenciju. Moze li se nabaviti jos jedan mikrofon, da se koristi kada novinari ili ko vec postavljaju pitanja? Ja, a mislim da i ostali koji prate press konferenciju preko YT, da pitanje novinara uopste ne cuju, nego da pitanje nagadjamo na osnovu odgovora koji se solidno cuje.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.