zato je tu ASD koji sve 'zna':-)Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 sep 2022, 10:56hvala na uvijek korisnim informacijama..ne glumis nekog strucnjaka niti fudbalskog znalca ali uvijek imas pravi info
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
-
- Kontakt:
babino je napisao/la: ↑21 sep 2022, 11:04zato je tu ASD koji sve 'zna':-)Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 sep 2022, 10:56hvala na uvijek korisnim informacijama..ne glumis nekog strucnjaka niti fudbalskog znalca ali uvijek imas pravi info
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Bas na onoj raspravi o Dedicu i onom momku iz Borca sto je otisao u Sloveniju sam mislio „kad ovo procita @babino“.babino je napisao/la: ↑21 sep 2022, 11:04zato je tu ASD koji sve 'zna':-)Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 sep 2022, 10:56hvala na uvijek korisnim informacijama..ne glumis nekog strucnjaka niti fudbalskog znalca ali uvijek imas pravi info

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Italija - Estonija 0-2 u nasoj grupi 

Bice svega u toj grupi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Greska golman i 0-1 Polska
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakav uzas u odbrani, ovo je onaj Smajic iz Kolna?
Ako si stoper, i uz igraca si, nema sutanja u petercu.
Ako si stoper, i uz igraca si, nema sutanja u petercu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ovo ne da je lose....ovo je vec Zabrinjavajuće loše...dvaputa nismo polovinu presli kako treba.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Zar je iko ocekivao pobjedu? Nece nasi ni Estoniju pobijedit. Zadnji ce bit u grupi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Toliko lose? ne mogu da gledam moram radit. mozda moze na kraju neki 1-1
Dobro je, samo 2:0.
Naši su igrali kao na terminu, ali bukvalno. U fazi odbrane oni lagano driblaju. Na 30,40 metara od gola hoće kroz noge da proturaju...itd. kao kakvi rekreativci.
Jel' ono bila inicijativa određenog broja forumasa prije pola godine da se Kahvic pozove u A-reprezentaciju i kaparise za sva vremena?!
SMIJESNO, taman ovaj sutra bio Ibrahimović. Jednostavno to ne ide tako.
Naši su igrali kao na terminu, ali bukvalno. U fazi odbrane oni lagano driblaju. Na 30,40 metara od gola hoće kroz noge da proturaju...itd. kao kakvi rekreativci.
Jel' ono bila inicijativa određenog broja forumasa prije pola godine da se Kahvic pozove u A-reprezentaciju i kaparise za sva vremena?!

Gledao sam prvo poluvrijeme i bilo je prelose,drugo nisam ni gledao.Nez ko je bio lijevi bek kod nas al ono je katastrofa kako je odigrao,doduse ni Sakota mu nije pomagao u odbrani.Sarajlije hvale Alisaha a ja sam jedino primijetio da je dobio zuti kartor i popravljao frizuricu.
- ASD
- Kontakt:
Taj Ališah je u Sarajevu uvijek bio prosjek. Prije bio puno veći od vršnjaka.
Moram priznati, od igrača 2004-tog godišta, u Sarajevu mi se sviđaju samo Ramić i Buljubašić.
Moram priznati, od igrača 2004-tog godišta, u Sarajevu mi se sviđaju samo Ramić i Buljubašić.
-
- Kontakt:
Lijevi bek je Šušic Savo iz Borca jos od pionirskih dana u repki taj mali je osporavan a vidi se zasto.Jusko00 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 23:28Gledao sam prvo poluvrijeme i bilo je prelose,drugo nisam ni gledao.Nez ko je bio lijevi bek kod nas al ono je katastrofa kako je odigrao,doduse ni Sakota mu nije pomagao u odbrani.Sarajlije hvale Alisaha a ja sam jedino primijetio da je dobio zuti kartor i popravljao frizuricu.
Uglavnom jad i bijeda stanja naseg fudbala i najbolja slika...ljudi citavu utakmicu igraju ševu pred nasim golom
Ovaj Ivankovic nema ni osnove trenerskog posla to se vidjelo od prve njegove utakmice na klupi repke.
Ne znam samo otkud izmisli onog Plavcica dijete veze nema, jos mu dao da igra najosjetljiviju poziciju iza napadača, mada i ocekivano prvo okupljanje i odmah bitna utakmica.
Ili onog Peštica ...bukvalno covjek ih 'nabacao' samo.
Potpuni promasaj..

Gledaj ti nase golmanske nade. Haman najnizi u cijelom pocetnom sastavu.

Yebo majku svi neki golmani metar i zilet...
@igrajlopte 🐦
Selektor Janković uputio poziv još jednom nogometašu iz Premijer lige
Radi se o golmanu FK Tuzla City Bakiru Brajloviću.
Sa oduševljenjem su to potvrdili iz tuzlanskog kluba.
Tako radi pravi selektor. zove igrace koji ne igraju.
Radi se o golmanu FK Tuzla City Bakiru Brajloviću.
Sa oduševljenjem su to potvrdili iz tuzlanskog kluba.
Tako radi pravi selektor. zove igrace koji ne igraju.

Da zove igrace koji ne igraju, pola ovih bi ispali sa spiska tako da...
U medjuvremenu. Nista od rajvose za bracu Zrnic.
U medjuvremenu. Nista od rajvose za bracu Zrnic.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google [Bot] i 16 gostiju.