FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
igra tu i tamo al ove tekme su vazada na noz...bodovi prebitni, uzet leotar pa cemo vidjet ovaj teski raspored
Amoah opsan, stila majstor
Amoah opsan, stila majstor
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- kontrasviju
- Kontakt:
Ispravili su. Sada stoji 7000, što je i realna procjenaMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:09Jel se drogiraju ovi iz saveza ili im mi dajemo pogresne podatke za broj ljudi na stadionu?
5500![]()

1921
Po meni nema sanse ispod 8 nikako.Zna li iko tacan broj stolica ?kontrasviju je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:38Ispravili su. Sada stoji 7000, što je i realna procjenaMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:09Jel se drogiraju ovi iz saveza ili im mi dajemo pogresne podatke za broj ljudi na stadionu?
5500![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ma i ta cifra od 7000 je umanjena.. Pa to bi znacilo da je na stadion moglo stati jos onoliko koliko je bilo.. Veceras je bilo blizu 9 milja..
Pročepit će negdje.
Prelijepo je bilo opet biti na Grbavici nakon nekoliko godina. Manijaci, bili ste beton 

- kontrasviju
- Kontakt:
Ima li neko objašnjenje zašto je sjever izgledao onako mračan? Kao da nisu bila upaljena sva svjetla na tribini 

1921
Radi Led reklamakontrasviju je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:50Ima li neko objašnjenje zašto je sjever izgledao onako mračan? Kao da nisu bila upaljena sva svjetla na tribini![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma mislio sam i ja dok sam gledao sa istoka da je do toga, ali nema šanse.KANA je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:52Radi Led reklamakontrasviju je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:50Ima li neko objašnjenje zašto je sjever izgledao onako mračan? Kao da nisu bila upaljena sva svjetla na tribini![]()
Pogledaj recimo utakmicu protiv Igmana, razlika nebo i zemlja. Moguće je možda da reflektori nisu "do kraja" upaljeni. Baš čudno izgleda

1921
Hodzic na transfermarktu vrijedi samo 300k .. svasta
zukanovic pitarski debil tu je negdje sa intelektualnim sposobnostima kao hulahopka

-
- Kontakt:
Znamo ko stavlja te cijene tako da je bespotrebno komentarisat. Zato djokanovicu ide sad cijena na 2 miliona
Btw sabrija mamlaze pocni skolu ucit, nije ovo za tebe (na obje strane milijardu gresaka) ali ona dva zuta haracicu i mekicu su cirkus
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nisu bile upaljene neonke na krovu sjeverakontrasviju je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:50Ima li neko objašnjenje zašto je sjever izgledao onako mračan? Kao da nisu bila upaljena sva svjetla na tribini![]()

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 18 sep 2022, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Auuuuuu brutalnosti

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Gdje gledate to ?kontrasviju je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:38Ispravili su. Sada stoji 7000, što je i realna procjenaMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:09Jel se drogiraju ovi iz saveza ili im mi dajemo pogresne podatke za broj ljudi na stadionu?
5500![]()
![]()
Vec je pomalo izlizano,ali lijevi bek i napadac i da se nadamo do 33. kola...nečemu...
Štila dr mr doc dipl svemira.
Hodža žderač protivničkih napada.
Jozo Amoah ubojica prvo poluvrijeme.
Jug navijanje kao u Mariboru prvo i Plzenu prvo i drugo.
Svaka čast.
Štila dr mr doc dipl svemira.
Hodža žderač protivničkih napada.
Jozo Amoah ubojica prvo poluvrijeme.
Jug navijanje kao u Mariboru prvo i Plzenu prvo i drugo.
Svaka čast.
Pobjeda je najvažnija, tri boda su u džepu i to je ono što bih ja jedino uzeo kao mjerodavno što se tiče večerašnje utakmice i igre na terenu. Kako neko napisa danas, da je kako dobiti Leotar dole, gorila bi Grbavica protiv Zrinje
Ne znam za vas raja, ali ja sam zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone. U najgorem slučaju smo trećeplasirani (računajući Zrinjskom sve pobjede u zaostalim mečevima) i to je jedan vrhunski rezultat kada samo tako gledaš.
Na skoro trećini sezone ostaviti iza sebe Sarajevo, Tuzlu, Velež i Borac je odličan rezultat, jer sve su to ekipe koje su više uložile od nas, a i organizaciono su posloženiji nego mi.
Nije sad sve idealno, daleko od toga, u dva kola mi možemo pasti na sedmu-osmu poziciju, ali ovo za sad guramo rezultatski i više nego dobro. Da je kako ostati u borbi za Evropu do pauze, pa onda da se presaberemo i vidimo gdje smo, šta smo i šta hoćemo zapravo.

Ne znam za vas raja, ali ja sam zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone. U najgorem slučaju smo trećeplasirani (računajući Zrinjskom sve pobjede u zaostalim mečevima) i to je jedan vrhunski rezultat kada samo tako gledaš.
Na skoro trećini sezone ostaviti iza sebe Sarajevo, Tuzlu, Velež i Borac je odličan rezultat, jer sve su to ekipe koje su više uložile od nas, a i organizaciono su posloženiji nego mi.
Nije sad sve idealno, daleko od toga, u dva kola mi možemo pasti na sedmu-osmu poziciju, ali ovo za sad guramo rezultatski i više nego dobro. Da je kako ostati u borbi za Evropu do pauze, pa onda da se presaberemo i vidimo gdje smo, šta smo i šta hoćemo zapravo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da je nama potrebniji kvalitetan zadnji vezni
Reflektore su ponovo centrirali na teren kako i treba biti, to je razlog.kontrasviju je napisao/la: ↑18 sep 2022, 22:50Ima li neko objašnjenje zašto je sjever izgledao onako mračan? Kao da nisu bila upaljena sva svjetla na tribini![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], SamoDaKazeem i 35 gostiju.