Sto bi rekli navijaci Uniona, jos nekih 20ak bodova do opstanka u ligi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa oni uzivaju u tome sto su akademija, klub bez ikakvih ambicija.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:03Poslije njega postali ste **** razvojna akademija. Covjek nije kuci izgubio 30 i nesto utakmica. On je uspio u medjuvremenu da osvoji i Ligu prvaka, vi ste od razvojnog kluba postali akademija. Bas te napredovali.![]()
Baš takav treba FC Hollywoodu.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:00Lik se sa svakim živim u Borusiji posvađao, otjerao glavnog skauta Mislintata, vazda nešto svoje gura, inače težak karakter sa nadimkom "freak".
A da za promjenu pobijedite neku ozbiljnu ekipu, mozda prodjete grupu, osvojite kakav bajramski ili bozicni turnireaglebvb09 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 20:46Mrtvi vas Augsburg uze , ja ne bi dolazio na forum mjesec dana od sramote , a kamoli vrijedjao postene forumase i klubove !!
Placete vi vec za Lewatom , vrtite se do beskonacnosti oko protivnickog sesnaesterca , a da to bude do ja* a pobrinuo se zubonja tabletaš !!![]()
![]()
Nakon Alabe i Levata, ne bih se ja baš smijao Borusiji i nazivao je razvojnom akademijom.harden je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:44Pa oni uzivaju u tome sto su akademija, klub bez ikakvih ambicija.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:03Poslije njega postali ste **** razvojna akademija. Covjek nije kuci izgubio 30 i nesto utakmica. On je uspio u medjuvremenu da osvoji i Ligu prvaka, vi ste od razvojnog kluba postali akademija. Bas te napredovali.![]()
Vidi se da im je krivo sto ga je debil Watzke nogirao. Takav kalibar trenera tesko ce ikad vise sjesti na klupu Dortmunda.Bayo je napisao/la: ↑19 sep 2022, 23:22Baš takav treba FC Hollywoodu.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:00Lik se sa svakim živim u Borusiji posvađao, otjerao glavnog skauta Mislintata, vazda nešto svoje gura, inače težak karakter sa nadimkom "freak".
Razvijali Lewata do 33. godine i onda nam ga ukralikraljttbvb je napisao/la: ↑19 sep 2022, 23:48Nakon Alabe i Levata, ne bih se ja baš smijao Borusiji i nazivao je razvojnom akademijom.harden je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:44Pa oni uzivaju u tome sto su akademija, klub bez ikakvih ambicija.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:03Poslije njega postali ste **** razvojna akademija. Covjek nije kuci izgubio 30 i nesto utakmica. On je uspio u medjuvremenu da osvoji i Ligu prvaka, vi ste od razvojnog kluba postali akademija. Bas te napredovali.![]()
I u Bajernu postao trend, čim se igrač digne iznad prosjeka, ode u Real ili Barselonu.
Postao i Bajern privatna prćija Spanskih velikana![]()
U zadnje 4 utakmice Bajern je imao 97 udaraca na gol, a dali samo 4 gola.harden je napisao/la: ↑20 sep 2022, 00:31Razvijali Lewata do 33. godine i onda nam ga ukralikraljttbvb je napisao/la: ↑19 sep 2022, 23:48Nakon Alabe i Levata, ne bih se ja baš smijao Borusiji i nazivao je razvojnom akademijom.
I u Bajernu postao trend, čim se igrač digne iznad prosjeka, ode u Real ili Barselonu.
Postao i Bajern privatna prćija Spanskih velikana![]()
![]()
FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2022, 16:54Olmo produzio do 2027. uz platu od 5,5 mil eura, a i Eberl konacno zavrsen.
Ako sam dobro upratio, tri kljucna igraca su produzila do 2027. bez klauzula.
Vjerovatno i ovi ostali imaju klauzuleDem Vernehmen nach darf Nkunku Leipzig dank einer vertraglich verankerten Ausstiegsklausel für rund 60 Mio. Euro verlassen. „Aber keiner kann wissen, was irgendwann mal passiert. Jetzt schon zu sagen, ich bin im Juli dort oder dort, ist ein bisschen verrückt“, meinte der Rechtsfuß, der von Starberater Pini Zahavi betreut wird.
Sta on zna, izvuce se iz rupe samo kad RB dobije ili BVB izgubi i onda glumi frajera.Pale_Companion je napisao/la: ↑21 sep 2022, 09:43FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2022, 16:54Olmo produzio do 2027. uz platu od 5,5 mil eura, a i Eberl konacno zavrsen.
Ako sam dobro upratio, tri kljucna igraca su produzila do 2027. bez klauzula.Vjerovatno i ovi ostali imaju klauzuleDem Vernehmen nach darf Nkunku Leipzig dank einer vertraglich verankerten Ausstiegsklausel für rund 60 Mio. Euro verlassen. „Aber keiner kann wissen, was irgendwann mal passiert. Jetzt schon zu sagen, ich bin im Juli dort oder dort, ist ein bisschen verrückt“, meinte der Rechtsfuß, der von Starberater Pini Zahavi betreut wird.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.