FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Idemo.braco svi salove i razredjivac ponesite. Hehe
Šala mala. Danas je dan opet da budemo prvi a zna se kako se završi kad nam nešto treba i moramo. Jezik pregrizo..
Šala mala. Danas je dan opet da budemo prvi a zna se kako se završi kad nam nešto treba i moramo. Jezik pregrizo..
-
- Kontakt:
Ne zovi nas bracom glavonja, jer mi nismo tvoja braca. Brat je uvijek tu za brata, a ne napada i suprostavlja se kod svakog njegovog misljenja. Zato **** u skokovima zoharu.
Jako danas, u slavljeničkoj atmosferi makar 1-0, samo da ih klepimo nekako 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hahahahahahahaahahahahahah,jel realno ovoGanola1921 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:02Ne zovi nas bracom glavonja, jer mi nismo tvoja braca. Brat je uvijek tu za brata, a ne napada i suprostavlja se kod svakog njegovog misljenja. Zato **** u skokovima zoharu.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 18 sep 2022, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Samo da je uzeti 3 boda pa kako god.
Ni bod nije los ako uzmemo Leotara. A ta sa Leotarom ce biti jos bitnija od ove tekme jer ce biti prva tekma poslije pauze, a znamo mi ako odmah ne krenemo kako treba da ce se odmah tjerati i igraci i sablja i uprava.
Prelijep dan da svi dodjemo i pomognemo igracima da upisu 3 boda.
Naprijed plavi!
Ni bod nije los ako uzmemo Leotara. A ta sa Leotarom ce biti jos bitnija od ove tekme jer ce biti prva tekma poslije pauze, a znamo mi ako odmah ne krenemo kako treba da ce se odmah tjerati i igraci i sablja i uprava.
Prelijep dan da svi dodjemo i pomognemo igracima da upisu 3 boda.
Naprijed plavi!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Rođendanska pjesma!
Jedno stoljeće je završeno, danas slavimo 1. rođendan u drugom stoljeću. Ne sumnjam za svog života, a i poslije njega sa generacijama koje dolaze da će ovaj klub imati isti DNK kao i kroz cijelu historiju. Borbe, sretni, pa i oni tužni trenuci, ponos i slavu je ono što se broji do ove brojke od 101. Kako kaže; pobjede nama jedini su cilj, bodreni uvijek od vjernih navijača za Želju časno borimo se mi.
To je ono jedino što tražimo, borbu, želju, zalaganje. Kao što Edis kaže manjak kvaliteta se može nadoknaditi borbom! Idemo i danas, kao i sve utakmice dok smo živi svi mi dolaziti na našu Grbavicu i davati podršku klubu kad smo u mogućnosti. Zaista je jazuk biti u kući, moći a ne htjeti otići na tekmu, naravno kad se ne može iz opravdanih razloga to je razumljivo. Idemo proslaviti ovaj rođendan, ne mogu i neću na stadion obući ništa drugo sem plave tole na peglu uz plavu košulju jer gospodinu se gospodski čestita rođendan.
SRETAN TI ROĐENDAN VOLJENI I JEDINI KLUBE! VOLIM TE ŽELJO
Jedno stoljeće je završeno, danas slavimo 1. rođendan u drugom stoljeću. Ne sumnjam za svog života, a i poslije njega sa generacijama koje dolaze da će ovaj klub imati isti DNK kao i kroz cijelu historiju. Borbe, sretni, pa i oni tužni trenuci, ponos i slavu je ono što se broji do ove brojke od 101. Kako kaže; pobjede nama jedini su cilj, bodreni uvijek od vjernih navijača za Želju časno borimo se mi.
To je ono jedino što tražimo, borbu, želju, zalaganje. Kao što Edis kaže manjak kvaliteta se može nadoknaditi borbom! Idemo i danas, kao i sve utakmice dok smo živi svi mi dolaziti na našu Grbavicu i davati podršku klubu kad smo u mogućnosti. Zaista je jazuk biti u kući, moći a ne htjeti otići na tekmu, naravno kad se ne može iz opravdanih razloga to je razumljivo. Idemo proslaviti ovaj rođendan, ne mogu i neću na stadion obući ništa drugo sem plave tole na peglu uz plavu košulju jer gospodinu se gospodski čestita rođendan.
SRETAN TI ROĐENDAN VOLJENI I JEDINI KLUBE! VOLIM TE ŽELJO
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Razmisljam na glas ..
Uzmemo danas 3 boda i 3 boda u Trebinju sto realno nije neka naucna fantazija..
Auuu kako bi gorilo protiv Zrinjskog na Grbavici !
Uzmemo danas 3 boda i 3 boda u Trebinju sto realno nije neka naucna fantazija..
Auuu kako bi gorilo protiv Zrinjskog na Grbavici !
Mora Mekić uc u igru da razigra.
Dobro je za sad, zeznuti ovi na kontre moraju to pratit. Idemo jako 

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ovaj hajvan od komentatora dva puta spominje treca asistencija Stilica, a u stvari je peta.
You have one job u pm!
You have one job u pm!

@igrajlopte 🐦
Moramo još jedan dat ako mislimo 3 bobe uzet.
Iznajmljujem Remzu 10 dana za Kulenovica.
- NerminFatic
- Kontakt:
Dovesti Kulenovica u decembru i Evropa je 100% nasa! Odavno mocnijeg spica na bh.livadama nisam vidio.
Nikad mi neće biti jasno povlačenje Mulalića kod 1:0,nije tu kraj utakmice Sablja dragi.
Dobro vodjenje utakmice od njegove strane danas,dobre i izmjene.
Prvo poluvrijeme perfektno,k'o Barcelona
Drugo malo lošije ali ok,igraci sada da se odmore 2 sedmice i onda po tri bobe u Trebinje aBd
Hodzic igracina,MVP tekme
Dobro vodjenje utakmice od njegove strane danas,dobre i izmjene.
Prvo poluvrijeme perfektno,k'o Barcelona

Drugo malo lošije ali ok,igraci sada da se odmore 2 sedmice i onda po tri bobe u Trebinje aBd

Hodzic igracina,MVP tekme

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jel nam treba ljepsi poklon za rodjendan. Hvala vam momci.Zeljo za zivot cijeli
3/4 zemlje pokriva voda, ostalo Hodzic. kakvog veznog igrača imamo, strasno!!! borba, zalaganje svih igrača za 10! volim te Zeljo
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Bravo Željo, Bravo Manijaci to je to, ovo je Željo, puna Grbavica, pjesma i utakmica.
Što se tiče utakmice, nije bila baš dobra s naše strane, slično kao protiv Igmana, samo smo mi bili lošiji nego tad, a Sloga bolja od Igmana.Nisu svi igrači bili u fulu, bilo je grešaka, nepovezanosti, ali i do Sloge koja se branila cijelo prvo poluvrijeme. U svakom slučaju isprovociran gol, apsolutno zaslužen, čistimo 2 kartona protiv Leotara, a Cocalić se definitivno vraća. Sve u svemu napominjem da je ova Sloga dobra ekipa, kompaktna, dobila Zrinjskog i nije bilo nimalo lako večeras, ja sam se baš probojavao ove utakmice. Dobro je da gledamo sebe, izvuči maksimum do zime, pa onda tražiti pravog napadača, ukoliko to ikako bude moguće.
Do sad iznad očekivanja, i samo naprijed punim gasom...
Volim te Željo!
Što se tiče utakmice, nije bila baš dobra s naše strane, slično kao protiv Igmana, samo smo mi bili lošiji nego tad, a Sloga bolja od Igmana.Nisu svi igrači bili u fulu, bilo je grešaka, nepovezanosti, ali i do Sloge koja se branila cijelo prvo poluvrijeme. U svakom slučaju isprovociran gol, apsolutno zaslužen, čistimo 2 kartona protiv Leotara, a Cocalić se definitivno vraća. Sve u svemu napominjem da je ova Sloga dobra ekipa, kompaktna, dobila Zrinjskog i nije bilo nimalo lako večeras, ja sam se baš probojavao ove utakmice. Dobro je da gledamo sebe, izvuči maksimum do zime, pa onda tražiti pravog napadača, ukoliko to ikako bude moguće.
Do sad iznad očekivanja, i samo naprijed punim gasom...
Volim te Željo!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Na streamu se treslo od navijanja..kapa dole sve i jednom insanu večeras na Grbavici.
Kapa dole za ovu tešku pobjedu momci.
Tu smo gdje i pripadamo!
Volim te Željo!!!
Kapa dole za ovu tešku pobjedu momci.
Tu smo gdje i pripadamo!
Volim te Željo!!!
- drzgemboadislic
- Kontakt:

Hulahopka bio na tekmi