Sa Streichom i ovom ekipom, uz malo sreće, mogu oni daleko dogurati

Koln takodje dobre rezultate za sada ima.
Dobra sedmica za Švabe

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Gruzijac je bio na radaru dosta ekipa, neki dan sam citao da ga je pratilo i par njih iz PL, ali su jedino Napolitanci imali muda da za njega dadnu 10 milki.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑17 sep 2022, 10:21Šteta što nitko iz BL nije ulovio onog Napolijeva Gruzijca.
Ali evo Bruggeov Jutgla djeluje kao potencijalna velika lovina. Vjerujem da bi Dortmundu bio puno korisniji od mutavih Malena i Modestea.
Samo sabura momčiluk
Forma je prolazna,klasa je vjecna
Ima drzava vecih prioriteta trenutno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 sep 2022, 17:27
Hoće li uspjeti izboriti LP ove sezone šta misliš?
Da nakon deset godina napokon neko iz tabora Dortmunda napise da je zadovoljan.Desperado09 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:02Dugo slađe kolo nije bilo. Farke i Massen (oba bivši BVB II treneri) pobijedili Konzerve i Bauern. Mi dobili derbi i zasjeli na vrhu (bar do danas). Ljepota. Život je lijep.![]()
BVB je zadovoljan i kada zavrse kao cetvrti i obezbijede LP. Prostiru se koliko je jorgan dug, odnosno - koliko para, toliko muzike.Omerbavarac je napisao/la: ↑18 sep 2022, 15:11Da nakon deset godina napokon neko iz tabora Dortmunda napise da je zadovoljan.Desperado09 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:02Dugo slađe kolo nije bilo. Farke i Massen (oba bivši BVB II treneri) pobijedili Konzerve i Bauern. Mi dobili derbi i zasjeli na vrhu (bar do danas). Ljepota. Život je lijep.![]()
Do titule.![]()
Nemoj zajebavati, trebam li traziti izjave Reusa i upravnog odbora kako najavljuju titulu, pogotovo one godine kada su doveli Haalanda, cudi me da nisu napali LP-a.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 sep 2022, 17:41BVB je zadovoljan i kada zavrse kao cetvrti i obezbijede LP. Prostiru se koliko je jorgan dug, odnosno - koliko para, toliko muzike.Omerbavarac je napisao/la: ↑18 sep 2022, 15:11Da nakon deset godina napokon neko iz tabora Dortmunda napise da je zadovoljan.Desperado09 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:02Dugo slađe kolo nije bilo. Farke i Massen (oba bivši BVB II treneri) pobijedili Konzerve i Bauern. Mi dobili derbi i zasjeli na vrhu (bar do danas). Ljepota. Život je lijep.![]()
Do titule.![]()
Vise je Bajern nezadovoljan, leze na parama i sanjaju o LP, a vazda Real dize "klempu"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.