Ali zato znas kako su Malic i Vego losi a ne gledaš utakmice uopće. To mi nikako nije jasno. A kao prizivivas Durskovica iz Igmana,gdje si ti to mogao gledati njega da znas da je Marselo licno za Malica. Ovo ja pisem danima. Ljudi koji ne gledaju utakmice pišu nešto.. Takvi 90% ovdje bulazetmgz je napisao/la: ↑17 sep 2022, 20:50Eh brate sta bi dao da nisam daleko od Bosne i da sutra zagrmim sa tribina ..1921TM87 je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:32Sutra na najljepši stadion u BiH, sa najboljim navijačima u BiH, krenuti u novu ABD pobjedu. Zadati zadaću, i ostati neprikosnoveni u posjeti na utakmicama, napuniti kasu kluba i proslaviti 101 godinu gospodina.
Čuvajmo svoj klub, čuvajmo svoj stadion u koji su generacije utkali svoje naslijeđe, sretni što imamo svoje zajedništvo i mjesto pripadanja, jer drugi mogu samo sanjati ono što mi imamo, jer se ljubav ne kupuje novcem.
Zato sutra svi skupa na Grbavicu, za 101 godinu, za Đildu i preminulu plavu raju i armiju, za neke nove klince iz kraja koji nam se dive, za legende Škiju, Odu, Bukala.., za sve u dalekom svijetu koji bi rado al ne mogu doći, za himnu Grbavica od koje se koža ježi, za brata u kopu a i onog koji tu više nije, za našeg najvećeg sina Ivana Ivicu Osima... Svi ko jedan !!!
Volim te Željo!
Kunem ti se kad me pitaju za cim zalis i sta ti najvise nedostaje, bez razmisljanja kazem samo huk Grbavice.
Sanjam ga, ponekad u autu do kuce pustim neku zeljinu pjesmu pa je pjevam i zamisljam kao da sam na stadionu valjda da me zelja malo mine.
Nekad pomislim da niko ne moze razumjeti sta je nama Zeljo, to samo mi razumijemo koji ga u srcu nosimo.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Molim vas ignorisite ga,ne odgovarajte kad vas spomene!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙

Covjek je 16 godina igrao za Zelju, bio kapiten i u sampionskoj generaciji. Velika legenda.
Ima li neko podatak da li je ovo najvise godina igranja za klub?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Miran Lesi.Hulahopka je napisao/la: ↑17 sep 2022, 20:57Ali zato znas kako su Malic i Vego losi a ne gledaš utakmice uopće. To mi nikako nije jasno. A kao prizivivas Durskovica iz Igmana,gdje si ti to mogao gledati njega da znas da je Marselo licno za Malica. Ovo ja pisem danima. Ljudi koji ne gledaju utakmice pišu nešto.. Takvi 90% ovdje bulazetmgz je napisao/la: ↑17 sep 2022, 20:50Eh brate sta bi dao da nisam daleko od Bosne i da sutra zagrmim sa tribina ..1921TM87 je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:32Sutra na najljepši stadion u BiH, sa najboljim navijačima u BiH, krenuti u novu ABD pobjedu. Zadati zadaću, i ostati neprikosnoveni u posjeti na utakmicama, napuniti kasu kluba i proslaviti 101 godinu gospodina.
Čuvajmo svoj klub, čuvajmo svoj stadion u koji su generacije utkali svoje naslijeđe, sretni što imamo svoje zajedništvo i mjesto pripadanja, jer drugi mogu samo sanjati ono što mi imamo, jer se ljubav ne kupuje novcem.
Zato sutra svi skupa na Grbavicu, za 101 godinu, za Đildu i preminulu plavu raju i armiju, za neke nove klince iz kraja koji nam se dive, za legende Škiju, Odu, Bukala.., za sve u dalekom svijetu koji bi rado al ne mogu doći, za himnu Grbavica od koje se koža ježi, za brata u kopu a i onog koji tu više nije, za našeg najvećeg sina Ivana Ivicu Osima... Svi ko jedan !!!
Volim te Željo!
Kunem ti se kad me pitaju za cim zalis i sta ti najvise nedostaje, bez razmisljanja kazem samo huk Grbavice.
Sanjam ga, ponekad u autu do kuce pustim neku zeljinu pjesmu pa je pjevam i zamisljam kao da sam na stadionu valjda da me zelja malo mine.
Nekad pomislim da niko ne moze razumjeti sta je nama Zeljo, to samo mi razumijemo koji ga u srcu nosimo.
- MocMahale444
Carapice boje lila, sta mislis o Haracicu?
Vidim branis neke igrace a neke pljujes bumbaru naš lepršavi.
Vidim branis neke igrace a neke pljujes bumbaru naš lepršavi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Danas igra šestorostruki šampion Bosne i Hercegovine,
danas igra šestorostruki osvajač Kupa Bosne i Hercegovine,
danas igra klub, kojem je dom najposjećeniji stadion u državi godinama unazad,
danas igra ŽELJEZNIČAR!
Šalovi oko vrata, Željezničar nam u krvi, na Grbavici se slavi stotinu i prvi!
danas igra šestorostruki osvajač Kupa Bosne i Hercegovine,
danas igra klub, kojem je dom najposjećeniji stadion u državi godinama unazad,
danas igra ŽELJEZNIČAR!
Šalovi oko vrata, Željezničar nam u krvi, na Grbavici se slavi stotinu i prvi!
Utakmica se namece kao da moramo dobit. U sustini i jest tako. Sigurno da imamo kvalitet za pobjedu, bit ce stadion dobro napunjen, atmosfera kao i uvijek. Oni imaju neke fine rezultate, ali Sablja poslozi pulene.
Ovaj dobar niz se treba nastavit. Ja se nadam golu Gasala, volio bi da ostane u ritmu.
Ovaj dobar niz se treba nastavit. Ja se nadam golu Gasala, volio bi da ostane u ritmu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Lijep je dan. Neće biti padavina, bar prema prognozi. S pobjedom se vraćamo na sami vrh, zato svi na Grbavicu! Da s lijepom zalihom odemo na rep. pauzu. 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- dubioza144
- Kontakt:
A mogli smo malo i do prvog mjesta 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Danas očekujem težu utakmicu nego protiv Igmana, Sloga ima brzu tranziciju, dosta golova su zabili, a i primili (19:17 gol razlika). Treba odmah nametnuti svoj tempo i što ranije zabiti gol.
Bender
Galić Cocalić? Drina Malić
Hodzic Beća
Amoah Štilić Santos
Haracic
Bender
Hodzic Beća
Amoah Štilić Santos
Haracic
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Idemo danas momci, svi na stadion!!!!
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sretno danas raja..
Ja radim yebajiga..
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Ja radim yebajiga..
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Coca poslije pauze. Malic ili Vego. Ostalo mislim da je to.Mamba21 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 10:52Danas očekujem težu utakmicu nego protiv Igmana, Sloga ima brzu tranziciju, dosta golova su zabili, a i primili (19:17 gol razlika). Treba odmah nametnuti svoj tempo i što ranije zabiti gol.
Bender
Hodzic Beća
Amoah Štilić Santos
Haracic
-
- Kontakt:
Sretan rodjedan familijo, ako Bog da da preguramo ove borbe i da konačno stanemo nanzdrave noge.
- kontrasviju
- Kontakt:
Joj dilgisicu ne znas sta propustas, mogao si biti dio lijepe price iz prvog reda.
Braco svi na Grbavicu i obavezbo sal ponesite. Lijepo bi bilo da se ispostuje to sto grupa trazi da imamo svi salove jer cemo biti svi dio dekora. Volim te Zeljo.
Idemo na prvo mjesto
Idemo na prvo mjesto

- manijacikonjic87
- Kontakt:
ispostujte momke koji su radili na uljepsavanju naseg doma pred ovaj za sve nas poseban dan.. ŠALOVE ŠALOVE ŠALOVEEE 
Mi smo Željini, Željo je naš !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.