Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Al ova nova ljubicasta verzija je seks 

Pravo vrijeme za kupiti 13PM 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
dosta ljudi odmah iskljucilo ovaj AOD, ja cim sam ga vidio nije mi se svidjao
na sve to, naravno da je Apple way da imas samo 2 opcije on/off i nemas mogucnost da ga prilagodis
toliko su cekali sa tom AOD implementacijom i potpuno promasili jer su htjeli da budu drugačiji
na sve to, naravno da je Apple way da imas samo 2 opcije on/off i nemas mogucnost da ga prilagodis
toliko su cekali sa tom AOD implementacijom i potpuno promasili jer su htjeli da budu drugačiji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bas im je promasaj ovaj aod.
mada meni generalno slabo kod kojeg proizvodjaca se svidja implementacija aod.a
i dalje mi je najbolja implementacija kod nokijinih lumija.
izvadis telefon iz dzepa, upali se glance sa informacijama. mahnes preko ekrana dok je telefon zakljucan na stolu, pojave se informacije na glanceu.
mada meni generalno slabo kod kojeg proizvodjaca se svidja implementacija aod.a
i dalje mi je najbolja implementacija kod nokijinih lumija.
izvadis telefon iz dzepa, upali se glance sa informacijama. mahnes preko ekrana dok je telefon zakljucan na stolu, pojave se informacije na glanceu.
Kako se u chatu na mobitelima uradi ,kako bi to nazvao,kad hoćeš nekome da odgovoriš na određenu poruku pa baš tu poruku uz svoj tekst zajedno proslijediš?
Ako sam te shvatio, ti pitaš za Reply.
Kolko znam samo text na koji hoćeš da daš reply povučeš udesno..bar je tako na Whatsapp i Viber
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Od poslednjeg update-a na viberu ne mogu vidjeti online status ostalih, a nije mi nista iskljuceno u podesavanjima. Ima li neko slican problem ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bug nakon instalacije IOS-a 16, i meni je to, valjda će izbaciti update.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
To je taj strasni Iphone 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Scrollaj udesno u chatu i izbaci ti nakratko kad je ko bio zadnji put online, naravno ako ima ukljucenu tu opciju
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nije strasni iphone nego retardirani viber, ko jos mladji od 40 godina koristi to smece.
Fkt najgora aplikacija koja postoji, koristim je za razgovor samo sa starijima koji nemaju nista drugo. Na Androidu mi nisu dolazile notifikacije, na iOSu isto more problema, na PCu ocitava poruke 11 godina

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koji bi vama izbor bio između Oneplus 9, Pixel 6a i Galaxy S21 FE modela? Trenutno su otprilike tu cijenom po oglasima. Gledao bih neki polovan sa garancijom ili eventualno neki slabo korišten?
Oneplus 9...ako mozes protegni se do Pro. Moje misljenje
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
taj 21 FE da se prodaje kod nas sa Snapdragonom bi bio dobra opcija
Exynos zakonom zabraniti u Galaxy seriji
Exynos zakonom zabraniti u Galaxy seriji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
OnePlus 9 Pro sam isto uzimao u obzir, ako bih naišao na neki povoljan vjerovatno bih uzeo. Realno gledajući, većina mobitela koje sam gledao ne predstavljaju neki veliki upgrade vrijedan tolikih para. Koristim Poco F1 već 2 i po godine i stvarno sam prezadovoljan, ali eto mislim da je vrijeme da ga promijenim.
Dobio na poklon Pixel 5A, jeli moguće da ima onakvu dobru kameru i da je poprilično dobar?! Nikada se nisam susretao sa njihovim uredjajima. Koristim još uvijek S8 i Redmi 9 pa me je možda zbog toga toliko izeenadio. Žena npr koristi jabuku 11 samo za snimanje videa i nekako mi prvu djelovalo da može približno odradiiti taj posao. Čini mi se da ga na piku nema uopšte na ponudi, koja mu je cijena inaće?
Ja Pixele koristim godinama, doduse vezem se samo za ove 'a' varijante jer mi fakat ne treba nista jace. I ove godine kad je 6a izasao na preorder, isto uradim. Poslo stari Google-u nazad, dobio ovaj besplatno sa onim buds njihovim. Meni su kamere fantasticne, isto zadovoljan baterijom. Kod mene licno ako nije na wifi, radi 5G i mogu maksimalno dva dana izgurati bez battery saver, sto je meni dovoljno.edoox je napisao/la: ↑20 sep 2022, 01:45Dobio na poklon Pixel 5A, jeli moguće da ima onakvu dobru kameru i da je poprilično dobar?! Nikada se nisam susretao sa njihovim uredjajima. Koristim još uvijek S8 i Redmi 9 pa me je možda zbog toga toliko izeenadio. Žena npr koristi jabuku 11 samo za snimanje videa i nekako mi prvu djelovalo da može približno odradiiti taj posao. Čini mi se da ga na piku nema uopšte na ponudi, koja mu je cijena inaće?
Najvise koristim email, Amazon aplikaciju, LinkedIn i onda ono standardno, mapa, slike, kamera itd.
Za mene licno sasvim dobri telefoni, ne treba nista vise.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, kraljttbvb i 32 gosta.