FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Hasanu novi ugovor, sad kad je ova pauza, jos ga nagradit sa pesest godina
Tuchel bi im **** mamicu i pobili bi se do nove godine.
Tuhel bi dobio nogu nakon mjesec jer bi trazio igrace
Hajde, nakon dugo vremena, malo ozbiljniji post.
Julijan je dobar trener, ali Julijan pravi jednu grešku, istu ono koji su mnogi prije njega uradili pa su se tu kratko zadržali. Ne može se FC Bayern prilagoditi treneru, nego se trener mora prilagoditi Bayernu. Jedini trener koji je uspio promijeniti filozofiju Bayerna u nekom trenutku je Pep Guardiola, ali on je toliko promijenio filozofiju da smo sve dobijali osim kada je to trebalo, tu smo nastradali od Reala i sličnih katastrofalnim rezultatima. Carlo se nije mogao naviknuti na Bayern, Flick isto tako, konstantni pritisak je bio tu čim 1-2 lošije partije, pa čak i kad se pobjedi a lošije igre, trener je taj koji nosi krivicu.
Mi smo krenuli odličnu u sezonu, ali Julijan mijenja prečesto taktiku, rotira igrače, a uveliko mu zamjeram što izmišlja poziciju Musliali koji mora igrati AMC. Gnabry mu na klupi, a Muller konstantno igra, iako pruža lošije partije.
Ovaj Bayern ima veliki manu, a to je napadač jer ga nemamo. S tim u prvi plan upadaju krilni igrači iz drugog plana i zato možemo bit opasni iz svake pozicije. No fali klasični napadač, može se jednom desiti da se promaši mnogo štošta ali tri-četiri utakmice? Teško.
Također odbrana, konstantne rotacije, dobro Hernandez je povrijeđen ali hoće li Julijan konačno odlučiti ko će bit stoperski par kod nas? Po meni de Ligt i Hernandez, a ovaj gura Upamecana koji je dokazao da je kiks igrač.
Ovaj Bayern ima ogroman potencijal, odavno nije imao veći, ali treba se na zimu dovesti veznjak umjesto Sabitzera koji je kod nas zalutao jer će se Goretzka prije ili kasnije povrijediti i klasični špic. Tel će bit strašan za 2-3 godine. Musiala mora svaku igrati, wonderkid.
15-20 miliona je plaćen Julian, ne da vodi Bayern već da sluša šta mu se kaže. Spašava ga Liga prvaka od otkaza, prije svega zahvaljujući nevjerovatnim promašajima Barcelona koja nas je mogla kao svojevremenu Real rastaviti na proste faktore.
Još 1-2 kiksa i vjerujem da ćemo Tuchela gledati na našoj klupi.
Julijan je dobar trener, ali Julijan pravi jednu grešku, istu ono koji su mnogi prije njega uradili pa su se tu kratko zadržali. Ne može se FC Bayern prilagoditi treneru, nego se trener mora prilagoditi Bayernu. Jedini trener koji je uspio promijeniti filozofiju Bayerna u nekom trenutku je Pep Guardiola, ali on je toliko promijenio filozofiju da smo sve dobijali osim kada je to trebalo, tu smo nastradali od Reala i sličnih katastrofalnim rezultatima. Carlo se nije mogao naviknuti na Bayern, Flick isto tako, konstantni pritisak je bio tu čim 1-2 lošije partije, pa čak i kad se pobjedi a lošije igre, trener je taj koji nosi krivicu.
Mi smo krenuli odličnu u sezonu, ali Julijan mijenja prečesto taktiku, rotira igrače, a uveliko mu zamjeram što izmišlja poziciju Musliali koji mora igrati AMC. Gnabry mu na klupi, a Muller konstantno igra, iako pruža lošije partije.
Ovaj Bayern ima veliki manu, a to je napadač jer ga nemamo. S tim u prvi plan upadaju krilni igrači iz drugog plana i zato možemo bit opasni iz svake pozicije. No fali klasični napadač, može se jednom desiti da se promaši mnogo štošta ali tri-četiri utakmice? Teško.
Također odbrana, konstantne rotacije, dobro Hernandez je povrijeđen ali hoće li Julijan konačno odlučiti ko će bit stoperski par kod nas? Po meni de Ligt i Hernandez, a ovaj gura Upamecana koji je dokazao da je kiks igrač.
Ovaj Bayern ima ogroman potencijal, odavno nije imao veći, ali treba se na zimu dovesti veznjak umjesto Sabitzera koji je kod nas zalutao jer će se Goretzka prije ili kasnije povrijediti i klasični špic. Tel će bit strašan za 2-3 godine. Musiala mora svaku igrati, wonderkid.
15-20 miliona je plaćen Julian, ne da vodi Bayern već da sluša šta mu se kaže. Spašava ga Liga prvaka od otkaza, prije svega zahvaljujući nevjerovatnim promašajima Barcelona koja nas je mogla kao svojevremenu Real rastaviti na proste faktore.
Još 1-2 kiksa i vjerujem da ćemo Tuchela gledati na našoj klupi.
Pa bolje da je uzmemo ove jer se izgleda necemo kvalificirati kroz ligu u LP za sljedecu sezonuOmerbavarac je napisao/la: ↑17 sep 2022, 17:41Te godine smo uzeli ligu prvaka.Bayern have gone 4 consecutive Bundesliga games without a win for the first time since 2001![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od kad pratim Bajern Flick je trener cija mi se igra najvise svidjela i vjerujem da jedna pd najboljih. Jednostavno igrali smo i lijepo i efikasno. Ne vjerujem da cemo ikad imati takvog trenera. A Gaal i Pep su udarili temelje modernom Bajernu. Od toga Bajern nikad ne bi trebao odustati. I zato onaj ko je doveo Kovaca u taj Bajern nikad nece imati moju podrsku i postovanje, nikad, a onaj ko je bio za Pepa i Flicka hoce.
Pep je postavio temelje luzerštine, a Flick ih je usprkos LP još pojačao.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakav tabletas, odgovorno tvrdim da je Kovac bolji trener od njega. Ostale nema potrebe ni pominjati. Hvala Hasanu sto je otjerao Flicka i doveo Kovaca i Nagelsmanna 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Flick je postavio nerealne standarde jer je vodio klub kratak period, a tu mu se potrefio Lisabon gdje su svi odigrali 200%, njegova igra na duzi period bi isto ispuhala, tako je i bilo pred kraj. A htio dovoditi mrtvace i onda ih ozivljavati, njegova transfer politika je tek horor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako ništa, završićete sezonu s trofejem "pobijedili smo Barcelonu".
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Madagaskar
Bilo je oscilacija kod Flika ali oscilacije nisu bile posljedica naopaka sistema vec nekih drugih stvari, potrosene ekip, transfera i ostalog...Ekipa se u tom slucaju morala osvjezavati s vremena na vrijeme, ne smecem, vec dobrim igracima. Ja isto ne znam koliko je Flik imao uticaja na transfere, a pretpostavljam da nije puno, kao sto vecina nisu imali. Jedan Pep nije imao a da on ima. Mogao je vjerujem dovesti par igraca do 10 mil i to mu je sve, ostalo je moralo da dozvoli konzilij od jedno 20 ljudi koji se pitaju u klubu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zato se razmazenom deristu Nagelsmannu Hasinom guznom haveru ispunjavaju sve zelje. Porediti onu rapsodiju od igre pod Flickom sa ovim smecem koje sada igraju je bezobrazno. Flick drugu sezonu nije imao klupe uopste. Bilo 12/13 igraca i kad se neko povrijedi amateri igrali.sljivo je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:14Bilo je oscilacija kod Flika ali oscilacije nisu bile posljedica naopaka sistema vec nekih drugih stvari, potrosene ekip, transfera i ostalog...Ekipa se u tom slucaju morala osvjezavati s vremena na vrijeme, ne smecem, vec dobrim igracima. Ja isto ne znam koliko je Flik imao uticaja na transfere, a pretpostavljam da nije puno, kao sto vecina nisu imali. Jedan Pep nije imao a da on ima. Mogao je vjerujem dovesti par igraca do 10 mil i to mu je sve, ostalo je moralo da dozvoli konzilij od jedno 20 ljudi koji se pitaju u klubu.
I am not yet born; O hear me.
I bolje da mu se nisu ispunjavale zelje, navukao bi skarta da se ne oporavis 5 godinasljivo je napisao/la: ↑17 sep 2022, 18:14Bilo je oscilacija kod Flika ali oscilacije nisu bile posljedica naopaka sistema vec nekih drugih stvari, potrosene ekip, transfera i ostalog...Ekipa se u tom slucaju morala osvjezavati s vremena na vrijeme, ne smecem, vec dobrim igracima. Ja isto ne znam koliko je Flik imao uticaja na transfere, a pretpostavljam da nije puno, kao sto vecina nisu imali. Jedan Pep nije imao a da on ima. Mogao je vjerujem dovesti par igraca do 10 mil i to mu je sve, ostalo je moralo da dozvoli konzilij od jedno 20 ljudi koji se pitaju u klubu.
Dantas, Gotze, Dodo, Havertz, Werner ... iz glave, eto svi razvaljuju sad koliko su dobri igraci.
Nije sve ni s Flickom bilo sjajno. Klupu mu Hernandez grijao dok je bajern kasirao najvise golova jos od ranih 90-tih.
Ovaj veze nema sem par mjeseci nakon sto je preuzeo klupu jer je igrao Flickov sistem.
Ovaj veze nema sem par mjeseci nakon sto je preuzeo klupu jer je igrao Flickov sistem.
Nur der FCB
Grijao klupu zbog sukoba sa Salihamidzicem, posto je najskuplje placen igrac Bayerna ikada.
Jos da razmisli da podnese ostavku.I'm going to think, then we'll see how things go on from here - think about everything, about myself, about the situation, everything"
Ono sto je Flick uradio za 2 godine, zubko nece za cjelu karijeru.Pep I Flick da su imali ovakav roster Bayern bi sad brojao min.3 LP vise.Bayern se odlucije za najvecu kupovinu u historiji kad na klupi ima tabletasa za trenera.
Cak I kad bi Müllera klupirao, nista se ne bi promjenilo,jer ova ekipa nema entuzijazam,ideju sta I kako da rade.Müller je igrac sistema,igrao jebkod svakog trenera,tako da sa njim treba znati.Daleko od toga da je u formi.
Cak I kad bi Müllera klupirao, nista se ne bi promjenilo,jer ova ekipa nema entuzijazam,ideju sta I kako da rade.Müller je igrac sistema,igrao jebkod svakog trenera,tako da sa njim treba znati.Daleko od toga da je u formi.
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ono sto je nejasno, kako se nakon nekoliko utakmica gdje ti ekipa ispada potpuno amaterska ne odlucis za neku promjenu?
Prosle sezone je isto ovako bilo, forsirao je sistem sa 3 stopera te je ekipa bila vise nego katastrofalna no medjutim pičon se ni u jednom momentu nije sjetio da nesto mijenja.
Evo ga sada igra formaciju koju je trebao igrati prosle godine jer sada nema Lewandowskog i umjesto da pokusa sa nekom rokadom on nastavlja po svom.
Totalno suprotno od svega normalnog, zaista cudno. Kao da je u najmanju ruku dosao da unisti sve a ne kao navijac Bayerna da pokusa osvojiti sto vise trofeja.
U Bayernu nikada ovakve stvari nisu prolazile a siguran sam da nece ni sada.
Ako nesto drastično ne promijeni onda mu je noga pa da je iz oka ispao a upravo se tako tretira.
Prosle sezone je isto ovako bilo, forsirao je sistem sa 3 stopera te je ekipa bila vise nego katastrofalna no medjutim pičon se ni u jednom momentu nije sjetio da nesto mijenja.
Evo ga sada igra formaciju koju je trebao igrati prosle godine jer sada nema Lewandowskog i umjesto da pokusa sa nekom rokadom on nastavlja po svom.
Totalno suprotno od svega normalnog, zaista cudno. Kao da je u najmanju ruku dosao da unisti sve a ne kao navijac Bayerna da pokusa osvojiti sto vise trofeja.
U Bayernu nikada ovakve stvari nisu prolazile a siguran sam da nece ni sada.
Ako nesto drastično ne promijeni onda mu je noga pa da je iz oka ispao a upravo se tako tretira.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Spominjete da se Muller treba staviti na klupu jer igra loše a treneri znaju da ako se njemu zamjere nece ostati na klupi..