English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sledece godine nece biti zamjene Fulham / Norwich 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Fulham osigurao opstanak,
Gerrard može dobiti samo Lamparda i Hazenhitla.
Gerrard može dobiti samo Lamparda i Hazenhitla.
41:34
-
- Kontakt:
Aj bolji je francuski, ali ne toliko. Engleski je sigurno top 3.Epidaurus je napisao/la: ↑16 sep 2022, 13:43Ni blizu francuskog.
Ako cemo se lagat da su Saka i Sterling blizu Mbappeu i Kane tu negdje s Benzom onda nije. Ni od brazilskog nisu bolji lolCipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 sep 2022, 23:00Aj bolji je francuski, ali ne toliko. Engleski je sigurno top 3.
Vini-Ney-Rodrygo je ozbiljan trio ako budu igrali ovo Sp.
Portugal je isto tu negdje.
Englezi imanju jako talentovanu repku, ali trener im je najveća mana.
Portugal je isto tu negdje.
Englezi imanju jako talentovanu repku, ali trener im je najveća mana.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Foden-Kane-Saka, nisam spomenuo Sterlinga. Foden i Saka još nisu na vrhuncu. A i ako su bolji i Francuska i Brazil, Engleska je i dalje top 3. Portugal i Argentina su slabiji, po meni.Epidaurus je napisao/la: ↑16 sep 2022, 23:09Ako cemo se lagat da su Saka i Sterling blizu Mbappeu i Kane tu negdje s Benzom onda nije. Ni od brazilskog nisu bolji lolCipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 sep 2022, 23:00Aj bolji je francuski, ali ne toliko. Engleski je sigurno top 3.
Ti Englezi imaju najbolji napad, ne samo napad veci kompletnu ekipu svih vremena i takva im je svaka generacija, sve zlatna lopta do zlatne lopte. Ovako ide prica pred svako takmicenje reprezentativno, najbolja odbrana, vezni red, napad najveći talenti, najbolje ovo, najbolje ono - a ono malo iznad prosjeka igraci i ekipa u totalu - ekipa talentirana i dobra u skladu rezultata koje postižu zadnjih 50 godinaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 sep 2022, 23:16Foden-Kane-Saka, nisam spomenuo Sterlinga. Foden i Saka još nisu na vrhuncu. A i ako su bolji i Francuska i Brazil, Engleska je i dalje top 3. Portugal i Argentina su slabiji, po meni.Epidaurus je napisao/la: ↑16 sep 2022, 23:09Ako cemo se lagat da su Saka i Sterling blizu Mbappeu i Kane tu negdje s Benzom onda nije. Ni od brazilskog nisu bolji lolCipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 sep 2022, 23:00
Aj bolji je francuski, ali ne toliko. Engleski je sigurno top 3.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rodrygo nece biti prva postava Brazila, još uvijek je zelen za toga i prednost imaju svakako Richarlison, Antony, pa čak i Raphinha i Firmino
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Napad im je smiješan realno, vidim poredi se nešto sa Francuskom. Jedino bi Kane upao u roster, i to da grije klupu Benzemi.
Može i Foden, al na mjesto Gunduzija.
Može i Foden, al na mjesto Gunduzija.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Vini-Ney-Jesus
-
- Kontakt:
Vini-Ney-Raphinha
Saka Bowen Toney, isto ko da gledam imena NBA drvosječa iz 2007.
Ajd Sterlinga i Grealisha znam, vole promašiti teški zicer.
Ajd Sterlinga i Grealisha znam, vole promašiti teški zicer.
Sve trojica odlicni igraci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jesu možda za Arsenal i Ipswich Town. Za Ipswich je i Kengur bio dobar.
Jok Asensio i Fati su bolji
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Walker još nedostupan?
Džaba Nottinghamu onolika pojačanja kad im je trener krs
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Na klupi je, nije spreman za 90 još
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovo mi sve miriše na sigurno ispadanje. Previše novih igrača, dosta njih upitnog kvaliteta. Ne vidim kako se mogu konsolidovati i zaredati neke bolje rezultate. Bornemouth i Forrest do sad najlošiji i mislim da ispadaju ove sezone.
Zahvaljujući tom "kršu" i igraju sad EPL.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.