Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 14 feb 2011, 19:27

Odlicno odradjena utakmica, i najvaznije je da smo smanjili zaostatak nad Barcelonom.
Utakmica me podsjetila na onu iz prosle godine protiv Getafea kada smo takodjer imali igraca manje, a djelovali smo bolje na terenu i dobili 2-0. Dakle, slicna utakmica, mada smo na kraju mogli i da damo vise golova, ali sta je tu je.

Ja bih samo da istaknem jedan veliki problem koji Mesut Ozil ima-duel igra. To se nije puno osjecalo dok je igrao u sredini, gdje je ruku na srce imao vise prostora, ali prelaskom na krilo dosta se muci sa ovim segmentom igre a ni kontrola lopte nije najbolja, sto se dalo primijetit. Ipak, nemam njemu bas mnogo da zamjerim, jer je slao hirurski precizne lopte ka Ronaldu i Adebayoru, i iz tih dodavanja je nastala jedna 100% sansa koju Adebayor nije iskoristio.

Milo mi je takodjer, sto je Adan dobio priliku umjesto Dudeka, i mislim da je odigrao dosta korektno, bez greski, iako nasa odbrana nije dopustala mnogo prilika Espanyolu, ali ono sto je Espanyol i napravio Adan je "skidao". Za pohvalu je ona parada kod lob udarca Verdua.

Marcelo je bio odlican, fantastican, imao je malo problema nazad (iako ne puno, za razliku od ranijih utakmica dosta je dobro odigrao nazad) ali je to anulirao sjajnom igrom u napadu i na kraju golom. Ronaldo imao takodjer jednu od boljih utakmica sto se ne bi reklo za Adebayora, koji kao da nije vjerovao u svoje mogucnosti, jer ono se tesko promasuje. Ostali su bili odlicni. Raduje i povratak Pepea koji se uspjesno vratio.

Sto se tice sudjenja, mislim da je kao i na ostalim utakmicama Primere, dosta lose. Mogao je sudija da sudi penal za nas komotno, dok je ona situacija kada je Callejon oboren od strane Casillasa diskutabilna zbog ofsajda. Znaci ni pomocni ni glavni sudija nisu briljirali.

Eto, od ovog kola smo dosta izvukli, smanjili smo zaostatak nad Barcelonom, izgledamo dosta dobro na terenu i nema povreda. Divota.

Btw:Ronaldo, care, kralju, majstore :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 feb 2011, 19:42

Oprostaj od nogometa, al se napuho, pustio suzu :(
[youtube][/youtube] :( :cry: :cry:

slika
KRALJ
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 feb 2011, 19:47

Bog, legenda, majstor, umjetnik... i najveci Spanski igrac ikada docekan kao nacionalni heroj po povratku u Spaniju (Valenciju), Raul Gonzalez Blanco

[youtube][/youtube]

Raul artista, siempre Madridista!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 feb 2011, 19:50

Portillo je napisao/la:Bog, legenda, majstor, umjetnik... i najveci Spanski igrac ikada docekan kao nacionalni heroj po povratku u Spaniju (Valenciju), Raul Gonzalez Blanco

[youtube][/youtube]

Raul artista, siempre Madridista!

NAJVEĆI RAUL GONZALEZ BLANCO

Jesu li ovo navijači Valencije ,ga dočekali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 feb 2011, 19:56

E.Butragueño: "Iz nogometa se povukao najbolji napadac kojeg sam vidio"
slika
Kralj uz njega sam zavolio nogomet 8-) kako se samo vratio iz one teske povrede kad su svi sumnjali u njega na SP.

ebes Messija,C.Ronaldo samo blijede kopije :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2011, 20:12

Zbog Ronalda sam zavolio fudbal iako sam kao mali i prije gledao i simpatisao Real no SP 2002 je bilo presudno da počnem baš ono navijat za Real jer je tada prešao u Real i da i ja jednog dana treniram fudbal na sreću sada sam prešao na košarku :lol: Ronaldo je bio kralj no povrede ga uništile kasnije i brazilski temperament :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 feb 2011, 20:12

legenda reala je napisao/la: NAJVEĆI RAUL GONZALEZ BLANCO

Da, izmedjuostalog i navijaci Valencie. Ne znam dali si znao, ali njega nitko ne mrzi u Spaniji, ali bas nijedna navijacka skupina, to je jedini igrac Reala od njih nekoliko hiljada/tisuca koji nikada nije dobio zvizduke na Camp Nou. Steta sto ga Aragones nije pozvao za EP2008, zasluzio je to, barem ispred Guize i Sergia Gacie ako ne Ville i Torresa. No, to ne baca mrlju na njegovu karijeru nego ga i dalje i uvijek ce ga ciniti najboljim Spanskim igracem ikada (to je i Guardiola rekao). Uz Ronalda i Batistutu, po meni najbolji napadac otkako pratim nogomet.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 feb 2011, 20:15

Portillo je napisao/la:

Da, izmedjuostalog i navijaci Valencie. Ne znam dali si znao, ali njega nitko ne mrzi u Spaniji, ali bas nijedna navijacka skupina, to je jedini igrac Reala od njih nekoliko hiljada/tisuca koji nikada nije dobio zvizduke na Camp Nou. Steta sto ga Aragones nije pozvao za EP2008, zasluzio je to, barem ispred Guize i Sergia Gacie ako ne Ville i Torresa. No, to ne baca mrlju na njegovu karijeru nego ga i dalje i uvijek ce ga ciniti najboljim Spanskim igracem ikada (to je i Guardiola rekao). Uz Ronalda i Batistutu, po meni najbolji napadac otkako pratim nogomet.
Cijenim i postujem misljenje o najboljim , ali kako brate mili izostaviti iz najboljih kralja sesnaesterca Ruuda Van Nistelrooya :D :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 feb 2011, 20:18

dr.van nostrand je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

Cijenim i postujem misljenje o najboljim , ali kako brate mili izostaviti iz najboljih kralja sesnaesterca Ruuda Van Nistelrooya :D :D
slazem se...Ruud Van Gol :) svako poseban na svoj nacin...150 golova u Man UTD i svih 150 u 16 metara...kod Reala se sjecam da je dao jedan van 16 :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 14 feb 2011, 20:20

a jbt jes mi zao jedva sam pressicu pogledao do kraja :( :( :(

Hvala ti za sve kralju!!!!
BHF Bosanska Krajina!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 feb 2011, 20:35

dr.van nostrand je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

Ma dobro, nabrojo sam samo njih trojicu onako, djuture da ih ne nabarajam vise. Ali svakako da tu spadaju i Ruud i Inzaghi, Crespo, Trezeguet, Sheva i jos mnogi drugi, ali ona trojica po meni su neprikosnoveni.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 feb 2011, 20:58

Jedna jako fina partija.. Odavno nije ovako "letio" terenom

[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 feb 2011, 21:07

Ronaldo je zaista bio jedan od najboljih napdaca, ali sigurno ne najbolji. I cini mi se da je uvjek igrao samo za sebe, a ne za tim. Najbolji, najveci svih vremena i kralj 16-erca je ziva legenda RAUL GONZALES, sto niko na svijetu nikakvim argumentom ne moze osporiti. Nikad nije igrao za sebe, uvjek mu je ekipa bila na prvom mjestu, ja cesto gledam na al-djeziri stare Realove utakmice i gledam sa kojom lakocom je Raul zabijao golove... Steta za Real steta za fudbal sto je na zalasku karijere... Raul Gonzales Blanco...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 14 feb 2011, 21:14

Za mene nogomet postoji dok je Raul aktivan , kad se oprosti - za mene je nogomet zavrsio :(
Hala Madrid !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 feb 2011, 21:16

Raul je kralj

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 feb 2011, 22:27

"El Rey" u Valenciji:
slika
slika
slika
slika
slika

Ponosan sam sto jos imam njegov dres (sezona 2003-04), imao sam ih ranije jos, ali sam nazalost podijelio djecurliji. Ehh... da sam tad znao...

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 14 feb 2011, 22:34

Jednostavno ljudska veličina. Ono što je Gabriel za argentince to je Gonzales Blanco za špance,zajedničko za obojicu je sličnost jezika i majstorstvo. Inače mišljenja sam da će nažalost tim iz Valencie proći dalje prije svega zato što Schalke ima ogromnih problema u svom šampionatu i tamo se praktično bore za opstanak,stoga onako realno je očekivati da im je u prvom planu opstanak u Bundesligi.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 feb 2011, 00:58

Taiwo slobodan na kraju sezone ne bi bio loš treba nam back up za Marcela 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 15 feb 2011, 11:42

Blanco je napisao/la:Za mene nogomet postoji dok je Raul aktivan , kad se oprosti - za mene je nogomet zavrsio :(
Upravo tako. Oprostili su se 2 najveca, Ronaldo i Zidane, ubrzo ce i Carlos a kada Raul napusti nogomet, jednostavno to nece vise biti to. Ovo je jos jedan dokaz koliko Raula cijene gdje god da ode i jos jedan dokaz da je medju najboljim igracima svih vremena.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 feb 2011, 12:12

Jedan, jedini

slika

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.