RŠD Velež Mostar
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bod dobar za atmosferu u ekipi.
Sada ponedjeljak,svim silama pobijediti.
Poslije ide pauza,vraćamo se na svoj stadion,nova uprava,vraćaju se povrijeđeni igrači plus tri na papiru lakše utakmice.
Nije ni tako loše u kakvoj smo ganguli bili i sada smo u zadnje vrijeme.
Pobjeda u ponedjeljak okreće sve
Poslije ide pauza,vraćamo se na svoj stadion,nova uprava,vraćaju se povrijeđeni igrači plus tri na papiru lakše utakmice.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Slažem se, ali to ne mijenja činjenicu da je skoro trećina sezone prošla, a Velež je i dalje u zoni ispadanja.oldschool72 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 18:24mala digresija:jose je napisao/la: ↑14 sep 2022, 18:21U sistemu bodovanja u kojem je 3 boda za pobjedu, bolje je početi gubiti i pobjeđivati nego skupljati ove remije.JuzniBosanac je napisao/la: ↑14 sep 2022, 18:14Kako su kostolomci i glumci iz Tuzle igrali, dobar je bod.Ja sam se bojao da nisu opet ozljedili i Ovcinu i Zeljkovica. Nez nam ni saam koliko su ono zutih fasovali.Bas su grubi,mozda i najgrublja ekipa u ligi.
Ja cu opet samo reci da je za mene Zajmovic starter a Haskic mora biti zamjena.Zajmovic je poceo da trci , da se trudi, da se vraca a Haskic nista.Bitno je da ne gubimo.Isto kao sto je Sloboda mogla na 2:0, mogli smo i mi na 1:3....po meni, bod ok mada smo za tri klase bolji od njih.
Jbt imaš samo 2 poraza, a dijeliš predzadnje mjesto na tabeli. Katastrofa.
od prvog do 11 mjesta je samo 5 bodova razlike, sve je ovo u pet deka...
Treba se malo trznuti, pa se do pauze odvojiti od ovih Posušja, Igmana, Leotara, Sloge i sličnih koji su u sezonu ušli sa ciljem da ne ispadnu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ne znam šta bi reko.
Nit miriše niti smrdi.
Slijedeća utakmica će dati odgovor.
Nit miriše niti smrdi.
Slijedeća utakmica će dati odgovor.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Pa jebwm mu miša dajte malo realnosti. Jel stvarno mislite da i igračima jednostavno trenirati na onoj ledini u Bijelom Polju a igrati utakmice na još gorim ledinama Banovica i Bosanskog Novog?Teren u Gabeli je Vembli za ove gore navedene. Rezultat realan jer je mogao biti i kec i dvica idemo pitare dobiti u ponedjeljak za kraj 1/3 prvenstva.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Tanko je ovo danas bilo, iako se Džankovic polomio driblajuci, ali jednostavno neće ni u gol ni do naših igrača...Haskicu treba psiholog ili hodža, trećeg nema...šteta što ovo nismo dobili. Nadam se da cemo protiv pitara "potegnut" kako treba i slaviti...njima je Zaimovic pencilin, a i Radovac ce abd biti spreman i na kraju da pobjedimo divove...ne znam hoće li nama neko faliti u ponedeljak, a kod njih nece igrati Džafic i Đokanovic...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Samo Zeljković je imao parne kartone,mi smo kompletni ako ne bude neka povreda do ponedjeljkasalmy je napisao/la: ↑14 sep 2022, 21:45Tanko je ovo danas bilo, iako se Džankovic polomio driblajuci, ali jednostavno neće ni u gol ni do naših igrača...Haskicu treba psiholog ili hodža, trećeg nema...šteta što ovo nismo dobili. Nadam se da cemo protiv pitara "potegnut" kako treba i slaviti...njima je Zaimovic pencilin, a i Radovac ce abd biti spreman i na kraju da pobjedimo divove...ne znam hoće li nama neko faliti u ponedeljak, a kod njih nece igrati Džafic i Đokanovic...
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Radi ovoga upravo sam rekao samo da se ne gubi.Ali mi sa dvije eventualne pobjede odosmo medju prve 3-4 ekipe, u sami vrh.Nije ovo ipak lose sta nas je sve pratilo cijelu ovu sezonu.Nikad nismo imali ovoliko ozljedjenih igraca i ovoliko pehova.A ni lopta nas nece, nije da smo mi bas toliko losi.Naravno da nije normalno ganjati loptu po ovim ledinama,nemas kontrole a i sreca nam je okrenula ledja.Uz Kazazlice, Bilbije, Gigovice..ima tu svega i ja ipak mislim da nije bas toliko lose. Da Bog da mi ostali do kraja prvenstva na ova dva poraza, a koju i pobjedili:)Ja ipak mislim da ce sve biti mnogo bolje ako Bog da poslije reprezentativne pauze.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 sep 2022, 18:31Bod dobar za atmosferu u ekipi.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Ne znam zasto mu ovaj Prses ne igra stalno, momak je i u Bos. Novom bio mozda i najbolji j najsigurniji igrac, i defanzivmo i ofanzivno jednostavno kad je lopta kod njega osjecss neku sigurnost i uvijek ocekuuj neki koristan lucidan potez. Zeljkovic standardno siguran.I mali Ovčina isto strasan i siguran igrac. Ostalo svi nekako na silu na trku i mišiće.JimmyPage je napisao/la: ↑14 sep 2022, 17:57Obzirom da smo mogli izgubiti kod one 100% šanse Slobode, dobro je.
Zreli su bili za uzeti 3 boda al jbg previše komplikacija, nekakvih suvišnih dodavanja. Stalno viška potez jbm ga ŠUTNI je na gol, živce su mi počupali. Pršeš ulaskom baš osvježio ekipu. Vehabović isto prvi put da igra, nekakav zbunjen i prepadnut.
Slažem se za Haskića, baš u lošoj formi.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Pršeš je prije ove zadnje dvije utakmice bio daleko najgori igrač.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 sep 2022, 08:28Ne znam zasto mu ovaj Prses ne igra stalno, momak je i u Bos. Novom bio mozda i najbolji j najsigurniji igrac, i defanzivmo i ofanzivno jednostavno kad je lopta kod njega osjecss neku sigurnost i uvijek ocekuuj neki koristan lucidan potez. Zeljkovic standardno siguran.I mali Ovčina isto strasan i siguran igrac. Ostalo svi nekako na silu na trku i mišiće.JimmyPage je napisao/la: ↑14 sep 2022, 17:57Obzirom da smo mogli izgubiti kod one 100% šanse Slobode, dobro je.
Zreli su bili za uzeti 3 boda al jbg previše komplikacija, nekakvih suvišnih dodavanja. Stalno viška potez jbm ga ŠUTNI je na gol, živce su mi počupali. Pršeš ulaskom baš osvježio ekipu. Vehabović isto prvi put da igra, nekakav zbunjen i prepadnut.
Slažem se za Haskića, baš u lošoj formi.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Anel Hidić se priključio stručnom štabu.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
S ponosom obavještavamo da je Fudbalski klub Velež Mostar potpisao sponzorski ugovor s firmom FIS d.o.o, Vitez, našim novim partnerom kojem i ovim putem zahvaljujemo na podršci i povjerenju.
FIS d.o.o. jedan je od najvećih trgovačkih lanaca u BiH sa sjedištem u Vitezu. Jaka ekspanzija na tržište i 27-godišnje poslovanje stavlja ih u sam vrh trgovinskih brendova u regiji. Ova kompanija je sa poslom krenula iz male porodične firme sa jasnom vizijom i ambicijom da razvije model savremenog i snažnog preduzeća.
#musvdg
#RođeniZaVječnost
#Porodica
FIS d.o.o. jedan je od najvećih trgovačkih lanaca u BiH sa sjedištem u Vitezu. Jaka ekspanzija na tržište i 27-godišnje poslovanje stavlja ih u sam vrh trgovinskih brendova u regiji. Ova kompanija je sa poslom krenula iz male porodične firme sa jasnom vizijom i ambicijom da razvije model savremenog i snažnog preduzeća.
#musvdg
#RođeniZaVječnost
#Porodica
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Ovo je odlično. Kad smo kod sponzora, kompanija G-Petrol (Gazprom) trenutno ulaže u svoj marketing i sponzorira sportske događaje. Mogli bi ostvariti saradnju s Veležom. Kontakt osoba je direktorica maloprodaje G-Petrol d.o.o. Edina Biščević.Espiritosanto je napisao/la: ↑15 sep 2022, 15:39S ponosom obavještavamo da je Fudbalski klub Velež Mostar potpisao sponzorski ugovor s firmom FIS d.o.o, Vitez, našim novim partnerom kojem i ovim putem zahvaljujemo na podršci i povjerenju.
#musvdg
#RođeniZaVječnost
#Porodica
https://www.gazprom-petrol.ba/

-
fudbalfudbal
- Kontakt:
-
stoteljuti
- Kontakt:
Idemo Velez bit ce ovo jaka zima!
cbd hrvatska
cbd hrvatska
Zadnja izmjena: stoteljuti, dana/u 16 sep 2022, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Samo sport i to je to :)
SVI SVI SVI
SVI U GABELU
!!!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.