English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Uspio bi da ne kažem šta. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Procita da Haaland lici na Majin Buua. Stoji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ti ako mozes ono na svakih par lopti hladno si igrac za HNLa makarArtemisFowl je napisao/la: ↑15 sep 2022, 01:33Sve super, odlična asistencija. Ali budimo realni, ja bih ono uspio izvest da mi daš par lopti- Ovo što se Haaland bacio i zabio nikad. Još ovako visoko![]()
Stvarno me straši koliko je lik dominantan.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Haland je zvijer. ako osvoje LP dobit ce zlatnu sigurno. Najvise mi je zao onih koji su govorili da je Darwin bolji 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Kako rekoše na Areni u emisiji poslije LP, udarac koji je zabranjen u Srbijiharden je napisao/la: ↑15 sep 2022, 03:01Ti ako mozes ono na svakih par lopti hladno si igrac za HNLa makarArtemisFowl je napisao/la: ↑15 sep 2022, 01:33Sve super, odlična asistencija. Ali budimo realni, ja bih ono uspio izvest da mi daš par lopti- Ovo što se Haaland bacio i zabio nikad. Još ovako visoko![]()
Stvarno me straši koliko je lik dominantan.![]()

Koševo Zapad
Ili neke od farmerskih ligaharden je napisao/la: ↑15 sep 2022, 03:01Ti ako mozes ono na svakih par lopti hladno si igrac za HNLa makarArtemisFowl je napisao/la: ↑15 sep 2022, 01:33Sve super, odlična asistencija. Ali budimo realni, ja bih ono uspio izvest da mi daš par lopti- Ovo što se Haaland bacio i zabio nikad. Još ovako visoko![]()

4-IN-A-ROW
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Eh da to čini jednog igračaharden je napisao/la: ↑15 sep 2022, 03:01Ti ako mozes ono na svakih par lopti hladno si igrac za HNLa makarArtemisFowl je napisao/la: ↑15 sep 2022, 01:33Sve super, odlična asistencija. Ali budimo realni, ja bih ono uspio izvest da mi daš par lopti- Ovo što se Haaland bacio i zabio nikad. Još ovako visoko![]()

Ljudi su nasli flopom proglasavati igrača koji u dosadašnjoj karijeri u 4 različita takmicenja (Austrijska BL, Njemačka BL, LP, Reprezentacija) je na gol po utakmici.harden je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:45Nakon CS Nunez igracina a Haland flop, sad kad se okrenuo narativ nema vise poredjenja uopcebodi123 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:00Rotirao ćelavi malo, zna i on koliko su Foden i Bernardo bolji igrači od Grealisha i Mahreza i čim je vidio da je vrag odnio šalu uvodi i preokret.
Haland ne znam šta više da kažem, kontam prejak centaršut kad lik skoči 2 i po metra u zrak i unese loptu u gol, strašno je ovo kakvog igrača su dobili. Ono kad imaš osjećaj da mu samo treba šansu napravit i to je gol, ne fula lik apsolutno ništa jbt, nerealno.![]()
Kakav gospodin

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Full squad:
Goalkeepers: Dean Henderson (Nottm Forest), Nick Pope (Newcastle), Aaron Ramsdale (Arsenal).
Defenders: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Everton), Eric Dier (Spurs), Marc Guehi (Crystal Palace), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Man Utd), Luke Shaw (Man Utd), John Stones (Man City), Fikayo Tomori (AC Milan), Kieran Trippier (Newcastle), Kyle Walker (Man City).
Midfielders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Man City), Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton).
Forwards: Tammy Abraham (Roma), Jarrod Bowen (West Ham), Phil Foden (Man City), Jack Grealish (Man City), Harry Kane (Spurs), Bukayo Saka (Arsenal), Raheem Sterling (Chelsea), Ivan Toney (Brentford).

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Maguire sigurniji od smrtiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑15 sep 2022, 18:20
Full squad:
Goalkeepers: Dean Henderson (Nottm Forest), Nick Pope (Newcastle), Aaron Ramsdale (Arsenal).
Defenders: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Everton), Eric Dier (Spurs), Marc Guehi (Crystal Palace), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Man Utd), Luke Shaw (Man Utd), John Stones (Man City), Fikayo Tomori (AC Milan), Kieran Trippier (Newcastle), Kyle Walker (Man City).
Midfielders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Man City), Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton).
Forwards: Tammy Abraham (Roma), Jarrod Bowen (West Ham), Phil Foden (Man City), Jack Grealish (Man City), Harry Kane (Spurs), Bukayo Saka (Arsenal), Raheem Sterling (Chelsea), Ivan Toney (Brentford).![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cuj grilis i mount
Zajedno nemaju go/asist u zadnja 3 mjeseca

Zajedno nemaju go/asist u zadnja 3 mjeseca

Da je pametan ko što nije pa da pređe u 4-2-3-1
Pope
Walker Maguire Stones Chilwell
Rice Bellingham
Saka Foden Sterling
Kane
Pope
Walker Maguire Stones Chilwell
Rice Bellingham
Saka Foden Sterling
Kane
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Maguire je jedino dobro izgledao u sistemu s 3 pozadi katastrofa bi bilo da pokusaju tako. Nepotreban eksperiment pred prvenstvo a pri tome niko od tih igraca tu ne igra 4231 sem mozda Ricea.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Formacija se može prilagoditi na razne načine, Foden može i dublje ulaziti u 4-3-3... problem je što Southgate ne zna ništa drugo osim ovog smeća koje igra i sramoti se evo čitavu godinu. Očekujem fijasko.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Maguire-Stones 
Ocajni englezi na LWB, Mount ako ovako nastavi u ljeto zajedno sa Tammyem u Romu moze ici. Ne znam sta rade on, Grealish i Shaw na spisku. Bowen isto upitan, bar je pogodio golmane.

Ocajni englezi na LWB, Mount ako ovako nastavi u ljeto zajedno sa Tammyem u Romu moze ici. Ne znam sta rade on, Grealish i Shaw na spisku. Bowen isto upitan, bar je pogodio golmane.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Kasno jebodi123 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 18:55Formacija se može prilagoditi na razne načine, Foden može i dublje ulaziti u 4-3-3... problem je što Southgate ne zna ništa drugo osim ovog smeća koje igra i sramoti se evo čitavu godinu. Očekujem fijasko.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tomori je trenutno najbolji engleski CB.
Ten toes, I done laps in the trench
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.