Za Bosnica su zvali sa svih strana da ga se pozove i kada mu je NsBiH uputio poziv on se nije odazvao niti se javio da obrazlozi nedolazak iako je netom prije toga zvao i pricao da ce doci.I u pravu su sto su ga prekrizili,mnogi od njih iskoriste poziv BH reprezentacije kako bi isforsirali poziv neke druge(slucaj Alijagic)ReX je napisao/la: ↑12 sep 2022, 15:09![]()
Meni takodjer nije jasno (pisao sam vec) kako Eldin Lolic iz Cagliarija se ne moze probit na neki siri spisak barem. Standaran u Primaveri. Isto vazi i za Belmina Beganovica koji je prikljucen prvom timu Rieda ove sezone. Upisao par nastupa za A tim, standardan u drugom timu.
Ne znam sta je bilo na relaciji Bosnic/BiH. Bio je na proslom spisku ali nije se odazvao reprezentaciji (kao i nekoliko igraca jos iz EU zemalja). Sad ga nema. Probat cu doci do informacije jel mozda odbio poziv ili sta...![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
U19 BiH : Niko Kovač (Eintracht Frankfurt, Njemačka)
U18 Njemacka (siri spisak) : Niko Kovac Eintracht Frankfurt

U18 Njemacka (siri spisak) : Niko Kovac Eintracht Frankfurt

-
- Kontakt:
Auuuu biti ili ne biti pita je je sad
E sad da ga vidimo koliko je bosanac a koliko iz interesa mozda
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Bihac1919 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:59Za Bosnica su zvali sa svih strana da ga se pozove i kada mu je NsBiH uputio poziv on se nije odazvao niti se javio da obrazlozi nedolazak iako je netom prije toga zvao i pricao da ce doci.I u pravu su sto su ga prekrizili,mnogi od njih iskoriste poziv BH reprezentacije kako bi isforsirali poziv neke druge(slucaj Alijagic)ReX je napisao/la: ↑12 sep 2022, 15:09![]()
Meni takodjer nije jasno (pisao sam vec) kako Eldin Lolic iz Cagliarija se ne moze probit na neki siri spisak barem. Standaran u Primaveri. Isto vazi i za Belmina Beganovica koji je prikljucen prvom timu Rieda ove sezone. Upisao par nastupa za A tim, standardan u drugom timu.
Ne znam sta je bilo na relaciji Bosnic/BiH. Bio je na proslom spisku ali nije se odazvao reprezentaciji (kao i nekoliko igraca jos iz EU zemalja). Sad ga nema. Probat cu doci do informacije jel mozda odbio poziv ili sta...![]()
Djeluje da si puno upućen u detalje ...jel taj Bosnic ičemu igrac...mislim da s takvim ponaaanjem puno vise gubi on nego mi ipak nije on Messi
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ako je iole pametan prihvatiti ce nas poziv... zna da za Njemacku nema promil sanse da zaigra... ni blizu nije npr talenat kao sto je bio Samardzic pa da moze birati izmedju Svabije i balkanske tarošije...
Pa ne toliko dobar da bi mu se ovaj "kiks" progledao kroz prsteImajednabrigada je napisao/la: ↑13 sep 2022, 13:09Bihac1919 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:59Za Bosnica su zvali sa svih strana da ga se pozove i kada mu je NsBiH uputio poziv on se nije odazvao niti se javio da obrazlozi nedolazak iako je netom prije toga zvao i pricao da ce doci.I u pravu su sto su ga prekrizili,mnogi od njih iskoriste poziv BH reprezentacije kako bi isforsirali poziv neke druge(slucaj Alijagic)ReX je napisao/la: ↑12 sep 2022, 15:09![]()
Djeluje da si puno upućen u detalje ...jel taj Bosnic ičemu igrac...mislim da s takvim ponaaanjem puno vise gubi on nego mi ipak nije on Messi
Vico jel ti drago kad vidis ko je prvak.Veze nemaju o fudbalu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Pa toliko im je dobra generacija da ni jedan nije prismrdio prvom timu. Na silu uzeli da igraju kigu prvaka a ne kontaju da stvaraju upravo komtraefekst jer kada onakvi izadju na euroscenu, odbiju bilo kakvu mogucnost da neko ozbiljan baci oko na nasu ligu i mlade igrace
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
U ovom timu Borca za UYL imas desetak omladinski reprezentativaca BiH. Sta reci koju poruku poslati.Pantelija je napisao/la: ↑15 sep 2022, 09:08Pa toliko im je dobra generacija da ni jedan nije prismrdio prvom timu. Na silu uzeli da igraju kigu prvaka a ne kontaju da stvaraju upravo komtraefekst jer kada onakvi izadju na euroscenu, odbiju bilo kakvu mogucnost da neko ozbiljan baci oko na nasu ligu i mlade igrace
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 15 sep 2022, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Nije mi bilo mrsko provjeriti izjavu trenera "najbolih" juniora drzave.
Ko o cemu, mi o izgovorima.
Ko o cemu, mi o izgovorima.

@igrajlopte 🐦
Kaze oni znaju kako se igraju ove utakmice,a prvi put Ashdod prvak Izraela.Koji debil u pm
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
pa da vidite tekm mladje kategoorije npr u15... sto je najtuznije, stvarno ima talentovane djece ito jako talentovane samo sto je tezak put do repke ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ismijavate Borac a Sarajevo il Zeljo bi kao bolje odigrali?
Pogledajte nekad turnir prijateljstva gdje nase ekipe ne mogu meda sa ekipama iz regiona
Pogledajte nekad turnir prijateljstva gdje nase ekipe ne mogu meda sa ekipama iz regiona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.