FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
54
20%
2. Borbu za Evropu
123
46%
3. Sredinu tabele
49
18%
4. Borbu za opstanak
43
16%

Ukupno glasova: 269

Zeljo21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo21 » 14 sep 2022, 20:18

tmgz je napisao/la:
14 sep 2022, 20:07
ovog Durakovica iz Igmana zaganjati ako je ikako moguce, za Malica i Vega Marcelo licno.
Bas sam htio reci, u zadnjih par kola predobar igrac, a jos je nas..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2022, 20:23

zeljovac21 je napisao/la:
14 sep 2022, 18:38
E cuj na diobi prvog mjesta predzadnji ima pet bodova manje od nas :urnebes:
Bravo. Bukvalno, uvežeš dva poraza i boriš se za opstanak.

Ovo je trenutno tema sa najviše debila i fudbalskih neznalica na forumu.

Sloga nam je još jedno finale lige šampiona, a danas su pokazali koliko su dobra ekipa. Igraju napadački i ostavljaju dosta prostora nazad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Grbavac
Kontakt:

Post Postao/la Grbavac » 14 sep 2022, 20:26

tmgz je napisao/la:
14 sep 2022, 20:07
ovog Durakovica iz Igmana zaganjati ako je ikako moguce, za Malica i Vega Marcelo licno.
128. put lijevi bek i napadac i opasni smo aBd!!!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 14 sep 2022, 20:46

Napadača na poluaezoni je nemoguce naći. Nama treba neki golgeter a ne kao ovi trenutno iz 15 sansi zabije 1 gol. Tako da od te ljubavi nema nista. Lijevi bek⁹ sasvim solidni za našu ligu. To će svaki trener reci koji se razumije u fudbal. Neznalicama niko ne valja svakako. Malic je jedan perspsktivnijih igraca i igraca koji se može prodati. Momak mlad,druga tek sezona ozbiljnog fudbala. To što se vi ograničeni to je druga priča.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 14 sep 2022, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavac
Kontakt:

Post Postao/la Grbavac » 14 sep 2022, 20:53

Hulahopka je napisao/la:
14 sep 2022, 20:46
Napadača na poluaezoni je nemoguce naći. Nama treba neki golgeter a ne kao ovi trenutno iz 15 sansi zabije 1 gol. Tako da od te ljubavi nema nista. Lijevi bek su sasvim solidnih za našu ligu. To će svaki trener reci koji se razumije u fudbal. Neznalicama niko ne valja svakako.
Ne znam koga podrazumijevas pod neznalicama,ali ponovit cu sto 95% Zeljovaca u sebi prizeljkuje,a to je lijevi bocni i napadac i opasni smo!

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 14 sep 2022, 21:14

Ljudi dragi bez i malo ironije, u ovoj ligi apsolutno niko ove sezone neće biti dominantan, stvarno ne vidim razlog za potcjenjivanje našeg Želje..Zbog čega to mi ne bi mogli biti prvi? Zbog čega sami sebe potcjenjujemo konstantno,nijedna ekipa nije bolja od nas niti nas je nadigrala,apsolutno svako svakog može pobjediti.Uz malo sportske sreće definitivno se možemo boriti za titulu,moramo sebi vratiti taj šampionski mentalitet, nešto ne primjećujem da protivnički treneri na pressicama ko od šale govore da će nas pobjediti,kao što je to slučaj bio par sezona unazad kada nam GOŠK ili Olimpik najavljuju pobjedu na Grbavici.. Neke stvari su se promjenile i ubijeđen sam da itekako imamo šanse za titulu i ZATO SVI NA GRBAVICU U NEDJELJU.

IGRAJ ŽELJO HRABRO BORI SE!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 14 sep 2022, 21:26

Grbavac je napisao/la:
14 sep 2022, 20:53
Hulahopka je napisao/la:
Napadača na poluaezoni je nemoguce naći. Nama treba neki golgeter a ne kao ovi trenutno iz 15 sansi zabije 1 gol. Tako da od te ljubavi nema nista. Lijevi bek su sasvim solidnih za našu ligu. To će svaki trener reci koji se razumije u fudbal. Neznalicama niko ne valja svakako.
Ne znam koga podrazumijevas pod neznalicama,ali ponovit cu sto 95% Zeljovaca u sebi prizeljkuje,a to je lijevi bocni i napadac i opasni smo!
Ti si prvi neznalica. Napadač nam treba za nesto vise,al ovo što imamo možemo se izboriti do kraja sezone.

Tako kad lupas treba lijevi bek, trebaš da pogledas da bolje beka i da nešto odskace u ligi nema. Ne znam kakve ti hoćeš reference beka za hiljada maraka. Momak ima toliko platu,malo jače. Još treba da mu majmuni psuju na utakmicama. Ja da Sam igrac čim prva ponuda odmah bih otišao,zbog takvih neznalica kao što si ti i tebi slični.

Grbavac
Kontakt:

Post Postao/la Grbavac » 14 sep 2022, 21:30

Hilmo123 je napisao/la:
14 sep 2022, 21:14
Ljudi dragi bez i malo ironije, u ovoj ligi apsolutno niko ove sezone neće biti dominantan, stvarno ne vidim razlog za potcjenjivanje našeg Želje..Zbog čega to mi ne bi mogli biti prvi? Zbog čega sami sebe potcjenjujemo konstantno,nijedna ekipa nije bolja od nas niti nas je nadigrala,apsolutno svako svakog može pobjediti.Uz malo sportske sreće definitivno se možemo boriti za titulu,moramo sebi vratiti taj šampionski mentalitet, nešto ne primjećujem da protivnički treneri na pressicama ko od šale govore da će nas pobjediti,kao što je to slučaj bio par sezona unazad kada nam GOŠK ili Olimpik najavljuju pobjedu na Grbavici.. Neke stvari su se promjenile i ubijeđen sam da itekako imamo šanse za titulu i ZATO SVI NA GRBAVICU U NEDJELJU.

IGRAJ ŽELJO HRABRO BORI SE!
Upravo to,nadam se da ce se u Decembru od strane nadleznih pogledati tabela i reagovati tj. uloziti u 2-3 igraca (opet boldiram napadac i lijevi bek) pa da se pofajtamo momacki!Nije puno,a moze donijeti sve!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 14 sep 2022, 21:35

Biće teško sigurno, ovi momci igraju dobar fudbal. Svaka kući sa "slabijim" ekipama nam je finale lige pravaka. U pamet i jako!!!
Željezničar za život cijeli!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 14 sep 2022, 21:36

Pobijediti cemo Slogu Doboj kuci uprkos onoj trenerskoj krampi na nasoj klupi...

Odgovaraju nam ekipe poput Sloge koje igraju napadacki a mi imamo itekako sa cime ugroziti na brzinu protivnika... zao mi je samo sto nas ne vodi bolji i inteligentniji trener koji bi znao iskoristiti potencijalnasih krila...

Grbavac
Kontakt:

Post Postao/la Grbavac » 14 sep 2022, 21:40

Hulahopka je napisao/la:
14 sep 2022, 21:26
Grbavac je napisao/la:
Hulahopka je napisao/la:
Ti si prvi neznalica. Napadač nam treba za nesto vise,al ovo što imamo možemo se izboriti do kraja sezone.

Tako kad lupas treba lijevi bek, trebaš da pogledas da bolje beka i da nešto odskace u ligi nema. Ne znam kakve ti hoćeš reference beka za hiljada maraka. Momak ima toliko platu,malo jače. Još treba da mu majmuni psuju na utakmicama. Ja da Sam igrac čim prva ponuda odmah bih otišao,zbog takvih neznalica kao što si ti i tebi slični.
Ti ocigledno nisi 95% Zeljovaca,pa se ne osjecaj prozvanim.Hocu otvoreno stopalo kod centarsuta,muda za probit,malo brzine i i odgovornost u odbrani.Pare me ne zanimaju,neka traze,neka nadju.Znam ih pet na prvu i malo,ali samo malo vise kostaju od mrtvih Malica&Vege...Suma sumarum 200k BAM za dva igraca i **** smo!Ako nema 200k onda se **** i budimo 5ti!

Joseph21
Kontakt:

Post Postao/la Joseph21 » 14 sep 2022, 22:11

Ne znam kako bi se Mirsad Ramić kod nas pokazao, sigurno bolje od Dzenisa, meni se čini da je bolji bio kad je iz juniora izasao nego sada.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 sep 2022, 23:30

drzgemboadislic je napisao/la:
14 sep 2022, 19:00
slika
:rol: :rol:
Carapica slinojed bolje poznatiji kao amazon.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 sep 2022, 07:18

Odgovara nam ekipa poput Sloge igraju napadacki fudbal.E sad se treba pripazit jer imaju dobrog trenera pa da se mozda povuku pa nam sloze kontru pored sporog Kosorica.Haracic izgleda samo glavom zabija e ja bi Hamu na spica a Gasala na krilo i obavezno Mekica.Posto Beca mora igrat to ti je igrac manje tj belaj.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 15 sep 2022, 09:01

Grbavac je napisao/la:
14 sep 2022, 21:40
Hulahopka je napisao/la:
Grbavac je napisao/la:

Ti ocigledno nisi 95% Zeljovaca,pa se ne osjecaj prozvanim.Hocu otvoreno stopalo kod centarsuta,muda za probit,malo brzine i i odgovornost u odbrani.Pare me ne zanimaju,neka traze,neka nadju.Znam ih pet na prvu i malo,ali samo malo vise kostaju od mrtvih Malica&Vege...Suma sumarum 200k BAM za dva igraca i **** smo!Ako nema 200k onda se **** i budimo 5ti!
Nemoj Boga ti baba vanga koje navijac a ko ne. Lako je kuci sjediti i nabrajati igrace koji subkao bolje. Dobro bi bilo da je to igrica pa da ti dovodis tako igrace, lijepo je to. Da mastas,da si ti neki faktor i da tebi klub ispuni želje. Umjesto da podržis to što imaš. Podrška igracima al to kod vas nema. Stručnjaci..
Isto bi bilo lijepo da 5 hiljada navijača i da se svakom ispuni želja otvoreno stopalo,i ostale gluposti koje navedite.

Ako bi se tako gledalo svaki igrač ima neku manu,to jest 20 igraca ima ograničene kvalitete. Smijesno je pisati o tome. Onda ti pametnjakovići dodjes kažeš Malic,drugi dodje kaze Dzenis,treći dodje kaze Aco i tako komplet tim nabrojite.Ako vam je neki igrac simpatičan onda njega preskočite.

Vidio sam tvoju analizu igraca. Odavno nešto gluplje nisam pročitao.

Takvo je vrijeme da danas svako ima Internet. Može da analizira,piše,sere šta god hoće. Evo ti si primjer nekoga ko nikad nije osutao loptu u životu a mislis da si strucnjak. Ne moze to tebi niko zabraniti al zbog takvih stručnjaka koji se u sve razumiju stanje na tribinama je takvo kakvo jeste..

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 15 sep 2022, 10:45

Ti za svakog forumaša misliš da je glup, a svaki forumaš misli za tebe da si glup. Bože, ko li je u pravu? Hmm...

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 15 sep 2022, 11:21

Znaš koliko ti mene zanimas da bi mislio jesi glup ili pametan. To prepustam tebi svakako nemaš pametnijeg posla.

Grbavac
Kontakt:

Post Postao/la Grbavac » 15 sep 2022, 11:25

Hulahopka je napisao/la:
15 sep 2022, 09:01
Grbavac je napisao/la:
14 sep 2022, 21:40
Hulahopka je napisao/la:

Nemoj Boga ti baba vanga koje navijac a ko ne. Lako je kuci sjediti i nabrajati igrace koji subkao bolje. Dobro bi bilo da je to igrica pa da ti dovodis tako igrace, lijepo je to. Da mastas,da si ti neki faktor i da tebi klub ispuni želje. Umjesto da podržis to što imaš. Podrška igracima al to kod vas nema. Stručnjaci..
Isto bi bilo lijepo da 5 hiljada navijača i da se svakom ispuni želja otvoreno stopalo,i ostale gluposti koje navedite.

Ako bi se tako gledalo svaki igrač ima neku manu,to jest 20 igraca ima ograničene kvalitete. Smijesno je pisati o tome. Onda ti pametnjakovići dodjes kažeš Malic,drugi dodje kaze Dzenis,treći dodje kaze Aco i tako komplet tim nabrojite.Ako vam je neki igrac simpatičan onda njega preskočite.

Vidio sam tvoju analizu igraca. Odavno nešto gluplje nisam pročitao.

Takvo je vrijeme da danas svako ima Internet. Može da analizira,piše,sere šta god hoće. Evo ti si primjer nekoga ko nikad nije osutao loptu u životu a mislis da si strucnjak. Ne moze to tebi niko zabraniti al zbog takvih stručnjaka koji se u sve razumiju stanje na tribinama je takvo kakvo jeste..
Hahahhaha,jak si!Daj tvoju analizu,pa da uporedimo.I objasni sta je glupo,ali argumentovano,od Bendera do zadnjeg (i klupu naravno).

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 15 sep 2022, 11:46

Praviti analizu igraca naše lige,naseg kluba,a zna se da jedva sastavljamo kraj s krajem. I da si po budžeta s kojim raspolazes,i koliko ti je uprava k.iturina, trener i ekipa sasvim korektno odrađuju posao.
Nisam ni ja zadovoljan nekim Edisovim stvarima,ali tabela pokazuje da smo tu.

Suludo je pisati analize,pljuvati igrace bez nekog posebnog razloga. To što ti puno igras igrica i gledas Englesku Premijer ligu to je već druga priča.

Takvi poput vas su rekli za Dzeku kloc. Kakav on,vidi ga kakav je. Stara naša seljacka.

To isto važi. Fol on otvoreni dzon,hahaham. De ba gubim vrijeme na ofiraze..
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 15 sep 2022, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavac
Kontakt:

Post Postao/la Grbavac » 15 sep 2022, 12:02

Niko nije pljuvao igrace i stoji to da smo korektni.PL BIH samo pratim,uzgred receno.Ono sto ne stoji je da nam nasusno trebaju lijevi bek i napadac,pa bi bili malo vise od korektnog.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 23 gosta.