English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Opa Bellingham.
- wadethegreat
- Kontakt:
Auba katastrofalna kupovina za sada nadam se da je u pitanju PTSD od onog upada u kucu...
Rođak privatizirao si temu, pritisni kvacilo i kocnicuwadethegreat je napisao/la: ↑14 sep 2022, 22:21Auba katastrofalna kupovina za sada nadam se da je u pitanju PTSD od onog upada u kucu...

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Celzi nikad nece bit ponovno ozbiljna ekipa dok god Thiago Silva igra u istoj, isto kao što ni Brazil neće ništa osvojiti s njim u ekipi
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kakav pomor ovo kolo u LP, Liverpool jedini izgledao donekle dobro, ovo ostalo teska muka.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nevjerovatno koliko precijenjen lik. Dok je bio mladji i nekako, ali da ti je lik od 37 godina starter u jednom Chelseaju... Prva Potterova odluka mora biti njegovo klupiranje.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 22:36Celzi nikad nece bit ponovno ozbiljna ekipa dok god Thiago Silva igra u istoj, isto kao što ni Brazil neće ništa osvojiti s njim u ekipi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma Griliš kad je izašao, znalo se da će City nešto napraviti. Ja još nisam vidio igrača koji toliko smeta po terenu.
41:34
-
- Kontakt:
Može li statistika Pottera u LP?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Manji londonski timovi opet brukaju NBA u Europi, čeka se najveći da se opet kvalifikuje u LP 

Rotirao ćelavi malo, zna i on koliko su Foden i Bernardo bolji igrači od Grealisha i Mahreza i čim je vidio da je vrag odnio šalu uvodi i preokret.
Haland ne znam šta više da kažem, kontam prejak centaršut kad lik skoči 2 i po metra u zrak i unese loptu u gol, strašno je ovo kakvog igrača su dobili. Ono kad imaš osjećaj da mu samo treba šansu napravit i to je gol, ne fula lik apsolutno ništa jbt, nerealno.
Haland ne znam šta više da kažem, kontam prejak centaršut kad lik skoči 2 i po metra u zrak i unese loptu u gol, strašno je ovo kakvog igrača su dobili. Ono kad imaš osjećaj da mu samo treba šansu napravit i to je gol, ne fula lik apsolutno ništa jbt, nerealno.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 14 sep 2022, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 22:55Manji londonski timovi opet brukaju NBA u Europi, čeka se najveći da se opet kvalifikuje u LP![]()

- wadethegreat
- Kontakt:
NE znam jel gluplji post bio na forumuTheShed je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:00baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 22:55Manji londonski timovi opet brukaju NBA u Europi, čeka se najveći da se opet kvalifikuje u LP![]()
![]()
![]()

Al nick mu sve govori..
Ma kakav Halanda, morali i menadžeru i ocu platiti da dodje + odsteta za BVB totalno preplacen, a u prijateljskim gola zabio nije akibeti. Totalno sto bi se ovdje reklo "Meh" igrac - osim sto stalno zabija golove nikakav uticaj na igru i rezultat nema.bodi123 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:00Rotirao ćelavi malo, zna i on koliko su Foden i Bernardo bolji igrači od Grealisha i Mahreza i čim je vidio da je vrag odnio šalu uvodi i preokret.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ali šta se sa Mountom dešava ove sezone? Na koju god poziciju je stavljen, očajan je u svakoj utakmici
Nakon CS Nunez igracina a Haland flop, sad kad se okrenuo narativ nema vise poredjenja uopcebodi123 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:00Rotirao ćelavi malo, zna i on koliko su Foden i Bernardo bolji igrači od Grealisha i Mahreza i čim je vidio da je vrag odnio šalu uvodi i preokret.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba izvuci postove neznalica koje su Haalanda prozivali flopom!harden je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:45Nakon CS Nunez igracina a Haland flop, sad kad se okrenuo narativ nema vise poredjenja uopcebodi123 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:00Rotirao ćelavi malo, zna i on koliko su Foden i Bernardo bolji igrači od Grealisha i Mahreza i čim je vidio da je vrag odnio šalu uvodi i preokret.
Haland ne znam šta više da kažem, kontam prejak centaršut kad lik skoči 2 i po metra u zrak i unese loptu u gol, strašno je ovo kakvog igrača su dobili. Ono kad imaš osjećaj da mu samo treba šansu napravit i to je gol, ne fula lik apsolutno ništa jbt, nerealno.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
OSW.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:40Ali šta se sa Mountom dešava ove sezone? Na koju god poziciju je stavljen, očajan je u svakoj utakmici
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.