EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

neno#4
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la neno#4 » 14 feb 2011, 18:11

MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Ali je on takodjer napravio Krstica, Tepica, Tripkovica, Velickovica, Perovica i ostale koji su nosili dres Partizana u to doba...A to nije mala stvar sigurno...
Kakve to veze ima? Selektor reprezentacije Srbije nije neko ko pravi igrace, vec neko ko uzima medalje. To je pravilo koje svinjokio ne moze da ispuni.
A Krstic, Divac, Danilovic i co. koje je "napravio", su toliko veliki igraci da bi to bili pod bilo kojim trenerom. Kao sto Djurovic nije "napravio" Drazena ili Slavnic Kukoca, vec su samo bili baceni u oganj pod njihovom palicom.
Dobro seme uvek proklija, na kakavo god ga tle bacis.
Aha jeste kako da ne...
Obradovic je bio covjek koji je uzimao medalje pa je dozivio fijasko u Beogradu, ne svojom greskom...
A takvih primjera je milion...

Sta je Duda napravio od Keselja, od Markovica, i uklopio ih u tim...
Bilo koji drugi selektor bi napravio puno gori rezultat...

Isto tako odlican igrac, ako ga vodi nestabilan trener postaje puno losiji i izgubi se...
Malo je pravih opcija vidjet cemo, ali Srbiji su sigurno opale sanse da izbore London...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2011, 18:28

Obradovic je uzimao medalje od 96e do 99e sa ekipom koja je bila najjaca u Evropi i druga najjaca u svetu. Kad nije imao tako jake ekipe 2000e, 2004-5. gubio je glat i brukao se. Jer on zna da vozi samo Ferrari, ne i da stvori isti. Duda i Kari su iz njegovih brljotina pravili strasne ekipe, sa kojima su uzimali maksimum u tom trenutku.
Obradovic je mnogo losiji trener od ove dvojice.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 feb 2011, 19:37

MaGiCa je napisao/la:Obradovic je uzimao medalje od 96e do 99e sa ekipom koja je bila najjaca u Evropi i druga najjaca u svetu. Kad nije imao tako jake ekipe 2000e, 2004-5. gubio je glat i brukao se. Jer on zna da vozi samo Ferrari, ne i da stvori isti. Duda i Kari su iz njegovih brljotina pravili strasne ekipe, sa kojima su uzimali maksimum u tom trenutku.
Obradovic je mnogo losiji trener od ove dvojice.
Pa je zato zeljko '92 uzeo titulu u Istanbulu..Bez obzira na sve sto je pokojni Profesor bio svaku utakmicu u prvom redu gledalista...

2005 je po imenima bila strasna ekipa...Da su imena na papiru igrala glat bi Srbija bila prvak...

A Kari je osvojio titulu 2001, nije imao tada jake igrace ma ne..
Upravo je on specijalist za ekipe koje imaju odlicne igrace da ih sklopi u cjelinu, vidjeli smo kako se u Dinamu nije uspio da snadje, kako je u Zvezdi imao 1-5 u Eurocupu i slicno...

Ali je Zeljko Obradovic najtrofejniji trener Europe i od toga ne moze niko pobjeci..

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2011, 19:59

neno#4 je napisao/la: Pa je zato zeljko '92 uzeo titulu u Istanbulu..Bez obzira na sve sto je pokojni Profesor bio svaku utakmicu u prvom redu gledalista...

2005 je po imenima bila strasna ekipa...Da su imena na papiru igrala glat bi Srbija bila prvak...

Upravo je on specijalist za ekipe koje imaju odlicne igrace da ih sklopi u cjelinu, vidjeli smo kako se u Dinamu nije uspio da snadje, kako je u Zvezdi imao 1-5 u Eurocupu i slicno...

Ali je Zeljko Obradovic najtrofejniji trener Europe i od toga ne moze niko pobjeci..
Pa kad je Zeljko toliko jak trener, sto nije uzeo nesto sa Benettonom ili sa reprezentacijom od 1999.e?
Sto je samo pobedjivao sa najskupljim ekipama i najdominantnijim igracima u tom trenutku?
Kari je sa smrdljivom Nemackom uzeo EP., bio Amere u sred USA i objedinio dve krune + uzeo triplu krunu sa Barcom.
To sa Dinamom i Zvezdom se desilo, pa sta? I onako je Zvezdu on ni iz cega stvorio te sezone, a Dinamo se gusio u dugovima.
Kari ownuje Zeljka i rezultatima i stilom igre. Samo je Duda veci od Karija.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 feb 2011, 20:17

MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Pa je zato zeljko '92 uzeo titulu u Istanbulu..Bez obzira na sve sto je pokojni Profesor bio svaku utakmicu u prvom redu gledalista...

Pa kad je Zeljko toliko jak trener, sto nije uzeo nesto sa Benettonom ili sa reprezentacijom od 1999.e?
Sto je samo pobedjivao sa najskupljim ekipama i najdominantnijim igracima u tom trenutku?
Kari je sa smrdljivom Nemackom uzeo EP., bio Amere u sred USA i objedinio dve krune + uzeo triplu krunu sa Barcom.
To sa Dinamom i Zvezdom se desilo, pa sta? I onako je Zvezdu on ni iz cega stvorio te sezone, a Dinamo se gusio u dugovima.
Kari ownuje Zeljka i rezultatima i stilom igre. Samo je Duda veci od Karija.
Ko ima najvise titula EL??
To mi reci i to je to..

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2011, 20:28

Neno, smaras prijatelju.
Zeljko je katastrofalno vodio reprezentaciju u tri poslednje godine svojih mandata, gde mu se ekipa bukvalno raspadala po savovima svaki put.
Kari je sa dva takmicenja doneo dva zlata.
Duda je uvek uzimao medalju, sem prosle godine kad su nas pokrali.
Toliko o tome.
To sto Zeljku gazde Pao-a i Reala pljuju milione za silne igrace, a on pravi rezultate - to je za drugu pricu.
I Xavi Pascual je prvak Evrope, i Gershon je prvak Evrope i Messina je prvak Evrope, pa sta?
Kad gazde daju desetine miliona evra za pojacanja, zna se da ce 3-4 coveka uzeti sve titule i medjusobno ih razdeliti.
A kad odes na evropsko/svetsko/olimpijadu i pri tome imas 5-6 jacih repki od sebe, a ti selektiras ekipu - e tu Zelimir duva kao promaja kroz nedovrseno potkrovlje.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 feb 2011, 21:02

MaGiCa je napisao/la:Neno, smaras prijatelju.
Zeljko je katastrofalno vodio reprezentaciju u tri poslednje godine svojih mandata, gde mu se ekipa bukvalno raspadala po savovima svaki put.
Kari je sa dva takmicenja doneo dva zlata.
Duda je uvek uzimao medalju, sem prosle godine kad su nas pokrali.
Toliko o tome.
To sto Zeljku gazde Pao-a i Reala pljuju milione za silne igrace, a on pravi rezultate - to je za drugu pricu.
I Xavi Pascual je prvak Evrope, i Gershon je prvak Evrope i Messina je prvak Evrope, pa sta?
Kad gazde daju desetine miliona evra za pojacanja, zna se da ce 3-4 coveka uzeti sve titule i medjusobno ih razdeliti.
A kad odes na evropsko/svetsko/olimpijadu i pri tome imas 5-6 jacih repki od sebe, a ti selektiras ekipu - e tu Zelimir duva kao promaja kroz nedovrseno potkrovlje.
Isto tako i ti smaras sa relativiziranjem uspjeha Obradovica...
Kari je osvojio titulu sa Barselonom..Nije mu tada igrao Bodiroga, Saras, Fucka i ostali, nisu je li :o :o :o

Osvojio je titulu u Indijanapolisu, kada je cista kradja bila, ali necemo o tome...I ti dobro znas da su Argentinci dali kos koji je bio u regularnom dijelu...

Ko je 2001 bio jaci od Jugoslavije..Bodiroga, Obradovic, Rakocevic, Stojakovic, Scepanovic, Tomasevic, Jaric, Drobnjak, Milojevic, Gurovic..
Ako mi nadjes nekoga da je bio jaci od ove ekipe, prekidamo raspravu..

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2011, 21:42

Posto ti slusas samo sebe, necu dalje da raspravljam.
Steta sto Obradovic ne preuzme neku reprezentaciju losijeg kvaliteta (kao Kari Nemacku ili Gershon Bugarsku ili Blatt Rusiju), pa bi videli sve maske koje se sakrivaju.
Kari je uzeo zlato u USA tako sto je izbacio domacina i porazio Argentinu. Cudi me da se ne secas sudijskog kriterijuma na Obertu, a pamtis "kradju" nad Ginobilijem (koja je bila, ali samo ta jedna situacija).
Obradovic je oterao mnoge igrace zbog svoje sujete, raspala mu se reprezentacija i na kraju je pojeo vuk magarca.
Nek uzme Bosnu, pak nek tirade vama prica. Covek se hvali da ne prati NBA. Hvali se da zivi u Grckoj, a ne govori grcki. Nikad nije pogresio, samo su drugi krivi. E pa to je prolazilo kad je imao 5-7 od 15 najboljih igraca Evrope u 12orci. Kad to vise nismo imali, nije bilo ni rezultata.
Kari je otisao, jer su slepci iz saveza podrzali Radmanovica, a ne njega.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 14 feb 2011, 21:57

Šteta je što će se ovo EP održavati u zemlji košarke,al s druge strane u veoma maloj industrijski razvijenoj zemlji.Mislim da će se u organizacionom smislu itekako osjetiti taj baltički mentalitet, opuštenost i nerazumijevanje.Nadam se samo da će svi najbolji evropski igrači igrati na šampionatu i doprinijeti da na neki način Evropska košarkaška organizacija opravda ovakvo opredjeljenje za takmičenja sa 24 tima,ma koliko ja volio svoju zemlju i reprezentaciju,msm da je to loša odluka,al dobro kako neko ne bi posumnjao u moj patriotizam i ljubav,da naglasim da mislim da naša reprezentacija ima itekako šanse za prolaz nikako preteške grupe u ovom momentu.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 feb 2011, 22:12

MaGiCa je napisao/la:Posto ti slusas samo sebe, necu dalje da raspravljam.
Steta sto Obradovic ne preuzme neku reprezentaciju losijeg kvaliteta (kao Kari Nemacku ili Gershon Bugarsku ili Blatt Rusiju), pa bi videli sve maske koje se sakrivaju.
Kari je uzeo zlato u USA tako sto je izbacio domacina i porazio Argentinu. Cudi me da se ne secas sudijskog kriterijuma na Obertu, a pamtis "kradju" nad Ginobilijem (koja je bila, ali samo ta jedna situacija).
Obradovic je oterao mnoge igrace zbog svoje sujete, raspala mu se reprezentacija i na kraju je pojeo vuk magarca.
Nek uzme Bosnu, pak nek tirade vama prica. Covek se hvali da ne prati NBA. Hvali se da zivi u Grckoj, a ne govori grcki. Nikad nije pogresio, samo su drugi krivi. E pa to je prolazilo kad je imao 5-7 od 15 najboljih igraca Evrope u 12orci. Kad to vise nismo imali, nije bilo ni rezultata.
Kari je otisao, jer su slepci iz saveza podrzali Radmanovica, a ne njega.
Nije nego si suvise subjektivan...OK, ja razumijem da je tebi drazi Pesic, posto pretpostavljam da navijas za Zvezdu i slicno, ali Obradovic je itekakvo ime, samo sto navijaci Zvezde govore da ne igra lijepu kosarku, da rudari stalno, ali covjek ima rezultate iza sebe i to je to...Niko ih ne moze osporiti...

Zasto bi Obradovic preuzimao neku slabiju repku i dokazivao nekom nesto...On je highrated trener kojem to realno ne treba, on je dokazao sto je trebao....
Bilo su kamare para u Realu, pa poslije niko nista nije osvojio...A gle cuda, Zeljko je osvojio...

I Kari je itekako sujetan, covjek koji ispod minimalno pola miliona eura nece sjesti za sto da pregovara ni o cemu..

Ostalo je samo ime.....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 feb 2011, 01:27

Ivkovic dao ostavku,a samim tim i srbija nema sta da trazi,lik je bio pola ekipe :( :cry: :cry:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 feb 2011, 08:29

neno#4 je napisao/la: Nije nego si suvise subjektivan...OK, ja razumijem da je tebi drazi Pesic, posto pretpostavljam da navijas za Zvezdu i slicno, ali Obradovic je itekakvo ime, samo sto navijaci Zvezde govore da ne igra lijepu kosarku, da rudari stalno, ali covjek ima rezultate iza sebe i to je to...Niko ih ne moze osporiti...

Zasto bi Obradovic preuzimao neku slabiju repku i dokazivao nekom nesto...On je highrated trener kojem to realno ne treba, on je dokazao sto je trebao....
Bilo su kamare para u Realu, pa poslije niko nista nije osvojio...A gle cuda, Zeljko je osvojio...

I Kari je itekako sujetan, covjek koji ispod minimalno pola miliona eura nece sjesti za sto da pregovara ni o cemu..
Nekad sam navijao za Zvezdu, dok su igrali Boban Jankovic, Sasa Obradovic, Nebojsa Ilic...To vise ne cinim, jer je mafija usla u nju i vec vise od 10 godina ne izlazi.
Obradovica postujem (i hvala mu za sve uspehe sa reprezentacijom), ali je to trener za velike klubove i velike igrace. Sa osrednjim igracima nema sta da trazi (za razliku od Dude ili Karija ili svinje debele).
Obradovic, isto kao i svinjokio, igra destruktivnu i dekadentnu kosarku, na kos manje, sa odbranama za zatvor i na 70 poena.
Kari i Duda igraju ofanzivnu kosarku, na kos vise, kakva je nama uvek lezala.
A oko toga, zasto bi Obradovic trebalo da preuzme neku slabiju repku - pa tu je izazov valjda. Zamisli da uzme Bosnu, ode na EP i digne medalju, pa bio bi najpopularniji Srbin uz Aleksu Santica koji je ikad hodao vasom zemljom. Jbga, satisfakcija je to. Ali treba imati cojones i uzeti (kao Kari Nemacku) takvu ekipu, jer onda maske padaju. Ili si WC trener ili si lokalni skupljac trofeja sa jakim ekipama. A kad je Zelimir radio u Realu (sa Sabonisom) u Joventutu, to su bili klubovi koji su imali najjace budzete u tom momentu u Evropi (uz Knorr iz Bologne).

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 feb 2011, 08:36

alfarouqaminu je napisao/la:Ivkovic dao ostavku,a samim tim i srbija nema sta da trazi,lik je bio pola ekipe :( :cry: :cry:
Nazalost, slazem se sa tobom.

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 15 feb 2011, 09:02

Postoji jedno pravilo u kosarci "nikada ne otpisuj Srbiju u bilo kom sastavu da dodje" tako da i bez Dude mi moramo barem do polufinala sa timom koji imamo i tradicijom najace kosarkaske nacije u Evropi...

jeremija

Post Postao/la jeremija » 15 feb 2011, 10:18

Trofejni stručnjak Dušan Ivković povukao se juče sa mesta selektora košarkaške reprezentacije jer, kako je naveo, nema više fizičke i mentalne snage za taj posao. Odlazak Ivkovića nekoliko meseci pred Evropsko prvenstvo uzburkao je košarkašku javnost, a kao mogući naslednici već se pominju Svetislav Pešić i Duško Vujošević.

Ivković (68) u pismu koje je uputio čelnicima KSS naveo je da na njegovu odluku nije uticao novac, odnosno dug od 180.000 evra koji nacionalni savez ima prema njemu, već isključivo premorenost.
Duda otišao zbog Bojića?
Ivkovićev odlazak, prema dobro obaveštenim košarkaškim krugovima, tesno je povezan sa povratkom Predraga Bojića u srpsku košarku. Naime, bivši generalni sekretar Saveza, koji je zbog nesuglasica sa Ivkovićem prošle godine otišao iz Kuće košarke, izabran je juče jednoglasno za direktora košarkaške lige Srbije.
Izvori bliski Ivkoviću tvrde da je Duda još nekoliko dana ranije obavestio čelnike Saveza da će, ako se Bojić vrati, podneti ostavku na mesto selektora. To se i desilo, i to prvog dana kada je novi direktor lige stupio na dužnost.

"Bio sam volonter"

"Neispunjene ugovorne obaveze KSS prema meni nisu i ne mogu biti razlog za ovakvu moju odluku. I sami znate da nikada nisam ni pitao kada ću primiti platu. U vreme embarga i najtežih vremena za našu zemlju, pa i košarku, od 1992. do 1995. godine, bio sam nosilac kompletnog programa seniorske reprezentacije potpuno volonterski", rekao je Ivković i objasnio da novac za njega nikada nije bio važan kada je Srbija u pitanju:

"Ponuđeni honorar sam tada odbio (predsednik g. Barović, gen. sekretar g. Petrović). Na identičan način sam obavljao funkciju selektora od 1996. do 1999. godine. Da sam u mogućnosti, sa velikim zadovoljstvom bih to uradio i sada, kada objektivno postoje mnogi problemi u našem Savezu".

On se zahvalio svim saradnicima, igračima i zatražio razumevanje od njih zbog toga što je odustao od zajedničkog dogovora, a to je odlazak na Olimpijske igre u Londonu 2012. S druge strane, predsedniku Draganu Kapičiću zamerio je to što se tri meseca nisu ni čuli ni videli.

Sa Kapičićem se nije čuo ni video tri meseca

"Kao i uvek biću uz Stručni savet i novi stručni štab. Spreman sam da prenesem sva svoja iskustva u radu sa ovom
Vujošević u gužvi, Pešić nedostupan
Doskorašnji trener CSKA i savetnik u reprezentaciji Crne Gore Duško Vujošević figurira kao glavni kandidat za naslednika Dušana Ivkovića, s obzirom na to da je slobodan. Međutim, Vujošević juče nije želeo da priča na tu temu, već je kratko poručio da nema vremena.
- U gužvi sam - bilo je sve što je rekao Vujošević.
Drugi kandidat Svetislav Pešić bio je nedostupan tokom jučerašnjeg dana. generacijom igrača i ponudim kompletan plan i program priprema", naveo je Ivković, a onda se obratio Kapičiću:

"Dragi predsedniče, od našeg viđenja u Atini prošla su puna tri meseca. Znam da ste preopterećeni poslom oko izmene Statuta i priprema Skupštine. Ovo je važna izborna godina za naš Savez. Pretpostavljam da je to jedini razlog što se sa Vama, gen. sekretarom, ili sa nekim od članova UO KSS, mesecima nisam čuo ni telefonom".

Najvažnija godina za reprezentaciju

Ivković veruje da njegov ostanak ne bi rešio nijedan od "nagomilanih problema u KSS" i izrazio je uverenje da će njegovo povlačenje ubrzati "ispunjenje obaveza prema igračima i članovima stručnog štaba". On je istakao da treba mobilisati sve strukture u izbornoj godini, u kojoj će biti održano i Evropsko prvenstvo u Litvaniji, koje predstavlja kvalifikacioni turnir za OI u Londonu.

"U odnosu na Poljsku, naš tim će u Litvaniji biti dve godine iskusniji, samim tim i kvalitetniji, ali takav takmičarski cilj ne bi smeo da bude imperativ. Imajući u vidu da je Litvanija domaćin, konkurencija za ta dva mesta biće jača nego ikada. Ostaje mogućnost da se kvalifikujemo sa predolimpijskog turnira u julu 2012. U tom slučaju, bilo bi mnogo teže isplanirati vrhunsku formu za samu završnicu olimpijskog turnira i osvajanje jedne od olimpijskih medalja, što je naš takmičarski cilj", zaključio je Ivković.

Još promena u KSS

- Iznenađen sam, jer nije bilo reči o ostavci niti nečem sličnom kada smo pričali poslednji put. Dogovor je bio da Ivković sačeka izbore u KSS, a da posle toga sa novim rukovodstvom dogovori dalju saradnju. Ovo je bilo neočekivano jer smo zakazali i određene pripremne turnire baš na njegovu sugestiju - rekao je Kapičić.

On je dodao da će novi selektor biti poznat tek u aprilu, kada se završi izborna Skupština KSS.

- Sada nam ostaje da sačekamo izbore u aprilu i da nakon toga novo rukovodstvo u saradnji sa stručnim savetom donese odluku ko će biti selektor. Sada je izlišno pričati o tome ko bi to mogao biti, jer niko ne može da mu garantuje ništa, pošto postoji mogućnost promena u Savezu - poručio je Kapičić.

Iako je predsednik Saveza Ivkovićev potez nazvao "šokantnim", ovaj epilog za dobre poznavaoce dešavanja u srpskoj košarci nije neočekivan, ali sada je glavno pitanje ko će ga naslediti i pokušati da naše košarkaše odvede na Olimpijske igre. Od svih mogućih kandidata izdvajaju se samo dvojica koja imaju znanje i harizmu da preuzmu "orlove" - Svetislav Pešić i Duško Vujošević. Prema saznanjima Pressa, upravo će jedan od njih dvojice voditi "orlove" na EP u Litvaniji.

Naša saznanja potvrdio je i nekadašnji proslavljeni stručnjak, a sada član Stručnog saveta KSS, Ranko Žeravica.

- Mislim da su Pešić i Vujošević najbolja rešenja za selektora. Čak sam ubeđen da će se između njih dvojice birati novi trener. Dugo me već niko ne pita za savet, ali ako bih morao da biram, izabrao bih nekoga od njih dvojice - kaže Žeravica.
D. STOJMENOVIĆ

REKLI SU O OSTAVCI IVKOVIĆA

Miroslav Nikolić: Gde je sad patriotizam

- Krivo mi je što je Duda otišao, jer je uradio veliki posao. Trebalo je da ostane do Olimpijskih igara, jer nam je sada potreban takav trener, ali tako je sam odlučio, niko ga nije terao. Ali, gde je sad taj patriotizam kad treba da se pomogne. Na Stručnom savetu ćemo odlučiti koji je trener najbolji da preuzme tim. Imamo dosta trenera po Evropi, evo, tu nam je Pešić, kao poslednji šampion sveta. Ali mislim da niko neće hteti da preuzme to mesto jer se svi plaše neuspeha. Što se mene tiče, nemaju veze moje ambicije sa ovim, nije moj stil da se namećem.

Bora Stanković: Teško je raditi dva posla

- Neočekivana odluka, ali šta je - tu je. Rekao sam još kada je preuzeo Olimpijakos da će biti veoma teško izdržati da raditi u dve ekipe i ispostavilo se posle nekoliko meseci da je to tačno. Sada je veliki zadatak na Savezu, koji čeka težak period reorganizacije, da pronađe adekvatnu zamenu. Još ranije sa znalo da će biti teško plasirati se na Olimpijske igre i nije to razlog Dudinog odlaska. Više verujem da je premoren, a možda je i bolestan, ne znam, nisam se odavno čuo sa njim.

Miloš Teodosić:Veliki gubitak

- Žao mi je zbog toga. To je veliki gubitak za sve nas kao tim, ali i za srpsku košarku, jer smo ostali bez trenera koji nas je okupio, selektirao, napravio atmosferu i imao viziju. Svi smo se nadali da će Duda ostati i normalno što nas je ova vest iznenadila. Lično imam razumevanja za takvu odluku i verujem da je na nju mnogo uticala negativna atmosfera koja vlada u Savezu. Naravno, to ne znači da se moj odaziv dovodi u pitanje. Ja sam profesionalac i uvek ću prihvatiti poziv u reprezentaciju.

Ranko Žeravica: Video je da ne možemo u London

- Očekivao sam tako nešto još kada je preuzeo klub, a pogotovo posle žreba grupa za Evropsko prvenstvo. Po meni, mislim da je Duda procenio da će biti izuzetno teško plasirati se na Olimpijske igre, jer samo prvi i drugi idu direktno, dok četiri ekipe od trećeg do šestog mesta idu u kvalifikacije. A u kvalifikacijama će biti veoma teško plasirati se dalje, jer tu učestvuju ekipe sa ostalih kontinenata. Ne vidim šta bi drugo bio razlog da odustane.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

jeremija

Post Postao/la jeremija » 16 feb 2011, 19:45

laki je malo nervozan.....
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 17 feb 2011, 01:13

MaGiCa je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:Ivkovic dao ostavku,a samim tim i srbija nema sta da trazi,lik je bio pola ekipe :( :cry: :cry:
al stvarni,lik je pola ekipe...pogledaj sta je uradio sa reprezentacijom Vujosevic,Obrandovic...nista niko nista...a pogledajte sta je uradio Ivkovic iako su imali u proseku 23 godina...Ivkovic definitivno je bio pola ekipe,najbolji strucnjak sto se tice kosarke 8-)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 feb 2011, 09:49

alfarouqaminu je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
al stvarni,lik je pola ekipe...pogledaj sta je uradio sa reprezentacijom Vujosevic,Obrandovic...nista niko nista...a pogledajte sta je uradio Ivkovic iako su imali u proseku 23 godina...Ivkovic definitivno je bio pola ekipe,najbolji strucnjak sto se tice kosarke 8-)
Pametnom sve dovoljno :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 feb 2011, 10:26

neno#4 je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la: al stvarni,lik je pola ekipe...pogledaj sta je uradio sa reprezentacijom Vujosevic,Obrandovic...nista niko nista...a pogledajte sta je uradio Ivkovic iako su imali u proseku 23 godina...Ivkovic definitivno je bio pola ekipe,najbolji strucnjak sto se tice kosarke 8-)
Pa na grckom se pise Omprantovits, pa je to mozda povuklo Alfu. :lol:
Ali da se ne zezamo: Samo Kari ili Duda Srbiju spasavaju. Svi drugi su klasa ispod.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 17 feb 2011, 20:59

MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la: al stvarni,lik je pola ekipe...pogledaj sta je uradio sa reprezentacijom Vujosevic,Obrandovic...nista niko nista...a pogledajte sta je uradio Ivkovic iako su imali u proseku 23 godina...Ivkovic definitivno je bio pola ekipe,najbolji strucnjak sto se tice kosarke 8-)
Pa na grckom se pise Omprantovits, pa je to mozda povuklo Alfu. :lol:
Ali da se ne zezamo: Samo Kari ili Duda Srbiju spasavaju. Svi drugi su klasa ispod.

ma kakav kari,Duda je zakon 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.