Neozbiljni su.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Dobro si, jest Robben lijevom ali ono bas identicno je zavrnu jedva da udje. Isti sutOmerbavarac je napisao/la: ↑13 sep 2022, 23:22Robbenov gol ne mogu nikada zaboraviti i isti je postignut sa njegovom jacom lijevom nogom.Bundesliga je napisao/la: ↑13 sep 2022, 23:16Kako me onaj gol Sanea podsjetio na Robbenov iz finala Lige Prvaka. Završnica identična, suprotnom nogom.![]()
Igrao je jer mu je bio ostao automatizam od Kloppa i zato sto su protivnici omogucivali tranziciju. Ovaj Nagelsmannov fudbal na postavljenu odbranu njemu ne odgovara.Bayo je napisao/la: ↑13 sep 2022, 23:19Zadnje dvije utakmice Mane izgleda kao da prvi put igra nogomet, pitanje je zašto ako je prvih par utakmica igrao odlično...
Razvaljivali su na početku dok su se trudili, kasnije su padali i padali. I ove sezone su krenuli jako (to nije ostavština magičnog Flicka) pa su se opet brzo ispuhali i krenuli cirkusirati, onaj Saneov performans sa bocom nakon izlaska sve kazuje.
Toliko o nezadovoljstvu izmjenom.Leroy Sané on smashing a bottle after he was subbed off: "I wasn't angry about my substitution. The bottle had to suffer a bit because I didn't play a good game. The goal was nice, but I wasn't entirely happy with my performance today"[@kerry_hau
]
U moru neosnovanih kritika i hvalospjeva ovo je pravi komentar, svaka cast druze svaka ti je na mjestu, ja bi samo jos dodao da kimih i tomica trebaju faking restart jer mi nemamo sta trazit u ozbiljnom fudbalu sa njihovom trenutnom formom u prvoj postavi.Zlaja83 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 23:31Utakmica u kojoj je jedino rezultat na kraju dobar. Bezvezna igra, ljudi su nas rastavili na sredini terena. Muller valjda dobio 90min zato sto mu je rodjendan pa ko poklon se trpila greska za greskom. Od 10 ovakvih utakmica 9 bi izgubili. Dosad sam se sve nadao da se cuvaju za velike utakmice i da su se zasitili bundeslige, ali zapravo smo dosta limitirani, fali nesto u sredini da poveze stvari, i iz utakmice u utakmicu sve vise fali klasicna 9ka.
Od pozitivnih stvari Upa se mora izdvojiti odigrao je cudo Davies isto jako dobar, odbrana bila bolji dio ekipe, i opet pustili nekoliko zicera gdje su nas vile pronosale.
Ne pamtim kad sam bio ovako nezadovoljan nakon pobjede, ne vjerujem da ce puno iz ovoga nauciti, a dobit ce se lazni dojam da stvari idu u dobrom smjeru.
Noussair Mazraoui’s game by numbers vs. Barcelona:
100% dribbles completed
100% tackles won
66 touches
31 passes completed
5/6 ground duels won
4/4 tackles won
4 clearances
2 long balls completed
Most consecutive Champions League group stage games without defeat:
• FC Bayern (30 games from 2017 to 2022*)
• Real Madrid (30 games from 2012 to 2017)
Next game against Viktoria Plzeň to break the record
Bajern van forme, Barca u naletu odnosno top formi i 2:0 haha… Real prosle godine krenuo s porazom i zavrsio prvi. Sve to ima svoje dosta je i novih igrača, novi je sistem sve to ima svoje vrijeme… polako bolje sad ovako nego kasnije da gubimo bitne tekme..bavaracmujo je napisao/la: ↑14 sep 2022, 00:47U moru neosnovanih kritika i hvalospjeva ovo je pravi komentar, svaka cast druze svaka ti je na mjestu, ja bi samo jos dodao da kimih i tomica trebaju faking restart jer mi nemamo sta trazit u ozbiljnom fudbalu sa njihovom trenutnom formom u prvoj postavi.Zlaja83 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 23:31Utakmica u kojoj je jedino rezultat na kraju dobar. Bezvezna igra, ljudi su nas rastavili na sredini terena. Muller valjda dobio 90min zato sto mu je rodjendan pa ko poklon se trpila greska za greskom. Od 10 ovakvih utakmica 9 bi izgubili. Dosad sam se sve nadao da se cuvaju za velike utakmice i da su se zasitili bundeslige, ali zapravo smo dosta limitirani, fali nesto u sredini da poveze stvari, i iz utakmice u utakmicu sve vise fali klasicna 9ka.
Od pozitivnih stvari Upa se mora izdvojiti odigrao je cudo Davies isto jako dobar, odbrana bila bolji dio ekipe, i opet pustili nekoliko zicera gdje su nas vile pronosale.
Ne pamtim kad sam bio ovako nezadovoljan nakon pobjede, ne vjerujem da ce puno iz ovoga nauciti, a dobit ce se lazni dojam da stvari idu u dobrom smjeru.
Ta izjava je realna kao i kad bi Neuer i obrambeni izjavili da namjerno svaku utakmicu gurnu loptu protivniku za 100% priliku jer im je dosadno pa se malo šale.Bundesliga je napisao/la: ↑14 sep 2022, 00:40Toliko o nezadovoljstvu izmjenom.Leroy Sané on smashing a bottle after he was subbed off: "I wasn't angry about my substitution. The bottle had to suffer a bit because I didn't play a good game. The goal was nice, but I wasn't entirely happy with my performance today"[@kerry_hau
]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.