Haj sto ih Bayern izyeba pa sad i vi
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: Champions League 2022/2023
Al trpaju braca ne vade ga
- Madagaskar
Sreća po Barcelonu pa i Bayern nije u nekoj formi, inače bi opet primili pet komada.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Realno, Bayernova igra nije bila ni na 50% mogućnosti.
Toliko je tu negativnih stvari da se ispegla oko tima - čudan trener/taktika, nezadovoljni igrači pa i nedostatak klasične devetke (da je danas umjesto Mullera bio neko kao Harry Kane dobili bi 5:0)... Valjda ispeglaju stvari do proljeća kada je i bitno da se 'proigra'...
Toliko je tu negativnih stvari da se ispegla oko tima - čudan trener/taktika, nezadovoljni igrači pa i nedostatak klasične devetke (da je danas umjesto Mullera bio neko kao Harry Kane dobili bi 5:0)... Valjda ispeglaju stvari do proljeća kada je i bitno da se 'proigra'...
-
WeinhausGisela
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bayern u nikakvoj formi je svemirski brod za Barsu i Inter!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- baboedindzeko09
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 19:19Kakva poklon kvota na Xavijeve ratnike ko igra kladionicu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Valja im dvije godine uzastopno igrat Evropsku ligu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa nismo United.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sabitzer zalutao u Bayern.
- Madagaskar
Barcelona nece osvojiti ligu prvaka jos jedno 10-15 godina
Prije dolaska Messija osvojili su 1 ligu prvaka u 50 godina tog takmicenja
Prije dolaska Messija osvojili su 1 ligu prvaka u 50 godina tog takmicenja
Nedavno sam slušao jednog analitičara koji kaže da danas napadač koji daje 10-15 golova u Ligi petice vrijedi 50+ miliona.
Razlog jednostavan: Nema kvalitetnih mladih napadača na tržištu!
Trenutno imaš Haalanda i Mbappea koji sigurno daju 20+. Nijedan više nije zicer za 20+ golova.
Karijere pri kraju: Lewa, Benzema, Cavani, Suarez, Dzeko, CR7, Messi, Higuain (gdje je i sta radi?), Giroud, Falcao itd.
Meni je jasno zašto je Liverpool platio 100 miliona za Darwina. Jeste preplaćen, ali se ipak vidi da je to napadač za 15-20 golova u sezoni. Danas nemaš niti takvih.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Shategabri
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
4-0
0-3
8-2
2-0
ajd cujemo se

0-3
8-2
2-0
ajd cujemo se
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba sada traziti razne citate prije utakmice i smijati se nadobudnim...
Lewa je vrhunski napadac ali ima veliku manu, zeli sve za sebe.
Vjerujem da se i u ugovoru ogradio da igra sta zeli i koliko zeli jer je ego Ronalda, samo nabijanje statistike.
Bayern je katastrofalan, prvo poluvrijeme Bayerna je najlosije u nazad desetak godina.
Puno potencijala ali malo realizacije no vidjecemo sta ce vrijeme donijeti...
Bravo Leverkusen.
Lewa je vrhunski napadac ali ima veliku manu, zeli sve za sebe.
Vjerujem da se i u ugovoru ogradio da igra sta zeli i koliko zeli jer je ego Ronalda, samo nabijanje statistike.
Bayern je katastrofalan, prvo poluvrijeme Bayerna je najlosije u nazad desetak godina.
Puno potencijala ali malo realizacije no vidjecemo sta ce vrijeme donijeti...
Bravo Leverkusen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sada su više krila napadači, eto u Liverpoolu Salah i Mane ubijali. Ne smeta meni Liverpool, ali smeta mi ovo preplaćeno sranje. Očito da fudbal ide u fazu bez centarfora.AlanSmith14 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 23:05Nedavno sam slušao jednog analitičara koji kaže da danas napadač koji daje 10-15 golova u Ligi petice vrijedi 50+ miliona.
Razlog jednostavan: Nema kvalitetnih mladih napadača na tržištu!
Trenutno imaš Haalanda i Mbappea koji sigurno daju 20+. Nijedan više nije zicer za 20+ golova.
Karijere pri kraju: Lewa, Benzema, Cavani, Suarez, Dzeko, CR7, Messi, Higuain (gdje je i sta radi?), Giroud, Falcao itd.
Meni je jasno zašto je Liverpool platio 100 miliona za Darwina. Jeste preplaćen, ali se ipak vidi da je to napadač za 15-20 golova u sezoni. Danas nemaš niti takvih.
Ko gubi, uvijek ima Xg filozofi.
- Centre forward
- Kontakt:
Barselona ili poluproizvod Arsenal
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.