Vise zbog ocekivanja I lose forme ekipe. Ali I nervira me malo jer je sam usrao sve sa crvenim kartonom a razvalio protiv Citya.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ispostovali fino minutu sutnje, steta.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Finally 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Idemooo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Fala qrcu
Diaz je lud ko struja
Diaz je lud ko struja

A marš više
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema lijeka ovom trentu
Jbt svaka lopta po nasoj desnoj strani je gol
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trent I Elliott recept za katastrofu nazad
Meni djeluje kao da je Trent jednostavno navikao da ako ga igrac prodje Henderson isprati do kraja, ne vidim drugo objasnjenje.
Odigras super poluvrijeme i ne vodiš jer ti je desni bek i dalje na odmoru.
Naravno, golman protivnika ima meč života.
Thiago masterclass, odskače od sviju
Naravno, golman protivnika ima meč života.
Thiago masterclass, odskače od sviju

Kakav je protivnik i u kakvoj smo formi igra sasvim korektna, Thiago Matip i Jota mnogo znace ovoj ekipi.
-
- Kontakt:
Elliott ubjedljivo najgori
Naprijed traljavo u zavrsnici, nazad mrtvi uzas kao i inace.
Inace igra se kolo i u championshipu, level za elliotta.
Sve izgleda ludje dati 100m za judea da igra na toj strani s trentom
Inace igra se kolo i u championshipu, level za elliotta.
Sve izgleda ludje dati 100m za judea da igra na toj strani s trentom

Eliott je kao Gotze i jedino ce proigrati u drugacijoj ulozi i formaciji, cudi me da Klopp ne odustaje od ovog forsiranja na desnom veznom.
Čudi te da Klopp ne odustaje od nečeg?

Jude i ne igra na toj strani.
Thiago motor ekipe. Grehota da ga jebu povrede bgm.
Ja bih Trenta u sredinu, nasao defanzivnijeg desnog beka i gotovo. Ovo sto on igra nazad je za zatvora.
Thiago motor ekipe. Grehota da ga jebu povrede bgm.
Ja bih Trenta u sredinu, nasao defanzivnijeg desnog beka i gotovo. Ovo sto on igra nazad je za zatvora.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Doduse

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.