Ma nema sanse da ce Arthur poceti, djed ili Eliott.Otelo je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:39Kakvi su nam ostali, Melo je majka![]()
Ne znam kako će izgledati naša veza večeras. Fabinho, Thiago i ko još? Elliott izgleda loše u zadnje dvije tekme, Melo će možda startati. Bolje da se vidi šta može od prve minute, nego da uđe u 70' i bude loš.
Odavno me nije bilo strah nekog našeg meča.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
StevieG8 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:48Ma nema sanse da ce Arthur poceti, djed ili Eliott.Otelo je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:39Kakvi su nam ostali, Melo je majka![]()
Ne znam kako će izgledati naša veza večeras. Fabinho, Thiago i ko još? Elliott izgleda loše u zadnje dvije tekme, Melo će možda startati. Bolje da se vidi šta može od prve minute, nego da uđe u 70' i bude loš.
Odavno me nije bilo strah nekog našeg meča.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
http://www.mentalnozdravlje.ba/uimages/ ... odrsku.pdf
Ovi brojevi su veoma bitni ako na temi u 19:45 osvane fotografija sa Milnerom u prvoj.
Ovi brojevi su veoma bitni ako na temi u 19:45 osvane fotografija sa Milnerom u prvoj.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Molim te Klopp bez Mlinera, ne mogu više
Sto su dzaba Spearinga dovodili onda smh
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ako Jürgen ponovo pocne s Milnerom onda se pritisak i sve ostalo moze napokon sruciti na njega jer svaki laik vidi da covjek ne moze vise da odgovori na najvece zahtjeve. Borac je velik, odlican utjecaj na svlacionicu i to je vrh, igrac za kupova i to je to, realnost. Liverpoolova veza mora da bude kompaktna i perfektno spremna da odgovori na zadatke jer je to sve u ekipi koja igra ovaj tip fudbala tj. igrala ga je prosle sezone, ove jos ni naznaka onog od prije. Gomez 100% nece igrati, to je ravno samoubistvu, Matip je spreman napokon, a veza bi trebala biti Fabinho, Thiago i Arthur po meni..
Ma brate džaba. Milner kad je potpisao ugovor na godinu većina je bila sretna jer smo mislili da će igrati prve kup utakmice, ući kad treba zamijeniti nekog dok se vodi par razlike, a on nama stalno u prvoj.SoloControTutti je napisao/la: ↑13 sep 2022, 18:34Ako Jürgen ponovo pocne s Milnerom onda se pritisak i sve ostalo moze napokon sruciti na njega jer svaki laik vidi da covjek ne moze vise da odgovori na najvece zahtjeve. Borac je velik, odlican utjecaj na svlacionicu i to je vrh, igrac za kupova i to je to, realnost. Liverpoolova veza mora da bude kompaktna i perfektno spremna da odgovori na zadatke jer je to sve u ekipi koja igra ovaj tip fudbala tj. igrala ga je prosle sezone, ove jos ni naznaka onog od prije. Gomez 100% nece igrati, to je ravno samoubistvu, Matip je spreman napokon, a veza bi trebala biti Fabinho, Thiago i Arthur po meni..
Najgore je što sad radi i amaterske greške poput ruke u meču protiv Napolija. Igrač je manje na terenu i ne smije igrati. Klopp je sam kriv što je tvrdoglav i neće da dovede igrača kojeg nije zacrtao.
Odbijena je ponuda za Tchoumenija koji je otišao u Real, Borussija ne da Judea do naredne godine, a pitanje je da li će doći u Liverpool. Sad su se zadnja dva dana pojavili natpis da smo pokušali dovesti Valverdea, no to je upitno. Možda je samo PR da se pokaže navijačima da se nešto radilo.
Svima ovdje je nevjerovatno da se u sezonu krenulo sa injury prone Thiagom, i već prije Fulhama povrijeđenim Keitom i Oxom. Veza je najveći problem Liverpoola, ne može više ni da vrši presing, a ni da isti upije. Intenzitet ne postoji, i ako to statistika neće pokazati. Odbrana i napad počinju od veze, Arnold da bi bio na svom najboljem mora da ima desnog veznjaka koji će ga pokrivati. Štoperski par treba jakog defanzivnog veznog.
Treba se dotaći i Diaza i nečeg što nisam puno primjetio dok Miho nije skrenuo pažnju na to:
Znaju svi koji je portal, no neću linkovati da ne riskiram banMané više nije u momčadi i Klopp nema nekoga tko ga može zamijeniti. Luis Díaz je, barem u ovom periodu kada nije bilo Thiaga, bio najkonkretniji Liverpoolov napadač. Međutim, Mané je bio sekundarni playmaker, netko tko je razigravao suigrače i stvarao višak ispred suparničkog gola. Díaz je drugačiji, njegov idealni kontekst je primanje lopte široko uz liniju i izolacije u kojima driblingom može probiti suparnika. U uskim prostorima se ne snalazi, a kad napada prostor, traži nekoga oko koga će se obrana skupiti. Darwin Núñez trenutno nije ta figura. On je fantastičan tranzicijski napadač, ali još uvijek je samo tranzicijski napadač i realizator. Kombinatorika iz uskih prostora mu nije jača strana, muči se s tehnikom i brzinom reakcije u tim uvjetima, a Liverpool s njim gubi opciju za dodavanje kad treba napadati postavljenu zonu.

Lijep tekst je izašao jučer i na Athleticu: https://theathletic.com/3583294/2022/09 ... -ac-milan/
(sad kad me admin banuje

Ima i lijepih napadačkih stvari po statistici, ali ona je zbog Bournemoutha iskvarena, kao naprimjer:

[media]<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Total 20km less than our opponents over the 6 games. In the corresponding fixtures last season we had 11km more.<br>That's a swing of -5km per match
Nažalost, FBREF ne prikazuje running statse, pa se ne može detaljno pregledati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mladi su isprskali vršnjake iz Ajaxa 4:0, sa 3 gola momka koji je onda dodao loptu brzinski za onaj korner.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mane i playmaker mi ne ide u istu rečenicu
Normalno da protivnici trce vise kad nam je posjed lopte znao ici i do 70%.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

MILNER NE IGRA!
Jao brata Nuneza, lik nam treci napadač postao
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ok sastav, bolji nego prosli sigurno, ali ostaje da se vidi da li ce i ovu utakmic protivnik ekploatisati tu stranu gdje su Salah, Elliot i Trent... Mnogo puta su kapitulirali ove sezone na toj strani i tu je pukotina ozbiljna. Ako nista vjerujem da Matip i Thiago sigurno nece praviti epske fejlove u stilu Milnera i Gomeza, jos pored toga nude posebne skillove u odnosu na ovu dvojicu koja su bezlicna realno. Nunez se mora zadovoljiti klupom i treba mu vremena da se navikne na stil igre, igrac se treba dobro izbrusiti, to sto je gore neko pisao citirano je tacno za njega, ali vjerujem da Klopp ne bi dao te pare da nije racunao na ovaj scenarij i da misli da ovaj nema mogucnost napretka i sigurno da ce raditi na njemu da evoluira kao igrac generalno.
Jbni elliott
Tek oporavljeni jota ima prednost ispred darwina
a bukvalno ne moze bolji mecap biti za darwina nego ovaj ajax

Tek oporavljeni jota ima prednost ispred darwina

Drhause je bio u pravu 

SLAO NAM JE VIDEO I MI NISMO VJEROVALI!

Proradit će Darwin, evoluirati će

Joj dobijemo pojacanje od 100 miliona ili koliko vec I on odigrao do sad 2,5 tekme vremenski. Valjda bude kao Fabinho
Ajd bar cu gledat tekmu. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Bukvalno ne kontam kakve su ovo overreactions na internetu, kao da je odigrao sezonu sa 3 gola u 40 utakmica.
Ten toes, I done laps in the trench
Veceras krece sezona