Bogami otkazaše obabombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:38Slabo , ja se iskreno ne sjećam da su bar jednom otkazali . Treviso , London , Paris , Brussels su im "najsigurnije" linije ...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bogami otkazaše obabombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:38Slabo , ja se iskreno ne sjećam da su bar jednom otkazali . Treviso , London , Paris , Brussels su im "najsigurnije" linije ...
Misliš na linije ?Blejzer10 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:51Bogami otkazaše obabombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:38Slabo , ja se iskreno ne sjećam da su bar jednom otkazali . Treviso , London , Paris , Brussels su im "najsigurnije" linije ...![]()
Leta. Imao za Brisel drugog, taj pomjeren 4 dana unazad (što mi je isto kao da je i otkazan), a Pariz 14-tog za Sa skroz otkazan.bombaysaphire je napisao/la: ↑13 sep 2022, 09:09Misliš na linije ?Blejzer10 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:51Bogami otkazaše obabombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 12:38
Slabo , ja se iskreno ne sjećam da su bar jednom otkazali . Treviso , London , Paris , Brussels su im "najsigurnije" linije ...![]()
Wizz Air otkazuje čak 7 linija za Sarajevo ove zime. Kompanija neće letjeti za Charleroi (ovog ljeta letjela je 2 leta tjedno), Beauvais (2), Veneciju Treviso (2), Oslo Sandefjord (2), Gothenburg (2), Malmo (ovog ljeta letjela 3 tjedna leta) i Stockholm Skavsta (2).Blejzer10 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 09:11Leta. Imao za Brisel drugog, taj pomjeren 4 dana unazad (što mi je isto kao da je i otkazan), a Pariz 14-tog skroz otkazan.
Jel otkazuju Beograd znaš li? Jer sam tamo prebacio ali kakva je situacija općenito, više očekujem da otkažu nego da nebombaysaphire je napisao/la: ↑13 sep 2022, 09:17Wizz Air otkazuje čak 7 linija za Sarajevo ove zime. Kompanija neće letjeti za Charleroi (ovog ljeta letjela je 2 leta tjedno), Beauvais (2), Veneciju Treviso (2), Oslo Sandefjord (2), Gothenburg (2), Malmo (ovog ljeta letjela 3 tjedna leta) i Stockholm Skavsta (2).
Ovo su još početkom avgusta iz WizzAir-a najavili , izgleda da su i ranije krenuli ...
WizzAir ne leti za Beograd iz Sarajeva , leti AirSerbia .Blejzer10 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 09:19Jel otkazuju Beograd znaš li? Jer sam tamo prebacio ali isto mi je šuhveli, više očekujem da otkažu nego da nebombaysaphire je napisao/la: ↑13 sep 2022, 09:17Wizz Air otkazuje čak 7 linija za Sarajevo ove zime. Kompanija neće letjeti za Charleroi (ovog ljeta letjela je 2 leta tjedno), Beauvais (2), Veneciju Treviso (2), Oslo Sandefjord (2), Gothenburg (2), Malmo (ovog ljeta letjela 3 tjedna leta) i Stockholm Skavsta (2).
Ovo su još početkom avgusta iz WizzAir-a najavili , izgleda da su i ranije krenuli ...
Ne mogu ti napisati ne sekiraj se , jer WizzAir šalta odluke iz dana u dan bukvalno . Moj ti je savjet ako možeš nekog drugog prevoznika da izabereš .
I onda ti dodjes i pises 'isl'...admin je napisao/la: ↑13 sep 2022, 13:47Zanimljivo kako najvise kritika oko portala, reklama, sadrzaja isl imaju bivsi novinari portala, ljudi koje je zbog slabe pismenosti najvise ovdje trebalo stititi, ljudi koji su fakultete zavrsili finansirajuci se od reklama, razni moderatori isl.
Ocigledne fule u kadrovskoj politici portala i foruma i kucnog odgoja.
admin je napisao/la: ↑13 sep 2022, 13:47Zanimljivo kako najvise kritika oko portala, reklama, sadrzaja isl imaju bivsi novinari portala, ljudi koje je zbog slabe pismenosti najvise ovdje trebalo stititi, ljudi koji su fakultete zavrsili finansirajuci se od reklama, razni moderatori isl.
Pa neki dan vam je lik kroz brojke sve objasnio.Robust je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:14npr zar je normalno da je jedan sportski portal bukvalno okupiran ovakvim tekstovima , il da jedna wanda u zadnje dvije godine ima vise tekstova nego domaca prvenstva u rukometu i odbojci zajedno![]()
![]()
il ovaj novi dizajn sto je napravljen koji ima losiji user experience, al zato je vise pogodan gerila marketinguala maxbet subota gdje promijenite naslovnicu u potpunosti
ono nije tesko priznati da ste otisli daleko od istrazivackog novinarstva i tih postulata , a maksimalno na stranu sunda i profita , bas me zanima imate li racunicu u redakciji koliko morate imati ovakvih nigdje veze tekstova i ozbiljnih novinarskih analiza
Ne znam ni sto vam to toliko smeta, da mi ovdje placamo sadrzaj na tom portalu mozda bi i imali neku osnovu da se zalimo. Placam da citam sportski sadrzaj a vi mi zauzimate prostor Wandom. Dok god je to free to use citas ono sto te zanima a sto ti smeta prodjes dalje i eto, ne moze biti jednostavnije od toga.Robust je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:14admin je napisao/la: ↑13 sep 2022, 13:47Zanimljivo kako najvise kritika oko portala, reklama, sadrzaja isl imaju bivsi novinari portala, ljudi koje je zbog slabe pismenosti najvise ovdje trebalo stititi, ljudi koji su fakultete zavrsili finansirajuci se od reklama, razni moderatori isl.
npr zar je normalno da je jedan sportski portal bukvalno okupiran ovakvim tekstovima , il da jedna wanda u zadnje dvije godine ima vise tekstova nego domaca prvenstva u rukometu i odbojci zajedno![]()
![]()
il ovaj novi dizajn sto je napravljen koji ima losiji user experience, al zato je vise pogodan gerila marketinguala maxbet subota gdje promijenite naslovnicu u potpunosti
ono nije tesko priznati da ste otisli daleko od istrazivackog novinarstva i tih postulata , a maksimalno na stranu sunda i profita , bas me zanima imate li racunicu u redakciji koliko morate imati ovakvih nigdje veze tekstova i ozbiljnih novinarskih analiza
Ne znam admine sto se uopšte pravdašadmin je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:38Ovi sto kukaju cesto su bivsi, sadasnji ili wannabe novinari kojim smeta uspjeh portala. Cesto su to osobe koje traze sebi opravdanje sto nisu uspjeli u poslu, pa ono bili su predobri, iznad wande i dillette i pravi profesionalci, pa zato oni danas nisu uspjeli, a mi smecari evo vec 15tu godinu guramo.
Cesto su i sportski radnici, npr odbojkasi, rukometasi (kao sto kolega gore napisa) koji bi htjeli doci do neke promocije kroz sportsport.ba ali ne mogu od wande. Naravno, nije problem u njima, sto od sporta kojim se bave nisu u stanju napraviti zanimljivu stvar ili ostvariti bar donekle zapazen rezultat pa da ga ima smisla spomenuti, vec smo krivi mi jer ne trosimo svoje vrijeme na temu koja apsolutno nikog ne zanima.
User experience je mjerljiva stvar. Redizajn je donio znacajan napredak na tom polju.
samo ti noge virelol89 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:52Ne znam admine sto se uopšte pravdašadmin je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:38Ovi sto kukaju cesto su bivsi, sadasnji ili wannabe novinari kojim smeta uspjeh portala. Cesto su to osobe koje traze sebi opravdanje sto nisu uspjeli u poslu, pa ono bili su predobri, iznad wande i dillette i pravi profesionalci, pa zato oni danas nisu uspjeli, a mi smecari evo vec 15tu godinu guramo.
Cesto su i sportski radnici, npr odbojkasi, rukometasi (kao sto kolega gore napisa) koji bi htjeli doci do neke promocije kroz sportsport.ba ali ne mogu od wande. Naravno, nije problem u njima, sto od sporta kojim se bave nisu u stanju napraviti zanimljivu stvar ili ostvariti bar donekle zapazen rezultat pa da ga ima smisla spomenuti, vec smo krivi mi jer ne trosimo svoje vrijeme na temu koja apsolutno nikog ne zanima.
User experience je mjerljiva stvar. Redizajn je donio znacajan napredak na tom polju.
zar nije bit sportskog portala i to najčitanijeg u drzavi da promovise domace lige , sport , nego jedina stvar koju prenosite redovno od domaceg sporta je reklama sta je kome mozart poklonio , jer medijska promocija je jedan od uslova napretka , il npr sad ova saga oko prijateljske utakmice totalno mlaka reakcija od strane novinara il cirkus oko rekonstrukcije terena , nista nije spomenuto po tom pitanju a regularnost takmičenja dovedena u pitanjeadmin je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:38Ovi sto kukaju cesto su bivsi, sadasnji ili wannabe novinari kojim smeta uspjeh portala. Cesto su to osobe koje traze sebi opravdanje sto nisu uspjeli u poslu, pa ono bili su predobri, iznad wande i dillette i pravi profesionalci, pa zato oni danas nisu uspjeli, a mi smecari evo vec 15tu godinu guramo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.