Ebo ti zgembo tetku !Hulahopka je napisao/la: ↑12 sep 2022, 13:59Da li neko ovog zgembu dalje shvata ozbiljno?drzgemboadislic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 11:04Osim postavio nove standarde Želje tj. sredinu tabele, a njegov jednako arogantni pulen nastavlja istim stopama.
Kakvu ekipu imamo i opet nećemo Evrope vidjeti...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kakav Tana, pare je obezbjedila Vlada Federacije, a Opština koordinira aktivnosti. Nego svi koriste u predizborne svrhe sada...MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 sep 2022, 17:38Niti je nas teren, niti ga mi rekonstruisemo.. Onaj teren je velika bruka i proslog i trenutnog nacelnika Novog Sarajeva i zalosno je da je Tana cekao predizbornu kampanju da krene u rekonstrukciju.. Godinama je onaj teren velika opasnost za djecu koja na njemu treniraju i igraju utakmice i godinama nadlezni nista na njemu nisu dohvatili..Ganola1921 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 15:51Dugo očekivana rekonstrukcija pomoćnog terena sa vještačkom travom na Grbavici počela je danas.
Na stadionu, pored dvorane "Goran Čengić", obavljeni su pripremni radovi dok se od sutra očekuje početak ozbiljnijih infrastrukturnih radova.
Projekat obuhvata uklanjanje dotrajale podloge i zamjenu novom, koja će ispunjavati uslove za trenažni proces i odigravanje utakmica.
Rok za završetak cijelog projekta je 60 dana, ali će ovisiti o vremenskim uslovima kakvi budu vladali tokom radova.
Prije cemo mi pomocni zavrsit, nego neki u liZi glavni teren.
Nema vise FK ZELJO na sjeveru, svi u nedjelju na Grbavicu da vidite novinu 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lupaju svaki dan samo s različitih acc.VeteranSA je napisao/la: ↑12 sep 2022, 20:24Kakav Tana, pare je obezbjedila Vlada Federacije, a Opština koordinira aktivnosti. Nego svi koriste u predizborne svrhe sada...MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 sep 2022, 17:38Niti je nas teren, niti ga mi rekonstruisemo.. Onaj teren je velika bruka i proslog i trenutnog nacelnika Novog Sarajeva i zalosno je da je Tana cekao predizbornu kampanju da krene u rekonstrukciju.. Godinama je onaj teren velika opasnost za djecu koja na njemu treniraju i igraju utakmice i godinama nadlezni nista na njemu nisu dohvatili..Ganola1921 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 15:51Dugo očekivana rekonstrukcija pomoćnog terena sa vještačkom travom na Grbavici počela je danas.
Na stadionu, pored dvorane "Goran Čengić", obavljeni su pripremni radovi dok se od sutra očekuje početak ozbiljnijih infrastrukturnih radova.
Projekat obuhvata uklanjanje dotrajale podloge i zamjenu novom, koja će ispunjavati uslove za trenažni proces i odigravanje utakmica.
Rok za završetak cijelog projekta je 60 dana, ali će ovisiti o vremenskim uslovima kakvi budu vladali tokom radova.
Prije cemo mi pomocni zavrsit, nego neki u liZi glavni teren.
Koliko ljepse izgleda. Svaka cast! Ne bi bilo lose i na istoku to malo bolje dotjerati da izgleda modernije. Sto se tice linija stolica kao i samog naslova Grbavica.
Jos jednom svaka cast na ideji i odradjenom poslu! Br1 u drzavi. Bili i ostali.

Jos jednom svaka cast na ideji i odradjenom poslu! Br1 u drzavi. Bili i ostali.

@igrajlopte 🐦
Ne razumijem ljude u klubu. Izgleda oni znaju samo pozivati navijace na utakmice i to sve.
Mi pokradeni,kradja godine. Savez Borcu posuđuje novac. Mi kažnjeni a za istu stvar Borac nije. Oni objavljuju 101 godina boli njih rucku izgleda. Daj pare od karata,a ostalo ko ****?? Kakvi debili nama vode klub.
Mi pokradeni,kradja godine. Savez Borcu posuđuje novac. Mi kažnjeni a za istu stvar Borac nije. Oni objavljuju 101 godina boli njih rucku izgleda. Daj pare od karata,a ostalo ko ****?? Kakvi debili nama vode klub.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
možeš zamisliti kakav moraš biti debil da sebi uzmeš nadimak hulahopka 
to može samo pitar....

to može samo pitar....
Možeš zamisliti kakav debil moraš biti da pišeš o nadimku..DobojskiManijak je napisao/la: ↑13 sep 2022, 09:51možeš zamisliti kakav moraš biti debil da sebi uzmeš nadimak hulahopka
to može samo pitar....
Hmm i to moze, ali pitanje je koliko se isplati. Ono sto meni smeta godinama je ova zuta boja stepenica. Stadion bi izgledao puno ljepsi da su stolice neka vrsta sivkaste/bijele boje, ili barem neke skroz tamno zute. Ova svijetla bas bode. Barem meni. Nikad nisam bio fan.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Ne razumijem neke "navijace" oko kluba. Izgleda oni znaju samo udariti kontru drugim navijacima i to sve. Kakvi debili ovdje pisu.
-
- Kontakt:
Ima li neko malo bolju sliku trenutnog sjevera?
Jesu ovo kartoni il stolice

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Potamnila je ta zuta odavnoReX je napisao/la: ↑13 sep 2022, 10:07
Hmm i to moze, ali pitanje je koliko se isplati. Ono sto meni smeta godinama je ova zuta boja stepenica. Stadion bi izgledao puno ljepsi da su stolice neka vrsta sivkaste/bijele boje, ili barem neke skroz tamno zute. Ova svijetla bas bode. Barem meni. Nikad nisam bio fan.![]()

Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.