Morao je igrati vise ofanzivnije. Al tek je dosao. Vidjet cemo dok se malo uklopi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
Ma dobro, govorim s obzirom da je dosao bukvalno prije par dana. U odnosu na Tomasevica koji trci ko muha bez glave je svemirski brod.Hajdeee je napisao/la: ↑12 sep 2022, 20:31Morao je igrati vise ofanzivnije. Al tek je dosao. Vidjet cemo dok se malo uklopi.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tomašević po meni skroz korektan. A od njega sam najmanje očekivao u odnosu na druge koji su sad došli.spezial je napisao/la: ↑12 sep 2022, 20:45Ma dobro, govorim s obzirom da je dosao bukvalno prije par dana. U odnosu na Tomasevica koji trci ko muha bez glave je svemirski brod.
Mora da se salis... Tomasevic odmah ispod Djokanovica po igramaspezial je napisao/la: ↑12 sep 2022, 20:45Ma dobro, govorim s obzirom da je dosao bukvalno prije par dana. U odnosu na Tomasevica koji trci ko muha bez glave je svemirski brod.
Sve mi znamo.
Hvala drug, nado sam se da će biti pozitive barem sa te strane jer Musa je bas veliki gubitak u moru drugih sranja
Pa ja sam to shvatio kao kritiku Mirvicu da mu je vaznije to ‘slikavanje’ i samopromocija od toga da u klubu zaposli zaista kvalitetne i kompetentne osobe na kljucim pozicijama kao sto je direktorska ili pozicija SD-a, to mu je bilo kao usput da rijesi te dvije pozicije i nastavi sa ‘slikavanjem’.spezial je napisao/la: ↑12 sep 2022, 19:17Ali ovaj tekst se fokusira na to sto se Mirvic navodno "voli slikati s poznatima"?! Ja, i? To apsolutno nema nikakve veze s njegovim vodjenjem kluba. Uz to je kritikovana Ayla zbog izjave od prije pola godine koja nikako nije relevantna, i Hadzija kom su svi aplaudirali da je preporodio klub strasnim pojacanjima prije mjesec dana je sad nazvan spletkarosem bez ikakvih dokaza![]()
I zaista ako neko misli da je Ajla kompetentna za ovu poziciju i da cemo sa Hadzijom ostvariti neki izraziti napredak onda se grdno vara.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Baš tako.zagorski je napisao/la: ↑12 sep 2022, 21:47Pa ja sam to shvatio kao kritiku Mirvicu da mu je vaznije to ‘slikavanje’ i samopromocija od toga da u klubu zaposli zaista kvalitetne i kompetentne osobe na kljucim pozicijama kao sto je direktorska ili pozicija SD-a, to mu je bilo kao usput da rijesi te dvije pozicije i nastavi sa ‘slikavanjem’.spezial je napisao/la: ↑12 sep 2022, 19:17Ali ovaj tekst se fokusira na to sto se Mirvic navodno "voli slikati s poznatima"?! Ja, i? To apsolutno nema nikakve veze s njegovim vodjenjem kluba. Uz to je kritikovana Ayla zbog izjave od prije pola godine koja nikako nije relevantna, i Hadzija kom su svi aplaudirali da je preporodio klub strasnim pojacanjima prije mjesec dana je sad nazvan spletkarosem bez ikakvih dokaza![]()
I zaista ako neko misli da je Ajla kompetentna za ovu poziciju i da cemo sa Hadzijom ostvariti neki izraziti napredak onda se grdno vara.

Ovi sto podrzavaju ovaj clanak i izrazavaju nezadovoljstvo sa ulaganjem Mirvica sa njegovim odbirom GM SD SS ITD, pojma o zivotu nemaju a kamoli o businessu..
Covjek je dosao kad je klub bio u bankrotu,ulozio je u klubu onoliko koliko mu nije bilo zao da izgubi a ujedno da testira kakvu ce imati podrsku od navijaca drzave sponzora, prije nego pocne ulagat vecu kolicinu love. Posto je dobio 3600 navijaca a ujedno i 3600 menagera koji su vodeci ljudi Amazona ups fedexa bmw covjek je uvidio da je on opste nepotreban i da mu je bolje da ulaze u nesto drugo..
Mirvic ce dici ruke od nas isto kao i tan i nam, jer je on uvidio da je 0 i prevarant..
Covjek je dosao kad je klub bio u bankrotu,ulozio je u klubu onoliko koliko mu nije bilo zao da izgubi a ujedno da testira kakvu ce imati podrsku od navijaca drzave sponzora, prije nego pocne ulagat vecu kolicinu love. Posto je dobio 3600 navijaca a ujedno i 3600 menagera koji su vodeci ljudi Amazona ups fedexa bmw covjek je uvidio da je on opste nepotreban i da mu je bolje da ulaze u nesto drugo..
Mirvic ce dici ruke od nas isto kao i tan i nam, jer je on uvidio da je 0 i prevarant..
Pa Tomašević nije imao ni jedan centrasut lijevom nogom kako treba. Čovjek je dešnjak i treba da igra desnog beka
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Samo se hajke dižu na Sarajevo. Ko god nam dodje traže se neki razlozi da ne valja. Da dodje Perez i murinjo rekli bi naši papci ne valja.
Puna podrška za mirvica i da nam ostane što duže u klubu

Jel onaj Bugari ima ciste papire ? Ako je slobodan treba njega zaganjati.
You are someone else I am still right here
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ali najjače mi je kad čujem nekog da ga zove BuLgariBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 sep 2022, 23:18ima ciste papire
Fedja je nagovijestio da bi ga mogli angazovati![]()

- BegovicRamiz
- Kontakt:
hahahahahahaha a zamisli njega ko psihologaMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 sep 2022, 00:23Ali najjače mi je kad čujem nekog da ga zove BuLgariBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 sep 2022, 23:18ima ciste papire
![]()
sa Suljicem razgovor
Asmire ti si majstor, znas lopte sine, pa desi se i da profulis - ono polahko govori i lijepim tonom
onda ali Asmire sine NE SMIJES ROLATI I OKRETATI SE POLA SATA I BITI SEBICAN - drekne se na njega i to sa osmijehom na licu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahaha jest jest sve s onim osmijehom, pa mu se ukažu zubi veći nego kod Enesa BegovićaBegovicRamiz je napisao/la: ↑13 sep 2022, 00:32hahahahahahaha a zamisli njega ko psihologaMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 sep 2022, 00:23Ali najjače mi je kad čujem nekog da ga zove BuLgariBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 sep 2022, 23:18
ima ciste papire
![]()
sa Suljicem razgovor
Asmire ti si majstor, znas lopte sine, pa desi se i da profulis - ono polahko govori i lijepim tonom
onda ali Asmire sine NE SMIJES ROLATI I OKRETATI SE POLA SATA I BITI SEBICAN - drekne se na njega i to sa osmijehom na licu

-
- Kontakt:
Od kad smo potpisali ugovor sa Mozartom mi nafake i srece vise nemamo
Prva 3 kola 3 pobjede,potpisemo sa njima,7 utakmica 1 pobjeda(protiv najgore ekipe u ligi)
Prva 3 kola 3 pobjede,potpisemo sa njima,7 utakmica 1 pobjeda(protiv najgore ekipe u ligi)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Avdija je odigrao dobro i bio jedan od agilnijih, ali treba sacekati još da se vidi, jer znamo kako je npr. Pejović odigrao u debiju pa poslije... a to je samo jedan u nizu primjera
avdija sa 36 godina je vise pretrcao nego neko za 26. U boljoj je formi neko polovica igraca
Trenutno korisnika/ca: Dadox, DzemoSmjecanin, MSOZ101 i 76 gostiju.