Pa logicno da ce ti obrisati kad ljudi žive od reklama.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:34Ja ga bas reklamirao ovdje danas i Admin mi obrisao post
Skinite ga ljudi i spasite se, Brave masina i za mobitel i pc.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
2022. godina, ljudi i dalje ne znaju šta je google ads.
- f0rest1946
- Kontakt:
Sve ja to razumijem bruda ali onoliko reklama ja nigdje nisam vidio, na telefon kad udjes treba ti 5 min da ucita nesta dok reklame ne prodju , plus na forumu cak i stopka zbog reklamaTonySosa je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:37Pa logicno da ce ti obrisati kad ljudi žive od reklama.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:34Ja ga bas reklamirao ovdje danas i Admin mi obrisao post

-
- Kontakt:
Tu liniju Chicago - Sarajevo je trebao letjeti Eastern Airlines .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 sep 2022, 15:55Ma za SAD je ključan. Spominjao se za Chicago, zaboravio sam koja aviokompanija, već i na njihovoj web stranici najavili let, i na kraju ništa.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:46Hahahahha yebete vi mene , neka neka , u pravu ste nema šta![]()
Napreduje aerodrom nema šta , još par linija i za 4-5 godina 2 miliona godišnje je vrlo realno![]()
Još dosta stvari ima da se popravi jer ipak je Bosna i Hercegovina .
Fale letovi za Španiju i Grčku i let za SAD .
Prije svega treba biti iole razumna cijena, ako je cijena 2000 maraka ko sto se spominjalo, slabo će ko i ići, lakše mi je presjedati u Istanbulu, Rimu, Warsawi, Krakowu.. pa onda za USA.
Iako moram pohvaliti da je sarajevski aerodrom u dobrom stanju. Koferi mi nisu stigli, u roku od dan su mi dali informacije kako i sta![]()
Eastern je američka kompanija koja je nastala 2018. po bankrotu svog prethodnika Dynamica koji se bavio isključivo ACMI businessom. U floti ima 14 aviona (3 Boeinga 767-200, 2 B767-200ER, 1 B767-300, 5 B767-300ER i 3 B777-300ER). Kompanija nabavlja još dva B767-300, jedan 767-300ER i jedan cargo 747-400BCF. Kompanija leti na 17 destinacija isključivo prema Latinskoj i Srednjoj Americi, te za Toronto u Kanadi. Kompanija nema letova za Europu i Sarajevo joj je prava europska destinacija što liniju čini još bizarnijom. Kompanija ima hub u New York JFK i Miamiu, a iz Chicaga nema ni jedan jedini let, osim ovaj za Sarajevo. I još jedna bizarnost. Stoga nema baš nikakve logike da je Eastern pokrenuo ovu liniju na komercijalnim osnovama. Ili je ona financirana od Aerodroma Sarajevo i BiH, ili leti za neku turističku ili inu agenciju koja smatra da će imati određenu popunjenost kabine svojim komitentima .
Koliko se sjećam karte su trebale biti između 800 i 1200 dolara . Da ti budem iskren , većina klijenata koji iz SAD-a koji uzmiamju auto od mene kažu da bi vrlo rado platili kartu 200-300 dolara više , samo da ne presjedaju .
Što se tiče kofera , bilo je dosta problema ove sezone ali većina sa drugih aerodroma , baš kod ljudi koji presjedaju . Znali su ljudi čekati čak i do 10 dana da im koferi stignu ...
Iznenađujuće ali ove godine smo primjer evropskim i svjetskim aerodromima kako se treba raditi , na vrijeme se spremiti i reagovati

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
To je zapravo krivicno djelo. Mogao bi ih admin tuziti.TonySosa je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:37Pa logicno da ce ti obrisati kad ljudi žive od reklama.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:34Ja ga bas reklamirao ovdje danas i Admin mi obrisao post
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Najbolji browser za mobitele, na laptopu je Edge majka.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:34Ja ga bas reklamirao ovdje danas i Admin mi obrisao post
Na portal i onako ne ulazim, domaći sport ne pratim, za strane lige imam reddit i strane sajtove. No, na nekim aplikacijama mi stalno iskače Dodik, onaj djed kad klimne glavom me uvijek nasmije, scena ko da je u pitanju lansiranje rakete na Mjesec i svi daju odobrenje

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za 200$ sam spreman i ja, yebat mu mater ne moram se yebavati na 1-2 presjedanja, pogotovo ako imam malo vremena na konekciji( pa da kontam hoću li kasniti )bombaysaphire je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:46Tu liniju Chicago - Sarajevo je trebao letjeti Eastern Airlines .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 sep 2022, 15:55Ma za SAD je ključan. Spominjao se za Chicago, zaboravio sam koja aviokompanija, već i na njihovoj web stranici najavili let, i na kraju ništa.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:46Hahahahha yebete vi mene , neka neka , u pravu ste nema šta![]()
Napreduje aerodrom nema šta , još par linija i za 4-5 godina 2 miliona godišnje je vrlo realno![]()
Još dosta stvari ima da se popravi jer ipak je Bosna i Hercegovina .
Fale letovi za Španiju i Grčku i let za SAD .
Prije svega treba biti iole razumna cijena, ako je cijena 2000 maraka ko sto se spominjalo, slabo će ko i ići, lakše mi je presjedati u Istanbulu, Rimu, Warsawi, Krakowu.. pa onda za USA.
Iako moram pohvaliti da je sarajevski aerodrom u dobrom stanju. Koferi mi nisu stigli, u roku od dan su mi dali informacije kako i sta![]()
Eastern je američka kompanija koja je nastala 2018. po bankrotu svog prethodnika Dynamica koji se bavio isključivo ACMI businessom. U floti ima 14 aviona (3 Boeinga 767-200, 2 B767-200ER, 1 B767-300, 5 B767-300ER i 3 B777-300ER). Kompanija nabavlja još dva B767-300, jedan 767-300ER i jedan cargo 747-400BCF. Kompanija leti na 17 destinacija isključivo prema Latinskoj i Srednjoj Americi, te za Toronto u Kanadi. Kompanija nema letova za Europu i Sarajevo joj je prava europska destinacija što liniju čini još bizarnijom. Kompanija ima hub u New York JFK i Miamiu, a iz Chicaga nema ni jedan jedini let, osim ovaj za Sarajevo. I još jedna bizarnost. Stoga nema baš nikakve logike da je Eastern pokrenuo ovu liniju na komercijalnim osnovama. Ili je ona financirana od Aerodroma Sarajevo i BiH, ili leti za neku turističku ili inu agenciju koja smatra da će imati određenu popunjenost kabine svojim komitentima .
Koliko se sjećam karte su trebale biti između 800 i 1200 dolara . Da ti budem iskren , većina klijenata koji iz SAD-a koji uzmiamju auto od mene kažu da bi vrlo rado platili kartu 200-300 dolara više , samo da ne presjedaju .
Što se tiče kofera , bilo je dosta problema ove sezone ali većina sa drugih aerodroma , baš kod ljudi koji presjedaju . Znali su ljudi čekati čak i do 10 dana da im koferi stignu ...
Iznenađujuće ali ove godine smo primjer evropskim i svjetskim aerodromima kako se treba raditi , na vrijeme se spremitii reagovati
![]()
Otprilike na trenutnom tržištu od Sarajeva pa do Chicaga mislim da nećeš naći ispod 750$, to je neka najniža varijanta sa razumnim čekanjima na konekciji( ili imaš samo sat vremena

A za tih 750 je većinom preko LOTa koji je definitivno najjeftiniji, bukvalno na jeftiniji naletio nisam.
Nisu bajni, ali kad usporediš cijenu s drugima, potpuno je razumljivo i da imaju neke nedostatke.
Jednostavno je podivljala cijena, u 2021 za 600€ preko Istanbula za Chicago, smiješno

Sto se tiče kofera, i jeste problem bio što su ostali na drugom aerodromu. Ali, sve uredno, čak sam i štetu prijavio na koferu, a i to je brzo bilo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ASD
- Kontakt:
Kada imam veliki razmak kod presjedanja. Nemam ništa protiv toga. Kada imaš jako malo vremena, onda mi nije svejedno.
Razumijem, zašto neki ljudi ne vole.
Razumijem, zašto neki ljudi ne vole.
- akisarajevo92
- Kontakt:
za telefon Firefox + uBlock OriginOtelo je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:58Najbolji browser za mobitele, na laptopu je Edge majka.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:34Ja ga bas reklamirao ovdje danas i Admin mi obrisao post
Na portal i onako ne ulazim, domaći sport ne pratim, za strane lige imam reddit i strane sajtove. No, na nekim aplikacijama mi stalno iskače Dodik, onaj djed kad klimne glavom me uvijek nasmije, scena ko da je u pitanju lansiranje rakete na Mjesec i svi daju odobrenje![]()

nikad ne bih instalirao aplikaciju nekog portala, za to je browser sasvim dovoljan
Don't believe the hype.
Ja koristim Safari na telefonu, nikad reklamu nisam dobio na ovom forumu. Na portal ne ulazim ali sam dns bas gledao zbog ovih objava i vidim par reklama mocarta i bh kosarkaske repke.
Ja sam recimo na Safariju dobijao reklame, mahom sda ali bude i još nekih, mahom iz rsa
Ima li za iOS učinkovit adblock poput one varijante s DNS-om za Android, je li to isto?
Ima li za iOS učinkovit adblock poput one varijante s DNS-om za Android, je li to isto?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Meni bile reklame prije na forumu kad nisam logovan. Cim se prijavim sve nestane.
Surfao sam evo par minuta po forumu i fakat ulogovan vidim samo Zoom i Mozzart
Možda je admin nešto čačkao, ako jeste onda neka ovo i stoji, s ovakvim reklamama nemam problem
Dosta što svaki dan moram gledati plakate, štandove i reklame na ostalim portalima na mobitelu, neka ovdje i stoji kako jeste 

Možda je admin nešto čačkao, ako jeste onda neka ovo i stoji, s ovakvim reklamama nemam problem

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zato fino koristite duckduck i nikakve vam njuške neće iskakati.
A koji vam qrac uopšte smetaju reklame, kako to utiče na vaš život tačno? Možda je do mene, iskoče mi političari, skrolam dalje i kraj priče.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ono, korektno je i da barem ne koristis ad blocker-e, da li za stranice ili za YT.
Ali niko nije content creator pa ni ne zele ispostovati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Treba malo imati obzira i misliti na ljude koji za hljeb zaradjuju od reklama, a ne misliti samo na sebe.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Hajd reklame yebat ga, al ove boje i dizajn na portalu zbog sponzora su ocaj
ovo ko da je dizajnirao ucenik drugo razreda srednje

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- kontrasviju
- Kontakt:
Ne smije se pisati o politici na forumu jer je on isključivo "sportski" a SDA i Izetbegović iskaču šta god da otvoriš 

1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.