FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi imamo isti broj utakmica sa Borcem i Sarajevom
Po 10 uyakmica
Od Borca imamo vise 2 boda
A od Sarajeva 1 bod
Sa Sirokim imamo isti broj bodova al oni imaju utakmicu manje i to utakmicu manje sa Zrinjskim
TC ima isti broj bodova sa nama al dvije uyakmice manje al ne znam s kim igraju te dvije utakmice
Zrinjski ima 12 bodova iz 6 utakmica-znaci dva poraza mi i Borac-mi kao dobili ih zato sto su igrali Europu a Borac zbog kise pa nisu mogli igrat i dali sebi autogol
I imaju 4 utakmice zaostatka a od njih imamo 4 boda vise
Ne branim strucni stab nit Edisa
Al nismo losi
Nismo ni odlicni
Al jesmo vrlo dobri
Ako dobijemo Slogu i Lea u Trebinju i onda Zrinjski dolazi na Grbavicu i izvucemo remi bit cemo na putu za Europu w ako nastave ovakvi rezultati ovih ekipa iz vrha toplo hladno mozemo se borit za titulu
Kazem borit i ako se poklope stvari i osvojit titulu
Po 10 uyakmica
A od Sarajeva 1 bod
Sa Sirokim imamo isti broj bodova al oni imaju utakmicu manje i to utakmicu manje sa Zrinjskim
TC ima isti broj bodova sa nama al dvije uyakmice manje al ne znam s kim igraju te dvije utakmice
Zrinjski ima 12 bodova iz 6 utakmica-znaci dva poraza mi i Borac-mi kao dobili ih zato sto su igrali Europu a Borac zbog kise pa nisu mogli igrat i dali sebi autogol
Al nismo losi
Nismo ni odlicni
Al jesmo vrlo dobri
Ako dobijemo Slogu i Lea u Trebinju i onda Zrinjski dolazi na Grbavicu i izvucemo remi bit cemo na putu za Europu w ako nastave ovakvi rezultati ovih ekipa iz vrha toplo hladno mozemo se borit za titulu
Sada vidimo koliko je bilo bitno dobiti jučer. Sada bi bili sami na vrhu sa dva boda ispred pratioca. I dvije relativno lakše tekme(mada nema lakih). Baš bi bila idealna prilika sa se odvojimo od nekih konkurenata. Nadam se da ćemo i ovako odigrati na nivou, prvo protiv Sloge, a zatim i protiv Leotara.
Meni su ovi pitari smješni, imaju mnogo mnogo veći budžet nego mi po pitanju transfera i opet mi dovedemo bolja i kvalitetnija pojačanja. Nama su se smijali za Haračića a bolji je i ima bolju realizaciju nego cijeli napad pitara. Da ne govorim o Amoahu i Santosu. Mi smo trenutno pokazatelj da čudan CV i menadžerstvo.
Iskreno jako dobar prijelazni rok, tražili smo Amoaha i Santosa godinama i sad pokazuju da su najbolja krila u ligi!
Iskreno jako dobar prijelazni rok, tražili smo Amoaha i Santosa godinama i sad pokazuju da su najbolja krila u ligi!
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Zrinjski ima zaostale utakmice sa Slogom ( u gostima, sad u srijedu) ,Velezom ( u gostima ), Tuzla Citijem ( kuci ) i Sirokim Brijegom ( kuci ). Nimalo lagane utakmice. Pogotovo sto igraju svaka tri dana. Tako da bi mogli prosuti dosta bodova.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:12Mi imamo isti broj utakmica sa Borcem i Sarajevom
Po 10 uyakmica
A od Sarajeva 1 bod
Al nismo losi
Nismo ni odlicni
Al jesmo vrlo dobri
Mada mi moramo gledati samo sebe. I uzeti sto vise bodova.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ti da gledas utakmice onda bi znao da nas je svojim fulama u dvije utakmice Haracic koštao bodova. Promašio prazan go i na kraju nas došla kazna. Gluposti klasične valjas redovno. Da je pogodio te dvije utakmice sad bi bili ubjedljivo prvi. Ne bi mlatio gluposti redovno, logika na nivou obdanista.MocMahale444 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 17:56Mamba21 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:24Haracic mora igrati cijelu utkamicu! To Edis nije shvatio, ali kad je Dženo tu, mnogo ozbiljnije izgledamo, a bitno je Dženisa gurnuti da igra.
Kad usporedim Beganovića i Vučenovića, tačno žalim za Vučenovićem, nikad mi neće biti jasan onakav pad ekipe kad uđe Beganović. Fakat mi nije jasno.
Lik barem stvara sanse, nije da leti ko muha bez glave a Dzenis to radi.
Edis nam ujeba bodove.
Haracic mora igrati cijelu utakmicu, nije bitno kakav je teren.
Stila poslije 60te kao da nema atom snage ali igra.
- MocMahale444
Piši nekad nesto smisleno a nemoj samo da lupetas
- MocMahale444
jes vidio sto se bio hrasno vratio na forum i sehidio na temi repke sa cetnickim stavovima

tko se godinama predstavlja kao nas navijac

Evo tajnog agenta izzija s foruma..nije odavno lupeta gluposti. Dva pajdasa ..
Sad nekad bi nam trebali doci novi dresovi
- MocMahale444
Hrasno je s Pala

Nisam vidio tog muflona, mislis na nuneza

Dovoljna je ova carapica, ajdukovac.
Amazone zovi admina da me banuje imas štelu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Harun Ploco 8 golova u 7 utakmica, napadač od 16 godina, a ima i visinu. Bolje Beganoviću davati minutažu, možda ga prodamo u Jedinstvo.
Dobar je Haračić, obzirom koliko plaćamo i u kakvoj smo banani, u ovom trenutku za nas idealan napadač. Nadavaće se on golova. Bitno je da se bori kao lav.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sve ovisi od Zrinjskog. Odigrano je sasvim dovoljno kola da se može reći da nema niko osjetno jači od nas.
-
- Kontakt:
Poceli li smo visoko letit.Nas problem je kratka klupa tj koga god ubacis nećes nista dobit.Problem 2 nedo bog povrede 1-2 igraca odma si u banani.Problem 3 sudije.Ako zapne mi cemo dobit po usima a niko nece odgovarat.I problem 4 trener koji se boji pobjede i rizika.Ziceras.
Ovo je bila pljačka stoljeća. Klub se opet ne oglasava,pušta se jednom po jednom da to teče kao mlijeko. Dobro je Mulalic rekao,pokradute a onda ti psujes svom igracu i treneru. To je taj naš papanski mentalitet. Mislimo da se u sve razumijemo i šta znamo jedino pljuvati i tjerati svako šest kola.
Da se ovi botovi stave u poziciju trenera i igraca ima li bi bar malo osjećaja kako je njima. Nego sreca što takvih majmuna nema na tribina toliko,pa se ne čuje neko psovanje,tjeranja i slično.
Istina je da nam je klupa očajna. Istina je za ne daj Bože povreda biće belaja,ali na to se treba privikavati.
Moramo nekako izboriti evropu jer od nase/naših uprava nema koristi. To su obične ikebane po svim pitanjima. Sitni lični interesi. Cvaknut koju marku,klasicno stranački a klub ispašta.
Nevjverovstno je da se niko me oglasi poslije takve pljačke. Zato dodjes ovdje i moraš da čitaš kako mufloni tjeraju trenera,igrace. Mufloni koji su pustili ovdje korijene,svake godine vrte jednu te istu priču samo su druga imena u pitanju od trenera do igraca. Mufloni..
Da se ovi botovi stave u poziciju trenera i igraca ima li bi bar malo osjećaja kako je njima. Nego sreca što takvih majmuna nema na tribina toliko,pa se ne čuje neko psovanje,tjeranja i slično.
Istina je da nam je klupa očajna. Istina je za ne daj Bože povreda biće belaja,ali na to se treba privikavati.
Moramo nekako izboriti evropu jer od nase/naših uprava nema koristi. To su obične ikebane po svim pitanjima. Sitni lični interesi. Cvaknut koju marku,klasicno stranački a klub ispašta.
Nevjverovstno je da se niko me oglasi poslije takve pljačke. Zato dodjes ovdje i moraš da čitaš kako mufloni tjeraju trenera,igrace. Mufloni koji su pustili ovdje korijene,svake godine vrte jednu te istu priču samo su druga imena u pitanju od trenera do igraca. Mufloni..