FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
samo da zavrsimo u top 3 i dosta za ovu sezonu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Pa daj ljudi jel moguce da smo toliko nesretni sta nam je vise
Protiv Slobode nece nista u gol i na kraju i penal u 96.min,na derbiju primamo 2 gola u razmaku od zadnji 5 minuta,jucer
2 precke+2 stative,i protiv Posusja 3 precke+penal ali srecom tu smo ga nekako zabili,protiv Zrinjskog povrijedi nam se najbolji i najstandarniji igrac+svirne nepostojeci penal koji okrece utakmicu,protiv Igmana primamo gol sa penala nakon odbitka i iz kornera zabija nam glavom najmanji igrac na terenu
Dala bi se i igra komentarisati ali ovo vise nije ni do Fedje ni do igraca ni do nikoga.Vecina ekipa iz beze polusansi zabijaju golove i uzmu a mi moramo poginuti da dobijemo.Dobro Fedja kaze,mi kad lose igramo dozivimo debakl,kad dobro igramo nece u gol.Kad cemo mi docekati vise da iz jedne polusanse i pogleda prema golu udje neka frljoka i dobijemo,ima li te pravde vise??
Trebali smo imati jos minimum minimuma najmanje 6 bodova
Protiv Slobode nece nista u gol i na kraju i penal u 96.min,na derbiju primamo 2 gola u razmaku od zadnji 5 minuta,jucer
2 precke+2 stative,i protiv Posusja 3 precke+penal ali srecom tu smo ga nekako zabili,protiv Zrinjskog povrijedi nam se najbolji i najstandarniji igrac+svirne nepostojeci penal koji okrece utakmicu,protiv Igmana primamo gol sa penala nakon odbitka i iz kornera zabija nam glavom najmanji igrac na terenu
Dala bi se i igra komentarisati ali ovo vise nije ni do Fedje ni do igraca ni do nikoga.Vecina ekipa iz beze polusansi zabijaju golove i uzmu a mi moramo poginuti da dobijemo.Dobro Fedja kaze,mi kad lose igramo dozivimo debakl,kad dobro igramo nece u gol.Kad cemo mi docekati vise da iz jedne polusanse i pogleda prema golu udje neka frljoka i dobijemo,ima li te pravde vise??
Trebali smo imati jos minimum minimuma najmanje 6 bodova
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nije toliki problem što Dal igra, samo ne treba početi svaku tekmu, potrebno je dozirati mu minute, uvoditi ponekad sa klupe i naravno prebaciti ga na krilo jer bezveze trošimo poziciju AMF-a, a momak nema kreacije u igri, dok s druge strane Hamzu zavlači na krilo bespotrebno i daje minute na kapaljku
- napoleon72
- Kontakt:
Sta je Zenica kriva sto mi ne znamo?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ma nije to do Zenice, limitirana ekipa, sa polu-igracima koji nisu kvalitetom za Sarajevo ili bi bili na klupi u najboljem slucaju po njih. Ovo ako je Fedja biro, onda mu zabraniti ubuduce da on bira koje igrace da se dovodi, jer realno 80% sto je dovedeno su fule teske. Moze jedan ili dva igraca, a da se dovodi 5,6,7 po njegovoj zelji, to u Realu, PSG-u ili Bayernu nema, a ne kod nas u kukuruz ligi. Ovo je neznanje i nekvalitet, a ne do Zenice, raja isto babe gatare vjeruju u neku crnu magiju 
A i ovaj mali Varesanovic, nazor se forsira koji nije jos ni za prve postave, al djaba kad Carsija i babo nazor hoce da ga prodaju. Ovako nikad. Djaba kreci. I on je mahalski igrac sto mu je neko uvrtio u glavu da je zvijezda neka i bitan igrac. Na klupu ga zakucat jedno 2,3 tekme da se dozove i on i babo mu.

A i ovaj mali Varesanovic, nazor se forsira koji nije jos ni za prve postave, al djaba kad Carsija i babo nazor hoce da ga prodaju. Ovako nikad. Djaba kreci. I on je mahalski igrac sto mu je neko uvrtio u glavu da je zvijezda neka i bitan igrac. Na klupu ga zakucat jedno 2,3 tekme da se dozove i on i babo mu.
Tačno me stid kakvih mi stručnjaka ovdje na forumu imamo, čudno mi kako do sad nismo osvojili Ligu prvaka?
Dal je uradio puno vise od jednog Catakovica koga ste u zvijezde ukivali, Mulahusejnovica... Malog ste uzeli na zub, jer ste ljubomorni i zavidni, jer ste mahalci. Nedo Bog da je Dzeko igrao u nekom nasem klubu, pa pojeli bi ga nakon 2 utakmice, ili da se vrati sad u gurbeta bilo bi ma 'ta će on, kloc, ofo onoo
Čudna smo mi nacija, veoma čudno
Dal je uradio puno vise od jednog Catakovica koga ste u zvijezde ukivali, Mulahusejnovica... Malog ste uzeli na zub, jer ste ljubomorni i zavidni, jer ste mahalci. Nedo Bog da je Dzeko igrao u nekom nasem klubu, pa pojeli bi ga nakon 2 utakmice, ili da se vrati sad u gurbeta bilo bi ma 'ta će on, kloc, ofo onoo
Čudna smo mi nacija, veoma čudno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
3:26-3:36

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ne znam baš šta im zamjeriti jučer, protivnik je imao jednu polupriliku, 4 puta pogođen okvir gola, ok bilo je par situacija kao ono kad je Nardin loše zahvatio loptu u 100% prilici i to mora bolje, ali ono što smo jučer igrali....šta čovjek da kaže?!Stroj1946 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 08:40Ma nije to do Zenice, limitirana ekipa, sa polu-igracima koji nisu kvalitetom za Sarajevo ili bi bili na klupi u najboljem slucaju po njih. Ovo ako je Fedja biro, onda mu zabraniti ubuduce da on bira koje igrace da se dovodi, jer realno 80% sto je dovedeno su fule teske. Moze jedan ili dva igraca, a da se dovodi 5,6,7 po njegovoj zelji, to u Realu, PSG-u ili Bayernu nema, a ne kod nas u kukuruz ligi. Ovo je neznanje i nekvalitet, a ne do Zenice, raja isto babe gatare vjeruju u neku crnu magiju
Nije riješenje ni u tom zakucavanju na klupu. Zakucaj ovog, zakucaj onog, ode sve u pm. Syebe se psiha igračima, bune se, onda ti je džabe sve.
Husref je birvaktile psovao igračima, ide do neke tačke, onda poludi ionako lud Rahman i za vrat.
I poslije pričamo o klanovima.
Mi smo ho-ruk ušli u ovu sezonu, sa tektonskim promjenama tima, a da smo jedan segment ekipe totalno podbacili.
Osim toga, KO JE NAMA UVRTIO U GLAVU DA JE FEĐA VRHUNSKI TRENER I DA ĆE TITULU ODMAH UZETI?!
Ovo dosad što radi kod nas, ja vidim čovjeka koji neke stvari još uči i koji se sapliće o probleme na koje nailazi.
Nema tu puno opcija, ili ćemo ga istrpiti ili nogatrans.
Koševo Zapad
Sta je ovo sve neki sihribazi,te stali negdje,stadion uklet,bacio nam sihre neko.
Ovo je fudbal il znas il ne znas, dokle da pripisujemo nekim polarnim zvjezdama ili punom mjesecu nas rezultat
Ovo je fudbal il znas il ne znas, dokle da pripisujemo nekim polarnim zvjezdama ili punom mjesecu nas rezultat
Kobiljar je isto tako uzet na zub, a realno nakon ulaska odigrao dobro, igra se premjestila na stranu šb-a. Jedan pas i to pri kontri koju je izvukao je loše dao a ostalo sve je bilo na nivou većem od ostalih igrača. Momak je pokazao da može i hoće igrati, da li s klupe ili u prvom neka trener odluči.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro to pokazuje i svojom statistikom, nema šta.edRed je napisao/la: ↑12 sep 2022, 09:39Kobiljar je isto tako uzet na zub, a realno nakon ulaska odigrao dobro, igra se premjestila na stranu šb-a. Jedan pas i to pri kontri koju je izvukao je loše dao a ostalo sve je bilo na nivou većem od ostalih igrača. Momak je pokazao da može i hoće igrati, da li s klupe ili u prvom neka trener odluči.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ne mislim na sihire ni na crnu magiju. Jednostavno je. Svaku igramo u gostima.
7 utakmica 1 pobjeda.
7 utakmica 1 pobjeda.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Neka ubaci možda Hamzu od početka umjesto Nardina pa se možda nekad nešto i vrati, pa makar da može reći eto sve sam probao...
Ovo sinoc nije izgledalo lose. Ne treba nas zavaravati ovaj clean sheet jer je siroki dosta neefikasna ekipa koja je dosta bodova izvukla ne znaju ni oni kako. Isto tako napravili smo dosta sansi protiv najtvrdje odbrane lige ali jbg dzaba. Sa igrom od sinoc bi slavili u 90% utakmica u ovoj ligi ali eto ostaje žal za 2 boda. Isto tako i 2 boda protiv slobode. Ta 4 boda su za zaliti a u ostalim tekmama nismo vise ni manje ni zasluzili.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za sada nisu određeni termini za naredno kolo, a kako SportSport.ba saznaje duel Veleža i Sarajeva biće odigran u ponedjeljak sa početkom u 16 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jest evo koju tekmu redom odbrane beton a nije to da su nam igraci nesposobni da daju gol.
Idemo najodvratnijem treneru lige i jednom od najodvratnijih klubova u ligi iduće kolo. Valjda konačno Feđu pročepi, da barem ne moramo slušati Amara kako podriguje na presici nakon pobjede.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
najodvratniji trener sigurno. je li gotov teren njihov ?
FC United Of Manchester !
Igramo u Gabeli
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Još bez Andreja dole, Čirjak će da pogine
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.