FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad jednu utakmicu ne mozes zabit gol to mozda moze biti nesreca. Kad 5 utakmica napadas ko sivonja a ne zabijes to znaci da si nesposoban.
4.na tabeli sa najvise odigranih utakmica, sljedece kolo ce i morz popisat naseg strucnjaka pa nam i velez prilazi na 2 boda uz utakmicu manje.
Grcevita borba za evropu, ostaje nada da zeljo nece isplacivat plate 5-6 mjeseci nekad na proljece pa da ih nasi sminkeri s platom od 20.000 prestignu za bod i u stilu izadju u evropu gdje ce ih otresti neki moldavski konobari.
Gledo pola sata i otiso uzivat u talijanskom karanju srba na eurobasketu, najbolja odluka dana
4.na tabeli sa najvise odigranih utakmica, sljedece kolo ce i morz popisat naseg strucnjaka pa nam i velez prilazi na 2 boda uz utakmicu manje.
Grcevita borba za evropu, ostaje nada da zeljo nece isplacivat plate 5-6 mjeseci nekad na proljece pa da ih nasi sminkeri s platom od 20.000 prestignu za bod i u stilu izadju u evropu gdje ce ih otresti neki moldavski konobari.
Gledo pola sata i otiso uzivat u talijanskom karanju srba na eurobasketu, najbolja odluka dana
Ikić neće nikad nikog ni predriblat kad ne zna lopte da igra i zabije glavu u pod, vrati nazad ili šutne s 30 metara, to je sve što zna. Igrač koji je koristan ako ima 20 metara prostora ispred sebe, a to u Sarajevu neće nikad imati. Užasno loš skauting, dečko nije za ovog nivoa. Santos i Amoah su bukvalno Nejmar za Ikića, baš žalosno koliko smo nesposobni da dovedemo pravog igrača.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:15Kobiljar je odlican bio kao o Catakovic koji je zavaljen na krilu,ali opet unijeo je zivost i pokusavao sto pasovima,kornerima,sutevima. Ikic bas los inace kroz cijelu sezonu krilo koje do sada nije nikog probilo ili predriblalo ali ti je Fedjina zelja kao i Nurudin. Zalosno je da kone ubodu dva bolja krila sa 100 maraka nego mi sa Ikicem,ali to je nas Fele i njegove zelje od ograca,k... bi mu i jednu vise zelju doveo. Bod po bod Dudicu i bice evropa,proslo kolo si rekao Sarajevo ide u evropu sto posto. Pravi trener bi izvukao garantujem sa duplo gorom ekipom vise bodova od ovog smradabodi123 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:09Nardin, Dal, Ikić nisu igrači za FK Sarajevo, i tačka. Ni jedan od ove trojice više ne treba startati do kraja sezone. Ne zna se ko je gori.
Kobiljar odličan, za klasu bolji fudbaler od Varešanovića. Suljić isto dosta dobar, napravio zicer Avdiji na kraju. Hamza glup i sebičan, misli da je ufatio boga za muda, ali bi ga opet probao kao napadača jer gori od Nardina ne može bit. Džafića na desetku da starta, Suljića i Kobiljara po krilima, nemamo bolje od toga. Ili Kobiljar desetka a Džafića desno, svejedno je. Barem znaju lopte i nisu beskorisna telad kao Dal, Nardin, i Ikić.
Feđi se danas nema šta puno prigovorit, jednostavno smo nesposobni i uz to nagazili na mrve pa da pogodiš 2 prečke i 2 stative...
Čitavo ljeto pričamo da nam treba napadač, klasa od napadača koji će biti garant 15ak golova u sezoni i da to nisu ni Nardin ni Hamza ni 38-godišnji Ahmetović, al jok Feđa kaže ima dosta opcija i ne treba mu bolji igrač. E sad majstore vidiš da treba, i da nemaš igrača u ekipi koji može spakovat zicer u mrežu a da prije toga ne promaši takvih pet. Al sad je kasno.

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 11 sep 2022, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako neko moze braniti "trenera" kojem u napadu igraju trunti koji su pokretni ko tenk iz 2 svjtskog rata a na krillima imas 2 igraca koja ni u snu nisu krila???????? Znaci kroz sredinu ne ide jer dok prime loptu okrenu se itd prodje 90 min, a preko krila nema ko napraviti "passover" ili prediblati itd, pogotovo bez muse.. i opet nema se sta prigoviriti....glupost.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Sta kaze trener SB,tesko je kad ti ode 20 igraca i dodje novih 20 a covjek u vrhu dok nasem Dudicu zvijezde krive i vise sile,najgori trener ubjedljivo koji je vodio nas klub,sve rekorde je oborio legenda nasa. Vasovski i Sablic su za njega trenercine,da su imali ovu ekipu i podrsku druga bi prica bila
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebo te lopta, fudbal, trava, Zenica, okviri gola, fuj fuj fuj
Pa yebo te život ima li neko statistiku koliko nam je puta lopta u okvir gola otišla? Ja se kunem mi smo REKORDERI u Europi po tome, R E K O R D E R I

Pa yebo te život ima li neko statistiku koliko nam je puta lopta u okvir gola otišla? Ja se kunem mi smo REKORDERI u Europi po tome, R E K O R D E R I
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
BODI,ovdje su svrsavali neki kad je Dudlic dovodio Ikica i Nurudina,predstavljali nam ih na forumu kao igracine kao da mi nikad iste nismo gledali. Nadam se da ima bilo ko pametan da zabrani Dudlicu da bira igrace koje ce dovoditi
Dudicu podrška ali stvarno je lose igrače doveo. Sve imas,pare ,atmosferu,navijače. Ikić je los kao desno krilo , on je za lijevog. Kobiljar kad god je dobio priliku ubrzao je igru. Takvi igrači su nam potrebni. Okretni i brzi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma i Uscuplic je Ancelotti za njega, sad bi imali puno vise bodova da nam je on trener.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:22Sta kaze trener SB,tesko je kad ti ode 20 igraca i dodje novih 20 a covjek u vrhu dok nasem Dudicu zvijezde krive i vise sile,najgori trener ubjedljivo koji je vodio nas klub,sve rekorde je oborio legenda nasa. Vasovski i Sablic su za njega trenercine,da su imali ovu ekipu i podrsku druga bi prica bila
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koliko ljudi seru hahahahahaha
Pa jbt kreiralo smo i vise nego dovoljno sansi, iz utakmice u utakmicu sve bolje igramo. Vrsajevic pun pogodak ako se dovede stoper ne sumnjam u drugu poziciju. Moli vas brat da ne serete nego da stanete uz ove momke i da zajedno idemo u nove pobjede. Ovo sto vi radite moze samo biti lose za nas, srati bez prestanka. I svake sedmice citam ista imena kad ne ide, a kad dobijemo utakmicu i kad sve ide po planu usute se takve mongoloide bi ja banovao sa foruma.
Pa jbt kreiralo smo i vise nego dovoljno sansi, iz utakmice u utakmicu sve bolje igramo. Vrsajevic pun pogodak ako se dovede stoper ne sumnjam u drugu poziciju. Moli vas brat da ne serete nego da stanete uz ove momke i da zajedno idemo u nove pobjede. Ovo sto vi radite moze samo biti lose za nas, srati bez prestanka. I svake sedmice citam ista imena kad ne ide, a kad dobijemo utakmicu i kad sve ide po planu usute se takve mongoloide bi ja banovao sa foruma.
Feđa je upravo reko da nam treba hodža 
Podrška Feđi. Imamo jednu pobjedu u zadnjih 7 utakmica

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Šta ti gledaš da mi je znat, ovoliko šansi stvarat i više utakmica zaredom nisi u stanju zabit gol je dokaz da si NESPOSOBAN. O čemu ti?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:26Ne mogu da vjerujem koliko ljudi seru hahahahahaha
Ja brate ipak mislim da treba neko ko nece pasti, kad treba uputiti sut na gol!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Stalno tjeranje trenera se bas pokazalo kao pravi potezi. Bravo bolidi

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Ma ja sve si upravu,odoh jedno 14 dana sa forum necu pisat mozda Dudlicu olaksam,mozda ga krene kao protiv Zrinjskog i TCSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:26Ne mogu da vjerujem koliko ljudi seru hahahahahaha
Sloboda penal u 95oj minuti, Željo 2-0 do 88. minute, danas 2 prečke i 2 stative. 6 bodova prosuto čisto radi nesposobnosti, luzerluka i manjka inteligencije naših igrača. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bilino Polje nije ukleto. Sreca nema veze s promasivanjem sansi. Ili znas ili ne znas.
Medjutim, ono sto postoji jeste psiholoska barijera kod igraca kad igraju u Zenici. Svezala su im se ta sujevjerja.
Nama treba da Mirzino nedonosce ne igra, kao i spic koji je sposoban pogoditi gol iz peterca.
Medjutim, ono sto postoji jeste psiholoska barijera kod igraca kad igraju u Zenici. Svezala su im se ta sujevjerja.
Nama treba da Mirzino nedonosce ne igra, kao i spic koji je sposoban pogoditi gol iz peterca.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, bordobijeli, Djulboni, fks74, Google Adsense [Bot], MokraKifla, MukiBek, PingoFTW i 94 gosta.