BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 13 feb 2011, 13:41

Klare je napisao/la:Previše nekako samouvjereno ulazite u tu utakmicu sa St.Paulijem. Na papiru najslabija ekipa liga, ali su dobro uigrani, imaju sjajnog trenera, tako da su nekoliko puta stvarno znali iznenaditi. Mana im je što su u tom fizičkom djelu slabiji, ali eto samo da vas upozorim. Kako ovako tragično doživljavate i svaki neriješen rezultat. Zar vaša ekipa nije uveliko premašila sva očekivanja. Uvijek vam je neko kriv. Do kraja je još samo 12 kola, ima tu još bodova, titula još nije otpisana, mada vrlo teško, ali dok postoji i teoretska šansa, treba se nadati.

Mislim da poslije Stuttgarta,Schalkea i svih promasaja u tom mecu kao i dosta nesretno izgubljenih bodova sinoc jednostavno ovaj mec moramo dobiti...moraju se i nama poklopiti neke stvari,nebitno ko je protivnik...naravno ne treba podcijeniti protivnika ali siguran sam da igraci na celu sa Klopp-om nece...dobili smo ih prvi mec lagano i ne vidim zasto ne bi i sad...
Nerijesen rezultat nije tragican ali da je ostalo onih 0-0...ali kad imas 1-0 u 89.-oj i jos kad te sudija iznervira...e onda je velika tragedija tih 1-1...
Sto se tice titule,ja se necu opustiti sve dok eventualno matematika ne bude na nasoj strani...i naravno da je ova sezona iznad ocekivanja i siguran sam da niko nece pljuvati igrace ili nesto slicno ako na kraju ne budemo prvi...ja se samo nadam da i ako izgubimo titulu,da cemo je izgubiti zbog odlicnog Bayerna ili Bayera a ne zbog svojih igara i rezultata...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 13 feb 2011, 16:25

Sta mislite o Allagui-u iz Mainz-a ??
Dobro bi nam dosao zna zabit na prazan gol :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 feb 2011, 16:37

HzBvB je napisao/la:Sta mislite o Allagui-u iz Mainz-a ??
Zamisli da da dovedemo Gomeza!!! :mrgreen: :lol: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 13 feb 2011, 16:51

Hare_BvB je napisao/la:
hehe..koji bi to cirkus bio,gledam sad Novakica jebote prodje lik ( cak izmedju dvojice ) i zabi ga .... i kroz glavu mi prolazi jebote da i to dozivimo da nam napadac sam sebi kreira sansu i zabije :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 feb 2011, 17:01

HzBvB je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:
hehe..koji bi to cirkus bio,gledam sad Novakica jebote prodje lik ( cak izmedju dvojice ) i zabi ga .... i kroz glavu mi prolazi jebote da i to dozivimo da nam napadac sam sebi kreira sansu i zabije :D
Vidićeš kad eksplodiraju u Munchenu!!! :lol: Ja bih gurn'o Stiepermanna u prvi sastav protiv Gusara. :mrgreen:

Mile hara. :mrgreen: Koln postaje opasan po ekipe iz gornjeg dijela. :mrgreen:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 13 feb 2011, 17:03

hehe ma nasi su operisani od golova jedino mozda Sekretaricu da posaljemo na teren da i ona proba :lol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 feb 2011, 17:38

Ma sta to pricate da ne biste najboljeg strijelca bundeslige ??? :D
Pa nemojte sami sebe zavaravat. :D :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 feb 2011, 00:42

Klopp poslije jučerašnje tekme: "We may have been the better team, but we did not deserve more because we just did too little."

Jeste li znali da nijedan gol ove sezone u BL nismo primili iz ubacivanja s desne strane?? :lol: Čovjek bi rek'o da Pišonja dere guzove k'o Alves, jer je i najbolji desni bek po asistencijama u ligi. :mrgreen:

Od 13 golova koliko smo primili ove sezone, čak 6 ih je palo u zadnjih 15 minuta. :evil: Ovo je jako loše, jer čini mi se da nismo nikoga dobili sa 1-0 ove sezone. To je moja jedina zamjerka Klopponji, jer ako ne postignemo drugi gol, vjerovatno nećemo ni pobjediti. :x Često smo i u prethodnim sezonama ispuštali vodstvo, pogotovo u onoj prvoj pod njegovom komandom.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 feb 2011, 01:04

Hare_BvB je napisao/la:
Od 13 golova koliko smo primili ove sezone, čak 6 ih je palo u zadnjih 15 minuta. :evil: Ovo je jako loše, jer čini mi se da nismo nikoga dobili sa 1-0 ove sezone. To je moja jedina zamjerka Klopponji, jer ako ne postignemo drugi gol, vjerovatno nećemo ni pobjediti. :x Često smo i u prethodnim sezonama ispuštali vodstvo, pogotovo u onoj prvoj pod njegovom komandom.

Cinjenica je da nas malo hvata panika u tim posljednjim minutama...malo udje voda u usi...e sad da li je to do klopa ili ipak samo do iskustva ne znam...kada napadamo u tim posljenjim minutama nismo uopste losi...dali smo par golova u devedestoj poslije sjajnih akcija za sta treba velika koncentracija i smirenost...nazalost u odbrani nije tako...takodje opet se desila situacija da K'lautern trci par kontri kod naseg vodstva od 1-0 a i sa igracem manje...to je jednostavno nedopustivo...nisu nista naucili od Stuttgarta i onog gola Pogrebniaka...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 14 feb 2011, 14:28

Šteta,trebala vam je pobjeda u tekmi protiv K'lauterna.Bojim se da i neće biti tako lahko do titule doći kada se uzme u obzir da ste i dvije tekme kiksali kod kuće. :|
You'll never walk alone.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 14 feb 2011, 16:57

Ma Borusia osvaja ove sezone,u sljedecem kolu nova pobjeda aBd ,ako nista zasluzili su zbog sjajnih navijaca... ;)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 feb 2011, 16:59

slika

:lol: :lol:

slika

Weidi se izgleda nahorozio na Lucasa zbog čestih potpetica. :lol:

Opširnije :arrow: Weidenfeller geht auf Barrios los

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 14 feb 2011, 17:05

Pozzdrav za Sammer bravo za sliku ... :D

Evo na ovo sam naletio pa moram podjelit s vama, drug bio u dortmundu pa sliko ...

slika
BvB Echte Liebe !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 feb 2011, 01:28

Jest da je potrajalo malo duze nakon utakmice protiv Kaiserslauterna, ali nakon te utakmice ovdje je bila uzrujana atmosfera pa sam tek sada odlucio nesta napisati u vezi pomenutog meca. Cinjenica je da je za svaku ekipu tesko igrati na Betzenbergu i svako ko prati Bundesligu zna koja su se cuda gore na tom "brdu" desavala, cinjenica je takodjer da se Dortmund odlicno nosio s pritiskom i drzao mec pod kontrolom, ali nisu iskoristili svoje prilike koje su im se pruzile. Vas iz vise razloga pratim malo intenzivnije i kod mene se nakon utakmice protiv VfB nametnuo/stvorio utisak da vasi igraci u izrazite prilike ulaze pod dozom "arogancije" i misle kako god opale po lopti da ce zavrsiti u golu. Pa bi tako iz pomenutog meca izdvojio dvije prilike kada je Grosskreutz u izglednoj situaciji napravio potez viska, i kada je Geotze pokusao lob udarcem savladati Sippela i ako bi u onoj situaciji bilo bolje da je opalio loptu po zemlji. No sta je tu je po meni opet odlicno stojite i ne vidim razlog za neku uzbunu i paniku. Pored Vasih igraca veliki procenat krivice snosi i sudija koji je neopravdano iskljucio Subotica i po meni je taj crveni karton i napravio visak iz kojeg je Moravek mogao neometano da se namjesti i sutira na gol, jer su Bender i Sahin morali pokriti "rupu" nastalu u odbrani. No sta je tu je, utakmica je bila i prosla zivot ide dalje, a siguran sam da ce sreca u nekoj od narednih utakmica biti i na vasoj strani jer na kraju sezone se sve izjednaci.

PS: Jos bi napomenuo koliko je Bild "jadna i bijedna" novina, i oni su od misa napravili slona, samo pokusavaju da unesu nemir, ali Dortmund ima Kloppa koji ce znati odlicno zastiti igrace od tih budalastinja. Takodjer je i Klopp "popizdio" nakon meca jer nije htio dati interviju za televiziju SW3 jer reporter pomenute televizije predstavlja i neku vrstu nesrece za Kloppa. Naime Stephan Mai je u trenerskoj karijeri Kloppa pratio na 50 gostujucih utakmica i zanimljivo ovaj ni u jednoj utakmici nije zabiljezio pobjedu. Naravno odnosi se i na period dok je trenirao ekipu Mainza. Klopp ga je nakon meca napao i rekao mu da mu polize supak u neznanju da su kamere ukljucenje, jer mu je ovaj prije utakmice prisao i kroz hinjski mu smijeh rekao "Heute wird`s schon wieder nichts".

Nadam se u Subotu jednoj "petardi" u mrezi onih. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 feb 2011, 07:50

amerosm je napisao/la:PS: Jos bi napomenuo koliko je Bild "jadna i bijedna" novina, i oni su od misa napravili slona, samo pokusavaju da unesu nemir, ali Dortmund ima Kloppa koji ce znati odlicno zastiti igrace od tih budalastinja. Takodjer je i Klopp "popizdio" nakon meca jer nije htio dati interviju za televiziju SW3 jer reporter pomenute televizije predstavlja i neku vrstu nesrece za Kloppa. Naime Stephan Mai je u trenerskoj karijeri Kloppa pratio na 50 gostujucih utakmica i zanimljivo ovaj ni u jednoj utakmici nije zabiljezio pobjedu. Naravno odnosi se i na period dok je trenirao ekipu Mainza. Klopp ga je nakon meca napao i rekao mu da mu polize supak u neznanju da su kamere ukljucenje, jer mu je ovaj prije utakmice prisao i kroz hinjski mu smijeh rekao "Heute wird`s schon wieder nichts".

Nadam se u Subotu jednoj "petardi" u mrezi onih. :D :D
Volim kad ovako u Bildu nešto pokušavaju, jer obično narednu tekmu odmah nekog demoliramo. :lol:

Ev' i taj video kako se Herr Klopponja istresa na ovog majmunčića: :lol:

[youtube][/youtube]

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 feb 2011, 10:41

Ej sve nastranu al 50 puta svtvarno nije malo.....Heheheheh
Perosona non grata :) treba mu zabranit ulaz u Dortmundu :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 feb 2011, 13:06

HzBvB je napisao/la:Ej sve nastranu al 50 puta svtvarno nije malo.....Heheheheh
Perosona non grata :) treba mu zabranit ulaz u Dortmundu :D
Samo mu Grossonju navalit na kosti. :lol: :lol:

Ne smije on u Dortmund, samo prati Klopponju na gostujućim tekmama. 8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 feb 2011, 13:33

Svaka cast Kloppu pa je suzdrzao svoj bijes, ali meni nije jasna ta pomenbuta TV stanica kako dopusta da se jedan novinar/reporter ponasa tako prema treneru i govori mu ruzne izjave prije utakmice, da bi nakon toga trazio interviju s tom istom osobom. Ovdje vrijedi ona stara ko o cemu kur.va o postenju. I sada je Udruga novinara stala na stranu tog kretena i govore kako treneri se prema njima trebaju ophoditi s velikim respektom, a ne gledaju drugu stranu medalje.

Nadam se da ce doticni gospodin pratiti Dortmund na gostovanju kod mog kluba. :D :D Vi cete tada biti poznati kao novi vlasnici "salatare", a mi cemo se Vas pobjediti i izboriti Evropu i svi zadovoljni. :D :D

Sinoc sam zaboravio jos sljedece napisati. Cijenim BVB kao klub i smatram da je Klopp jedan od boljih trenera Bundeslige, ali bi trebao malo popraviti kodeks ponasanja kod proslave pogodka svoje ekipe. Znam da je dosta emotivan covjek, ali isto tako ono slavlje u Subotu je za mene bila neka vrsta provokacije i onda se ne treba cuditi ako negdje o navijaca dozivi zvizduke ili uvrede. Takodjer isto vrijedi i za trenera Kaiserslauterna koji je po meni jos gore postupio pri proslavi gola jer se je okrenuo prema klupi BVB-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 feb 2011, 13:44

amerosm je napisao/la:Znam da je dosta emotivan covjek, ali isto tako ono slavlje u Subotu je za mene bila neka vrsta provokacije i onda se ne treba cuditi ako negdje o navijaca dozivi zvizduke ili uvrede. Takodjer isto vrijedi i za trenera Kaiserslauterna koji je po meni jos gore postupio pri proslavi gola jer se je okrenuo prema klupi BVB-a.

Ko ih ebe nek' zvizde...dok god on ima razlog da tako slavi nema problema...samo da ne budemo gubili pa da onda pocne provocirati...ovako ima moju dozvolu... :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 feb 2011, 14:31

amerosm je napisao/la:Svaka cast Kloppu pa je suzdrzao svoj bijes, ali meni nije jasna ta pomenbuta TV stanica kako dopusta da se jedan novinar/reporter ponasa tako prema treneru i govori mu ruzne izjave prije utakmice, da bi nakon toga trazio interviju s tom istom osobom. Ovdje vrijedi ona stara ko o cemu kur.va o postenju. I sada je Udruga novinara stala na stranu tog kretena i govore kako treneri se prema njima trebaju ophoditi s velikim respektom, a ne gledaju drugu stranu medalje.

Nadam se da ce doticni gospodin pratiti Dortmund na gostovanju kod mog kluba. :D :D Vi cete tada biti poznati kao novi vlasnici "salatare", a mi cemo se Vas pobjediti i izboriti Evropu i svi zadovoljni. :D :D

Sinoc sam zaboravio jos sljedece napisati. Cijenim BVB kao klub i smatram da je Klopp jedan od boljih trenera Bundeslige, ali bi trebao malo popraviti kodeks ponasanja kod proslave pogodka svoje ekipe. Znam da je dosta emotivan covjek, ali isto tako ono slavlje u Subotu je za mene bila neka vrsta provokacije i onda se ne treba cuditi ako negdje o navijaca dozivi zvizduke ili uvrede. Takodjer isto vrijedi i za trenera Kaiserslauterna koji je po meni jos gore postupio pri proslavi gola jer se je okrenuo prema klupi BVB-a.
Ja sam to već halalio. :mrgreen:

Klopponja je totalno neuračunljiv u toku meča. :lol: Jednostavno nema mira, k'o da ima mrave u šupku. :lol:
Čas se dere na igrače, čas na sudije, čas na ovog. To je njegov stil, ponekad pretjeruje, ali zato ga javnost i voli. Kur(a)z :lol: je isti takaF, tako da tome i ne treba pridavati neku posebnu pažnju. Meni to sve simpatično izgleda i mislim da je to samo nastavak tradicije mahnitih trenera kakvi su uvijek harali Bundeskom. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.