haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
Haxball dominira !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mogli smo bacit koju, a? Taman da se malo uštelimo dok mi ne dođe @OTNYS.EdinTM87 je napisao/la:Haxball dominira !
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
e mozel mi neko rec jel se utakmice mogu odigrat od ponedjeljka do srijede i od cetvrtka do nedjelje
, il se moraju igrat samo ponedjeljkom i cetvrtkom 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Monolog baci pasword i ja igram.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
666. Ako ti bude lagalo, onda ti kreJiraj šta.Baja_Zvjerka je napisao/la:Monolog baci pasword i ja igram..
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
to prvo, al mi danas igramo u 6, pobrini se da ti partner bude tu...ecif je napisao/la:e mozel mi neko rec jel se utakmice mogu odigrat od ponedjeljka do srijede i od cetvrtka do nedjelje, il se moraju igrat samo ponedjeljkom i cetvrtkom
e super,nema brige sve je uredu 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ever interista i alacious, igramo većeras u 22:30 kad ja dođem s treninga. Molim vas da budete tu. Pozz.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sexmachineboy je napisao/la:Ever interista i alacious, igramo većeras u 22:30 kad ja dođem s treninga. Molim vas da budete tu. Pozz.![]()
Naravno ! Javljam se na duznost,samo se moramo dogovoriti ko pravi sobe i to..Sad sam bio u Monologovoj sobi,i kada bi on npr bio sa nama u ligi ja ne bih mogao u njegovom roomu igrati..Laga ko u prici..Igrica je zajebancija,sve super,ali kad laga stvarno se ne moze igrati..
Zato se i igra dvokruzno, tako je kako je....ever je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Ever interista i alacious, igramo većeras u 22:30 kad ja dođem s treninga. Molim vas da budete tu. Pozz.![]()
Naravno ! Javljam se na duznost,samo se moramo dogovoriti ko pravi sobe i to..Sad sam bio u Monologovoj sobi,i kada bi on npr bio sa nama u ligi ja ne bih mogao u njegovom roomu igrati..Laga ko u prici..Igrica je zajebancija,sve super,ali kad laga stvarno se ne moze igrati..
Eh,pa kad' sam ja seljak..Nisam ni znao da se igra dvokruzno
Normala 
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Momci sta ima ? 
Znaci na pocetku utakmice, se dogovorite ko ce uslikat, samo je bitno da 1. uslika
I uslikajte sekund prije kraja dok ima rezultat
Znaci na pocetku utakmice, se dogovorite ko ce uslikat, samo je bitno da 1. uslika
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma znam da će biti onih koji će namjerno, ali eto nema veze. Jedan je siguran, koji će prouzrokovati lag, znam, ali biće ih još. Yebo to.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ahmo, ja i unica ne mozemo uci u alenovu sobu, pise failed to connect, ne valja im net, rekao sam na temi da ecif hosta, ali ne javljaju se, a dogovoreno je u 6 da se igra.... :SAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Momci sta ima ?
evo nas probajte ponovo kreirali smo ponovoo
spba:classic
pasw: 3210
Nema nigdje... Kreiraj ti, ecif's room... pw isti..ecif je napisao/la:evo nas probajte ponovo kreirali smo ponovoo
Ne mogu ba uci..ecif je napisao/la:spba:classic
Failed to connect !
You were unable to connect to the room host !
:S
hocete da mi kreiramo?
Posto smo mi domacini...ja cu vcrs napraviti sobu..pa da igramo..EdinTM87 je napisao/la:Zato se i igra dvokruzno, tako je kako je....ever je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Ever interista i alacious, igramo većeras u 22:30 kad ja dođem s treninga. Molim vas da budete tu. Pozz.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.