Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Serie A
ja do pola i blokirao, a kasnije vidim pro verceli sam pisao bez dva ll pa nije htjelo,inace jedan od trofejnijih 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pa za Pro Vercelli si trebao cuti, ako pratis Serie A, jer su osvojili 7 titula pocetkom 20 vijeka (samo Juve, Inter, Milan i Genoa imaju vise titula od njih).dr.van nostrand je napisao/la:Znao vise od pola, 38/60 . Ma ko je cuo za npr. Pro VercheliMaGiCa je napisao/la:Ajde frajeri da vas vidim:
http://www.sporcle.com/games/sc00/AllSerieAClubs
Ja imao 48/60. Jbga, za 3-4 nisam ni cuo, a ostali mi bili van memorije.
Za Spal ili Pistoiese je normalno da ne zna svako.

P.S. Ja samo 34/60, zablokirao mozak, nisam se sjetio recimo Udinesea ili Parme, a sjetio se Vicenze ili Pescare.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma sjecam se tamo od sezone pocetak 90-tih , kada su bili u Serie A Foggia , Piacenza ... a zaboravih Anconu 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- SoloJuve26
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
pih samo sam se 30 klubova sjetio
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Slabi ste.
54/60

Moram priznati da se ovih ne bi nikada setio sto nedostaju,takodje jbt nisam znao da je Treviso igrao samo jednu sezonu,tripovao sam se da je vise,ili Ancona samo dve sezone.

54/60

Moram priznati da se ovih ne bi nikada setio sto nedostaju,takodje jbt nisam znao da je Treviso igrao samo jednu sezonu,tripovao sam se da je vise,ili Ancona samo dve sezone.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Iz kog ti je ovo puta bilo, Devile?
3-4?
Tesko da si pogodio Lucchese, Catanzaro, Lecco iz prve, jer oni nisu igrali u Serie A vise od 25 godina.
Ako si takav znalac lige koju "ne pratis mnogo", kakav si tek znalac u oblastima koje pratis?
3-4?

Tesko da si pogodio Lucchese, Catanzaro, Lecco iz prve, jer oni nisu igrali u Serie A vise od 25 godina.
Ako si takav znalac lige koju "ne pratis mnogo", kakav si tek znalac u oblastima koje pratis?
Iz drugog,u prvom nisam znao ni sta trebam,tripovao sam se da se odogovara na pitanja,pa sve kliko po ovim brojevimaMaGiCa je napisao/la:Iz kog ti je ovo puta bilo, Devile?
3-4?![]()

Setio sam se ja vecine ovih klubova,a cale mi je pomogao za Lecco,Catanzaro,Varese i Pistoise.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- JuveSissoko
- Kontakt:
i ja sam 30, sjetio se Pro vercelia ,Salernitane Reggiane a kasnije skontao da nisam se sjetio NapoliaSoloJuve26 je napisao/la:ma ja pogodio sve 60 /60![]()
ma sala,, 30 samo

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
šta se to desilo između laveziia i rosia neko pljuvanje
kažnjeni su po tri utakmice neigranja, hajmo link, slika incidenta išta?

kažnjeni su po tri utakmice neigranja, hajmo link, slika incidenta išta?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovdje se vidi da Lavezzi njega valjda pljuje ... uglavnom teško je za uočiti.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
★★★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma niđe veze, a ako ga je i pljunuo zašto onda rosija kazniše
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- L'Avvocato
- Kontakt:
ma vjerovatno ima neki bolji snimak ... tu se baš i ne vidi šta se tačno dešava
★★★
- pazzoetoogol
- Kontakt:
vidim spominje se Maradona neznam nisam ga pratio, ali za mene je Ronaldo uz Zidanea najveci i najbolji igrac svih vremena pa nek prica ko sta hoce
[youtube][/youtube]
Moratti: Ronaldo je najveći napadač u povijesti nogometa
ODLUKA Luisa Nazarija da Lime Ronalda, jednog od najvećih svjetskih napadača, da zaključi karijeru izaziva reakcije diljem svijeta. Tim se povodom oglasio i predsjednik Intera Massimo Moratti.
Ronaldo je za nerazzurre igrao od 1997. do 2002., postigavši u 68 prvenstvenih utakmica 49 pogodaka.
"Žao mi je što Ronaldo prestaje igrati", poručio je Moratti putem službene klupske web-stranice.
"On je najveći napadač u povijesti nogometa. Osjećam veliku naklonost i poštovanje prema njemu. Bilo je zadovoljstvo i privilegij gledati ga u našem dresu. Želim mu sve najbolje u budućnosti", dodao je prvi čovjek aktualnog europskog prvaka.
[youtube][/youtube]
Moratti: Ronaldo je najveći napadač u povijesti nogometa
ODLUKA Luisa Nazarija da Lime Ronalda, jednog od najvećih svjetskih napadača, da zaključi karijeru izaziva reakcije diljem svijeta. Tim se povodom oglasio i predsjednik Intera Massimo Moratti.
Ronaldo je za nerazzurre igrao od 1997. do 2002., postigavši u 68 prvenstvenih utakmica 49 pogodaka.
"Žao mi je što Ronaldo prestaje igrati", poručio je Moratti putem službene klupske web-stranice.
"On je najveći napadač u povijesti nogometa. Osjećam veliku naklonost i poštovanje prema njemu. Bilo je zadovoljstvo i privilegij gledati ga u našem dresu. Želim mu sve najbolje u budućnosti", dodao je prvi čovjek aktualnog europskog prvaka.
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
Prvo je Lavezzi pljunuo Rosija,onda je valjda posle tekme Rosi pljuno njega...!!!tony-mortale je napisao/la:ma niđe veze, a ako ga je i pljunuo zašto onda rosija kazniše
-
- Kontakt:
Istina je sledeca: Lavezzi prvo udara laktom Rosia u stomak, ovaj zadnji pljuje, ali ga pogadja na rame, a onda njemu Lavezzi direktno u lice....Google je napisao/la:Prvo je Lavezzi pljunuo Rosija,onda je valjda posle tekme Rosi pljuno njega...!!!tony-mortale je napisao/la:ma niđe veze, a ako ga je i pljunuo zašto onda rosija kazniše
Bez obzira na obzir, zasluzena kazna za obadvojicu, najruzniji gest koji postoji....
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
Sta reci, a ne zaplakati...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma nikakvo cudo da su njemci ispred Italije sad....mi se izvlacimo na to da njemci igraju bolje Kup Uefa,al evo vidi i tu LP pa Milan izgubi od Tottenhama (5,6 u EPL),Romu podere Shatjor i sta da ocekujemo....ha ya.Inter ima pola-pola sanse da prodje,a i ako prodje to nista nece znacit za Ital fudbal s obzirom da ce svi (najvjerovatnije) ispast iz evropskih takmicenja...
Sramota !
Sramota !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Mislim da je Seria A sada 4 po snazi Liga petica, Švabe pomalo preuzimaju primat na 3.mjestu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Talijani, nikad nisu znali lopte, samo znaju na bunker i to je to, kako repka, tako klubovi, treneri takodje... 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.