FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Gdje Jupp?
Jedva cekam Barcu da se vidi na cemu smo
Jedva cekam Barcu da se vidi na cemu smo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Pazi filozofa, joj sto ne mogu ovih arogantnih licnosti i knjiskih/tablet trenera. Nije im dao slobodno, kisa sutra 100%.Nagelsmann: "Pressure? I don't know if the pressure got higher. Pressure is always subjective and comes from the outside. We'll continue to work, train tomorrow and Monday, analyze the opponent and try to come up with good ideas for the Barcelona game
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sutra lagani recovery trening i 2h ispred video zida fife nove bacitiBundesliga je napisao/la: ↑10 sep 2022, 19:18Pazi filozofa, joj sto ne mogu ovih arogantnih licnosti i knjiskih/tablet trenera. Nije im dao slobodno, kisa sutra 100%.Nagelsmann: "Pressure? I don't know if the pressure got higher. Pressure is always subjective and comes from the outside. We'll continue to work, train tomorrow and Monday, analyze the opponent and try to come up with good ideas for the Barcelona game

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Normalno, da ne propadne video zid

Momci samo opušteno mašina se tek razrađuje....Kad dobiješ u ruke v8 treba vremena da se navikneš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ma tabletasu je Leipzig mjera, nije za njega ovakva masina.
Ja bih se za godinu dana naviknuo na F18.
U trecem kolu se prica o najboljem startu ikad u ligi, 15 golova dali, nakon 3 kola sljedeca dodjes do toga da imas najgori start unazad 10 i kusur godina. Ja cu mu svakako suditi po LP, Bundeska me ne znaima to ce se uzeti na suhi kvalitet kako god igrali.
-
- Kontakt:
Teška srca moram priznati al odlazak Lewandovskog je veliki gubitak plus na to nije se dovela klasična devetka. INTER smo uzeli al da je bio klasični spic bilo bi to puno ubojitije. Druga stvar i prosle sezone sam govorio za ovakav sistem moras imati tehnicki potovan vezni red. KIMIH to nije niti ce kada biti. I treca stvar kljucna Zubonja ne umije da upravlja.
Ovo danas je baš bilo bez strukture, nepovezano, raštrkano...
Ne zamjeram ja nešto puno De Ligtu, nesretna je ono situacija. Više je problem što mi prije već nismo zabili koji gol i što smo u finišu dozvolili brojne šanse Stuttgarta, treba se sjetiti samo one prečke...A Goretzku Nagelsman za sad ne zna koristiti..
A mene je na početku iznerviralo što je stavio Tela na krilo. Ako momku već daješ priliku stavi ga ko špica i neka se tamo uigrava, jer može zatrebati kada zapne ovo bez klasičnog špica. Interesantno da to nikom nije ovdje zasmetalo...
A opet je Tel zabio i odigrao solidno, tim više je zaslužio posebnu pohvalu.
I sada se naravno može početi lagano kuhati, jer ako budu stali rezultati (eto u BuLi ko neka mini kriza, ali super start u LP), određeni će igrači postajati nezadovoljni i to će iskazivati, negativne rezultate će iskoristiti. Onda ako potraje pa gore malo se zakuha i neko nam koji bod pobjegne, tad bi krenula diskusija o Julianu. Svi su treneri na Bayernovoj klupi padali kada krene pomalo izmicati vrh tabele. Za sada je možda sreća što je Leipzig igrao ispod svojih mogućnosti, jer nekako oni imaju takav kadar, gdje se niko puno ne ističe, a dosta im podjednako dobrih igrača. Oni mogu rotirati i moguće da su ove godine po kadru i ispred Dortmunda. Ali eto na Dortmund se više gleda, onako tradicijski. Iako njihov kadar je sada sasvim ok, ali eto dese im se ovi rezultati kao danas i protiv Werdera..
A pošto se pred sezonu činilo da su i uprava i trener nekako složili koncept, sklopili kadar, volio bi da sve dobro funkcioniše.
Samo ako sve treba da pukne s trenerom, neka to bude na početku sezone, a ne poslije. Pa bi sezona nekako propala ili se ne bi ni imala jasna slika. Julian taman kada krene dobro, onda ubrzo krenu eksperimenti i neke formacije 4-2-2-2, a još Tel na krilu....A i ta krila nisu klasična krila...I svašta bi se tu još moglo sada razglabati...
Ne zamjeram ja nešto puno De Ligtu, nesretna je ono situacija. Više je problem što mi prije već nismo zabili koji gol i što smo u finišu dozvolili brojne šanse Stuttgarta, treba se sjetiti samo one prečke...A Goretzku Nagelsman za sad ne zna koristiti..
A mene je na početku iznerviralo što je stavio Tela na krilo. Ako momku već daješ priliku stavi ga ko špica i neka se tamo uigrava, jer može zatrebati kada zapne ovo bez klasičnog špica. Interesantno da to nikom nije ovdje zasmetalo...

I sada se naravno može početi lagano kuhati, jer ako budu stali rezultati (eto u BuLi ko neka mini kriza, ali super start u LP), određeni će igrači postajati nezadovoljni i to će iskazivati, negativne rezultate će iskoristiti. Onda ako potraje pa gore malo se zakuha i neko nam koji bod pobjegne, tad bi krenula diskusija o Julianu. Svi su treneri na Bayernovoj klupi padali kada krene pomalo izmicati vrh tabele. Za sada je možda sreća što je Leipzig igrao ispod svojih mogućnosti, jer nekako oni imaju takav kadar, gdje se niko puno ne ističe, a dosta im podjednako dobrih igrača. Oni mogu rotirati i moguće da su ove godine po kadru i ispred Dortmunda. Ali eto na Dortmund se više gleda, onako tradicijski. Iako njihov kadar je sada sasvim ok, ali eto dese im se ovi rezultati kao danas i protiv Werdera..
A pošto se pred sezonu činilo da su i uprava i trener nekako složili koncept, sklopili kadar, volio bi da sve dobro funkcioniše.
Samo ako sve treba da pukne s trenerom, neka to bude na početku sezone, a ne poslije. Pa bi sezona nekako propala ili se ne bi ni imala jasna slika. Julian taman kada krene dobro, onda ubrzo krenu eksperimenti i neke formacije 4-2-2-2, a još Tel na krilu....A i ta krila nisu klasična krila...I svašta bi se tu još moglo sada razglabati...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Za današnji fail je najviše kriv dvojac Kimmich - Goretzka koji već dugo ne funkcionira nikako, penal je sviran samo zato jer je sudac kompenzirao onaj flop Kimmicha kojeg je bezveze svirao kao faul u napadu, inače mag od trenera stalno stavlja neke igrače na krive pozicije (Gravenbach niti jednom još nije igrao na defanzivnom veznom, Tel je stalno na krilima,) a tek promašene zamjene 

Steta sto Brazzine posjete Ibizi sa ciljem da dovede Haalanda su bile unaprijed osudjene na propast.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Krenut po Tušela ili sacekat Kloponju da dobije otkaz u loserpolu 

3 remija iz 3 meca protiv ovakvih protivnika, blago receno katastrofa. Jos 2-3 ovakve predstave i JN je bivsi.
- Centre forward
- Kontakt:
Neće ga otpustit' čak i da zijani BL (što je malo vjerovatno, konkurenti obične dijareje). Po mat. zakonima mora se i to nekad desiti, a Zuby bi nas previše koštao da mu se da otkaz.
Po meni, nogu će dobit' jedino ako nas osramoti u LP. Jednom su mu halalili, drugi put neće, pa nek košta kolko košta, što kaže pokojni Marko Nikolić.
Po meni, nogu će dobit' jedino ako nas osramoti u LP. Jednom su mu halalili, drugi put neće, pa nek košta kolko košta, što kaže pokojni Marko Nikolić.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kakav otkaz, ima jos 4 godine ugovora, ovu ce ostat do kraja pa kad bi sve sad ispo, a na ljeto mozda bude zamjenjen ako budu Klopp i Tuhel slobodni.
Ako se ovako nastavi, vjerovatno cemo na zimu dobit novu devetku. Taman ce u novembru bit Mundijal, mozda tad ispliva jedna napadačina na površinu za koju ce Braco odiješiti vreću sa milionima vec u januaru. 
Stvarno bez napadača izgledamo konfuzno, posebno peotiv bunker ekipa. Mada bi ja iskreno prešao na 5-2-3 formaciju a Müllera bi klupirao, polako prolazi i njegovo. Prenatrpan napad a niko od tih u napadu nema vrhunsku zavrsnicu. A bilo bi mozda i pametno vratiti Kimmicha na desnu stranu ili ga stavit izmedju dva štopera da igra nesto poput libera, kao nekad Lothar Matheus, a ispred njega dvojicu malo tehnicki potkovanijih igraca npr. Gravenberh Goretzka tandem. Kod Guardiole je Kimmich izvanredno igrao u zadnjoj liniji, jos je tad bio dosta mladji i neiskusniji.
-----------------------------------Neuer
-------------Pavard(Upa)-De Ligt-Lucas
Mazraoui(BP)----------------------------------Davies
---------------------Kimmich-----Goretzka
-------Sane(Gnabry)----Dzemo-----------------Mane
Ili
-------------De Ligt-------Kimmich------Lucas
-------------------Gravenberch-----Goretzka
-------Sane(Gnabry)--------Dzemo------------Mane
Stvarno bez napadača izgledamo konfuzno, posebno peotiv bunker ekipa. Mada bi ja iskreno prešao na 5-2-3 formaciju a Müllera bi klupirao, polako prolazi i njegovo. Prenatrpan napad a niko od tih u napadu nema vrhunsku zavrsnicu. A bilo bi mozda i pametno vratiti Kimmicha na desnu stranu ili ga stavit izmedju dva štopera da igra nesto poput libera, kao nekad Lothar Matheus, a ispred njega dvojicu malo tehnicki potkovanijih igraca npr. Gravenberh Goretzka tandem. Kod Guardiole je Kimmich izvanredno igrao u zadnjoj liniji, jos je tad bio dosta mladji i neiskusniji.
-------------Pavard(Upa)-De Ligt-Lucas
---------------------Kimmich-----Goretzka
-------Sane(Gnabry)----Dzemo-----------------Mane
Ili
-------------De Ligt-------Kimmich------Lucas
-------------------Gravenberch-----Goretzka
-------Sane(Gnabry)--------Dzemo------------Mane
Zadnja izmjena: SWOT, dana/u 10 sep 2022, 22:30, ukupno mijenjano 4 puta.
Sto se mene tice Zubo Tablet je polozio jedan ispit, sad ima drugi u utorak i ako taj polozi, do zime ga necu kritikovati. Na proljece niko nista ne moze znati, i jedino ako ispadne od bas slabije ekipe onda nek razmatraju nogu na ljeto. Vise me je strah nedostatka devetke i zamjene za Kimmicha.
Brzo se zaboravljaju sramoćenja zadnje dvije sezone, možda ali samo možda nije problem samo u treneru ni nedostatku devetke itd.
@SWOT Musialu bi progutali ko devetku, on je fizicki malo jaci od pionira Zelje
Sta da ti kazem buraz

Iskreno volio bih da nas prcelona mlatne na areni da zubalo dobije otkaz al zaista i to da nam trpac majncova presudi

Dajte ljudi bajern je institucija veliki klub koji ne moze voditi tablet diletant,bajernu treba stara skola ,svabska skola ona prava old school po mogucnosti tad smo najaci,
Dajte nam klopa i ima da oremo travnjake sirom evrope

Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.