Cinjenica je da sa iphone-om ne moze ni jedan mob

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mogao je i može Huaweiscudetto89 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 11:30I kod mene je S22 meni je bas dobar mobitel, drugo je stvar ukusa![]()
Cinjenica je da sa iphone-om ne moze ni jedan mob![]()
Može i Hyundai sa Mercedesom …bombaysaphire je napisao/la: ↑10 sep 2022, 12:35Mogao je i može Huaweiscudetto89 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 11:30I kod mene je S22 meni je bas dobar mobitel, drugo je stvar ukusa![]()
![]()
Debilno poređenje .gigglessmoke je napisao/la: ↑10 sep 2022, 16:03Može i Hyundai sa Mercedesom …bombaysaphire je napisao/la: ↑10 sep 2022, 12:35Mogao je i može Huaweiscudetto89 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 11:30I kod mene je S22 meni je bas dobar mobitel, drugo je stvar ukusa![]()
![]()
Ko je ljutio?
Treba uslikat isti detalj sa oba mobitela i sliku izradit, tu ce se vidjet razlika
Stvar je u tome sto vecina omladine koristi telefon pa i kameru kroz applikacije drustvenih mreza. Snimaju se videi i slike sa insta, tiktok, snapchat itd. Te aplikacije radikalno bolje rade na iOS nego na Android. Zato sto je i iOS bolji sistem za optimizaciju i fluidniji a i zato sto je ogranicen broj iphone telefona naspram 1000 android godisnje koji izadju pa se mozes posvetiti i zategnuti aplikaciju da radi perfektno za tih par uredjaja godisnje sto izadju.gigglessmoke je napisao/la: ↑12 sep 2022, 10:53Najjača kamera na telefonu na planeti. Snimanju videa im ne može prismrditi ni jedan telefon. Džaba silni megapikseli i zumovi mjeseca.
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 4 gosta.