Individualno bolji igrač, kompletniji, veći clutcher. Može te ubiti i sa loptom i bez nje, za razliku od Lewe koji napada isključivo bez lopte. Kao što kolege rekoše jedini koji je uspio prekinuti dominaciju Messija i Ronalda i par sezona bio drugi igrač planete, iza poluboga iz Rosarija.JoeBleck je napisao/la: ↑10 sep 2022, 10:27A po cemu ono realno ?
Nema parametra u kojem je Suarez bolji od Lewe , da ne govorimo zadnjih 5 sezona kako je igra jedan kako drugi.Statistika u svakom mogucem segmentu na strani Lewe , da ne govorimo sramnu statistiku Suareza u LP koji je zabio golova koliko jedan poluigrac Morata.
Opet kazem , neuporedivi.
Konstantniji , kvalitetniji , duze traje.
U komparaciji sa Benzemom se slazem da je bolji Suarez kao napadac , kao overall fudbaler Benzema.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Suarez se sramotio u Ligi Prvaka, ima katastrofalan učinak u tom takmičenju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ljudi su slobodni da izaberu il Suareza il Lewu jer nema greske ni s jednim, cinjenica je da je Lewa vise clutch i bolji u ligi prvaka, a da je Suarez kompletniji igrac, kao dribler, kreator, igrac bez lopte
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zanimljiva postava Xavija. Trebao je staviti i Alonsa.
Kako me Memphis nervira, nevjerovatno. Igrao kao da je živi mrtvac.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ja mislio pises o Ronaldu Nazariju kad ono o SuarezuRajaz je napisao/la: ↑10 sep 2022, 18:14Individualno bolji igrač, kompletniji, veći clutcher. Može te ubiti i sa loptom i bez nje, za razliku od Lewe koji napada isključivo bez lopte. Kao što kolege rekoše jedini koji je uspio prekinuti dominaciju Messija i Ronalda i par sezona bio drugi igrač planete, iza poluboga iz Rosarija.JoeBleck je napisao/la: ↑10 sep 2022, 10:27A po cemu ono realno ?
Nema parametra u kojem je Suarez bolji od Lewe , da ne govorimo zadnjih 5 sezona kako je igra jedan kako drugi.Statistika u svakom mogucem segmentu na strani Lewe , da ne govorimo sramnu statistiku Suareza u LP koji je zabio golova koliko jedan poluigrac Morata.
Opet kazem , neuporedivi.
Konstantniji , kvalitetniji , duze traje.
U komparaciji sa Benzemom se slazem da je bolji Suarez kao napadac , kao overall fudbaler Benzema.
Sta napisa lik za igraca koji ima losiju statistiku i partije od Morate u LP.
Nema ozbiljnijeg hljeba od ovog Ferrana. Sta je ovo ovako lose.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo je cist penal !!!
Ooooj hljebe gledaj reprize hahahaha. Strasan propust sudije i VARQurca.
@igrajlopte 🐦
Ferran i Depay out za pocetak.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Raphinha se ne smije vratiti na teren u drugom poluvremenu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne svirnu penal nad Baldeom yebo sebe
što je najgore niko da mu javi da pogleda
ništa, sudije u Španiji ne yebu VAR ni 2%.

Znaci ovaj Ferran otkako je dosao ne mozes liku naci utakmicu da je bio neka prevaga, jest ih Pep nalozio u pm
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pedri, Dembele i Lewa riješavaju ovaj nezgodni Cadiz.
Ali moraju prvo ući u igru
hajde Xavi, dosta je bilo eksperimenata, 5 izmjena ima...odmah 3 na poluvremenu.
Ali moraju prvo ući u igru

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ferran ništa lošiji od ostale dvojice u napadu. Preloše partije Ferrana, Depaya i Raphinhe.
Slazem se. Svi su u pet deka (losi).Donnie Darko je napisao/la: ↑10 sep 2022, 19:26Ferran ništa lošiji od ostale dvojice u napadu. Preloše partije Ferrana, Depaya i Raphinhe.
@igrajlopte 🐦
Ovaj Cadiz je crna mačka za Barcu, stalno neki problemi sa njima
Lakše bi se igralo sa Realom, imam osjećaj.

Lakše bi se igralo sa Realom, imam osjećaj.