Izgleda da ga jos niste banovali

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Izgleda da ga jos niste banovali
Prozivaju fanaticose tim nadimcima a vecina clanova je iz BiH a ne dijaspore.ReX je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:49Pa blate isti oni sto nazivaju dijasporce peracima guzova i slicno. Ublehe koje dan danas zive na grbacama roditelja i spavaju u svojoj sobi gdje su spavali i kad su isli u 3-4 razred OS. Eto ko blati BHF. Jedno je kritikovati, i ja sam imao dosta i imam dosta kritika na racun BHF jer su u zadnjih par godina izgubili kompas i nevjerovatno koliko olako gledaju na stvari u savezu ali drugo je kosto kazes blatiti i praviti se faca na nekom forumu i komentarima.
Došle Zelene Beretke na vratanca
Ma neće se igrati.Rade Paprica 9 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 09:51![]()
![]()
Ne znam majke mi što nam (vam) treba ova utakmica? Sutra kad nam zavrnu fondove kukat ćemo kako su protiv srba ili bošjaka. Inat politika bez pokrića.
Riziko je napisao/la: ↑10 sep 2022, 16:52Ma neće se igrati.Rade Paprica 9 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 09:51![]()
![]()
Ne znam majke mi što nam (vam) treba ova utakmica? Sutra kad nam zavrnu fondove kukat ćemo kako su protiv srba ili bošjaka. Inat politika bez pokrića.
Ovo je probni balon jer se od iducih kvala i ruska reprezentacija i klubovi biti vraćeni nazad.
Nije Vico lud da se uefi zamjera, najebao bi i on ko funkcioner, bez obzira što ovi nemaju nadleznost na prijateljskim utakmicama.
Ovdje će najviše Colpa stradati
Trenutno korisnika/ca: Baci13, Google Adsense [Bot], HariTz, kakarut, Majestic-12 [Bot], MostarNeretva i 43 gosta.