Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
ima li one room filma da ne valja

kako dobar film jbt, zao mi sad sto sam ga pregledo

Da vidimo ovaj PRAZNIK RADA,glumačka selekcija obećava......
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
"Remake" imao budzet 20 miliona dolara, nisam to do skoro znao 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Večeras TV premijera od pola 10 na MY TV.

Bullet Train tip filma zbog kojeg se ide u kino. Sjajna akcija, koja ostane u sjećanju, uostalom kao i svi filmovi je.benog Breda Pitta čovjek je bog.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma francuzi su ucestvovali u produkciji, snimane su scene u Parizu, ima njihovih glumaca... A siguran sam da ni ona scenografija nije bila jeftina. Mislim, gledao sam intervju s Ademirom Kenovicem kad je pricao o budzetu za Savrseni krug, i da je rekao da im je drzava tad uplatila posljednja 4 miliona samo da kompletiraju film (znaci da su ranije potrosili.puno vise), a film sniman par mjeseci nakon Daytona, cijela scenografija je zapravo bila autenticna.ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 avg 2022, 01:51Na wiki to piše, ali nema nikakav izvor. Malo mi sumnjivo to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
mislim francuzi i turci da su ucestvovali vjerovatno francuzi veci procenat ...napoleon72 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 16:18Ma francuzi su ucestvovali u produkciji, snimane su scene u Parizu, ima njihovih glumaca... A siguran sam da ni ona scenografija nije bila jeftina. Mislim, gledao sam intervju s Ademirom Kenovicem kad je pricao o budzetu za Savrseni krug, i da je rekao da im je drzava tad uplatila posljednja 4 miliona samo da kompletiraju film (znaci da su ranije potrosili.puno vise), a film sniman par mjeseci nakon Daytona, cijela scenografija je zapravo bila autenticna.ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 avg 2022, 01:51Na wiki to piše, ali nema nikakav izvor. Malo mi sumnjivo to.

6/10
Spora radnja tako da je film razvučen bez potrebe na preko 2h.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- napoleon72
- Kontakt:
Jbt otkad nisam pogledao neki film u klasicnom terminu 90-100 minuta. 80tih i 90tih se znalo, ovi "obicni" filmovi su svi bili do 100 min trajanja, preko 120 min samo ovi klasici (kad se rezije dohvate Skorseze, De Palma, Kjubrik, Kopola...) Danas obicna komedija traje preko 2 sata.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- Donnie Darko
- Kontakt:
https://towardsdatascience.com/are-new- ... 5356b2ca5bnapoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 10:27Jbt otkad nisam pogledao neki film u klasicnom terminu 90-100 minuta. 80tih i 90tih se znalo, ovi "obicni" filmovi su svi bili do 100 min trajanja, preko 120 min samo ovi klasici (kad se rezije dohvate Skorseze, De Palma, Kjubrik, Kopola...) Danas obicna komedija traje preko 2 sata.
Bukvalno nije tačno.

Tek je ove i prošle godine zabilježen neki skok, ali ništa što nije viđeno prije, izbalansirat će se opet.
Ne znam zasto ga niko nije spomenuo, ali Elvis je top film 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Spominjao sam, dobra gluma, Austin je bas razvalio, ali mi se montaza nije toliko svidjela, soundtrack je dobar, posebno ona zadnja pjesma

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pregleda ovog novog Thora, pisalo se da je los al haj reko... joj koja katastrofa od filma

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JackW, VolimBiH96, Zaboljesutra i 2 gosta.