Bhf printa plakate

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Čak i Guardian piše o "zabranjenoj" utakmici reprezentacije BH
FSBiH tražio mišljenje od UEFA-e: Ne protivimo se, nismo nadležni za prijateljske utakmice
Naravno da ne smije, medjutim ovako se trebalo biti glasno kada smo pristali da igramo protiv vlastitog dzelata, koljaca, silovatelja, agresora. Tada su Bosnje zabadale glave u pjesak i bile pichke.
Hahahahahahaha.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 11:43Nece biti odigrana utakmica, kako je krenulo Lenjingrad ce biti do utakmice pod Ukrajinskom kontrolom pa se nece gdje imati igrati.
Ne seri.Rade Paprica 9 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 09:54Čolpa je SDA kadar,nije on sam skonto da glasa tako,nego je dobio direktvu.
Pa blate isti oni sto nazivaju dijasporce peracima guzova i slicno. Ublehe koje dan danas zive na grbacama roditelja i spavaju u svojoj sobi gdje su spavali i kad su isli u 3-4 razred OS. Eto ko blati BHF. Jedno je kritikovati, i ja sam imao dosta i imam dosta kritika na racun BHF jer su u zadnjih par godina izgubili kompas i nevjerovatno koliko olako gledaju na stvari u savezu ali drugo je kosto kazes blatiti i praviti se faca na nekom forumu i komentarima.GG3 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:30Meni samo ide na onu stvar, sto vecina na sportskim forumima blate Fanaticose, i onda kad nesto treba eto nek oni.
Svi mi imamo pravo osnovat neko navijacko Udruzenje ako znamo bolje.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Goalgetter, HariTz, Hightower, hurem, Kaunas, Mostarska, Normus90, Rimes87, rishovski, Sheyi, soko i 103 gosta.