NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Spominjete Zelju, Sarajevo, Salaha, Ronalda. Vidi se da niste realni. Onaj spominje poslove, a svi nasi igraci rade.
Eto gotova prica o visem rangu, i sta sad? Hocemo li ga ugasit zbog toga? I to nakon 5 utakmica gdje imas tri pobjede, remi i poraz, gol razlika 17:5.
Eto gotova prica o visem rangu, i sta sad? Hocemo li ga ugasit zbog toga? I to nakon 5 utakmica gdje imas tri pobjede, remi i poraz, gol razlika 17:5.
Celik!3,2,2.
Moramo se malo vratiti na realne postavke. Od nekog cilja da se u nekom srednjorocnom periodu stabilizuje klub u finansijskom smislu, dosli smo na to da cim prije treba napredovati po rangovima i sad umjesto da postepeno napredujemo imamo hladan tus i reality check. Napredak po rangovima ne znaci nuzno vece vracanje dugova. Moramo dugorocno razmisljati, ne znam koji qrac srljamo u visi rang kad se vidi da nismo finansijski spremni. Sljedece godine bi ljudi ocekivali da napadamo Premijer ligu, a upitno je koliko bi uopste bili konkurentni u visem rangu i takva vrsta euforije je neodrziva u nasoj situaciji, jer su ocekivanja nerealna. Klub je kumovao tome, jer su postavili za cilj visi rang i gradili sav hype na tome. Kad gradis pricu na najboljem scenariju, lako se desi zajeb. Da smo pobijedili Bosnu visocku rasto bi taj hype, ali prije ili kasnije negdje drugo bi puko taj balon. Moramo se spustiti na zemlju. U stvari sad smo prinudjeni osim ako ne zelimo i dalje na silu srljati. I dalje prica o visem rangu nije nuzno zavrsena, ali pitanje je vrijedi li nastaviti bacati sve karte na to i forsirati nesto sto za stabilizaciju kluba nije neophodno. Cak moze biti i rizicno.
Ako klub vrati 200 - 300k dugova u ovoj sezoni, bicu itekako zadovoljan i da ostanemo u ovoj ligi, jer to znaci siguran put ka stabilizaciji. Mi kao publika smo kljuc uspjeha. Trebamo se uclanjivati u klub i dolaziti na Bilino, jer dajemo podrsku stabilizaciji svojim doprinosom, a ne jer nam je najbitnije da pobijedimo Bosnu iz Visokog ili Borca iz Jelaha i da na silu guramo visi rang. U tom budjenju svijesti i stvaranju mentaliteta lojalne publike, koja cijeni zdrav rad kluba je nas prostor za napredak. Medjutim, problem nastaje kad klub krene linijom lakseg otpora da rezultat stavi na prvo mjesto i udovolji publici zahtjevu za kotrljanjem lopte u visem rangu odnosno ono zbog cega danas i jesmo tu u qrcu gdje i jesmo. Za pravog navijaca i simpatizera je bitno da klub radi zdravo i da momci ostave srce na terenu bez obzira na rezultat. Kad mogucnosti kluba budu bolje onda ce i rezultati biti bolji. Realnost je da ce klub kad ocisti dugove morati promijeniti bar 90% rostera ekipe kako bi bio konkurentan za najvise ciljeve i napad na Premijer ligu. Mozda tek par igraca uz svoj pravilan razvoj ce moci igrati u ekipi s pravim rezultatskim ambicijama, a mi se vec sad opterecujemo time, a trenutno u visem rangu bi mogli zaglaviti kao u zivom blatu.
Meni je zao sto smo ubrzali proces, pa umjesto da postepeno rastemo u svim segmentima, sad imamo otrijeznjenje, pa bi red bio da se spustimo i naglasak vratimo na prioritete, a to su dugovi. I da nam svima to bude glavni razlog za punu podrsku klubu odnosno za uclanjenje i dolazak na stadion! Ko zeli odustati od dolaska na Bilino zbog par losih rezultata, neka slobodno prati Real i Bayern, a ko iskreno voli Čelik mora biti spreman i na dobro i na lose, posebno u trenutnoj situaciji. Tu smo da spasimo tradiciju i da novi narastaji budu ponosni na svoj klub, pa doce i vrijeme kad cemo biti tamo gdje pripadamo i imati rezultate da bude sretno Bilino, ali moramo se drzati pravilnog rada i postepenog rasta. Pokriti se koliko je jorgan dugacak i dizati pricu, pa ce se u jednom trenutku prirodno osjetiti znatan napredak. Nista ne treba forsirati i gurati na silu. Nadam se da cemo izvuci pouku, spustiti rezultatska ocekivanja i baciti naglasak na prioritete, a to su dugovi. Ekipa nek ostavlja srce na terenu, pa doce vrijeme i za bolje rezultate kad se poboljsaju mogucnosti.
Nasa duznost ako zelimo da Čelik nekad bude onakav kakav zelimo je ta da se nastavimo uclanjivati, kupovati karte i bodriti svoj Čelik na Bilinom! Klub to mora kanalizovati da sto vise cisti dugove. U tom slucaju, klub ce imati uzlaznu putanju, u suprotnom buducnost je i dalje neizvjesna! Prema tome, sve je do nas! moSa likČe!
Ako klub vrati 200 - 300k dugova u ovoj sezoni, bicu itekako zadovoljan i da ostanemo u ovoj ligi, jer to znaci siguran put ka stabilizaciji. Mi kao publika smo kljuc uspjeha. Trebamo se uclanjivati u klub i dolaziti na Bilino, jer dajemo podrsku stabilizaciji svojim doprinosom, a ne jer nam je najbitnije da pobijedimo Bosnu iz Visokog ili Borca iz Jelaha i da na silu guramo visi rang. U tom budjenju svijesti i stvaranju mentaliteta lojalne publike, koja cijeni zdrav rad kluba je nas prostor za napredak. Medjutim, problem nastaje kad klub krene linijom lakseg otpora da rezultat stavi na prvo mjesto i udovolji publici zahtjevu za kotrljanjem lopte u visem rangu odnosno ono zbog cega danas i jesmo tu u qrcu gdje i jesmo. Za pravog navijaca i simpatizera je bitno da klub radi zdravo i da momci ostave srce na terenu bez obzira na rezultat. Kad mogucnosti kluba budu bolje onda ce i rezultati biti bolji. Realnost je da ce klub kad ocisti dugove morati promijeniti bar 90% rostera ekipe kako bi bio konkurentan za najvise ciljeve i napad na Premijer ligu. Mozda tek par igraca uz svoj pravilan razvoj ce moci igrati u ekipi s pravim rezultatskim ambicijama, a mi se vec sad opterecujemo time, a trenutno u visem rangu bi mogli zaglaviti kao u zivom blatu.
Meni je zao sto smo ubrzali proces, pa umjesto da postepeno rastemo u svim segmentima, sad imamo otrijeznjenje, pa bi red bio da se spustimo i naglasak vratimo na prioritete, a to su dugovi. I da nam svima to bude glavni razlog za punu podrsku klubu odnosno za uclanjenje i dolazak na stadion! Ko zeli odustati od dolaska na Bilino zbog par losih rezultata, neka slobodno prati Real i Bayern, a ko iskreno voli Čelik mora biti spreman i na dobro i na lose, posebno u trenutnoj situaciji. Tu smo da spasimo tradiciju i da novi narastaji budu ponosni na svoj klub, pa doce i vrijeme kad cemo biti tamo gdje pripadamo i imati rezultate da bude sretno Bilino, ali moramo se drzati pravilnog rada i postepenog rasta. Pokriti se koliko je jorgan dugacak i dizati pricu, pa ce se u jednom trenutku prirodno osjetiti znatan napredak. Nista ne treba forsirati i gurati na silu. Nadam se da cemo izvuci pouku, spustiti rezultatska ocekivanja i baciti naglasak na prioritete, a to su dugovi. Ekipa nek ostavlja srce na terenu, pa doce vrijeme i za bolje rezultate kad se poboljsaju mogucnosti.
Nasa duznost ako zelimo da Čelik nekad bude onakav kakav zelimo je ta da se nastavimo uclanjivati, kupovati karte i bodriti svoj Čelik na Bilinom! Klub to mora kanalizovati da sto vise cisti dugove. U tom slucaju, klub ce imati uzlaznu putanju, u suprotnom buducnost je i dalje neizvjesna! Prema tome, sve je do nas! moSa likČe!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Realnost je da i kad krenes graditi ekipu za vise rangove, da ce se desavati promasaji. Losa forma, povreda i sta sve ne.
Celik!3,2,2.
Ja kad sam pisao kritike protiv igraca i trenera proslu domacu utakmicu protiv real madrid facking bosne ljudi su me shvatili pogresno.
Bio sam ljut sto nemaju taj mentalitet pobjednicki. Sto su se usrali.
Istina je da igrači nisu taj talent koji mi mislimo da su.
Mozda bi moglo se od njih neki kvalitet napraviti ali za to treba vremena i znanja trenera.
Ali niko ne moze njihove fizicke limitiranosti podignuti iznad njihovih sposobnosti. Tehniku da,psihu da,kolektivnu igru da i to bi bilo sasvim dovoljno za ovu nasu ligu svih kategorija ali neko mora sa njima raditi ,pricati ,postaviti mu program,ishranu i ostale stvari posloziti. Al kolko para tolko muzike jbaji ga.
Moje misljenje je cim malo stanemo na noge sa novcima i dugovima angazirati dva tri profesionalna evropska trenera. Dati im stan,auto platu 15,20hiljada i tek onda nesto ocekivati.
Moze i drugacije naravno da nades nekog Lebanovskog,Ciru isl medu Bosancima koji imaju slifa ,viziju sta i kako.
Ne serem nikom samo iznosim misljenje . Ne moze nista samo od sebe ljudi treba tu znanja,nauke ,guzova.
Dobro je ovo sve kolko klub ima podrske ovo je odlicno.
I jos jednom hvala momcima sto su nam klub spasili od gasenja i igracima naravno.
Bio sam ljut sto nemaju taj mentalitet pobjednicki. Sto su se usrali.
Istina je da igrači nisu taj talent koji mi mislimo da su.
Mozda bi moglo se od njih neki kvalitet napraviti ali za to treba vremena i znanja trenera.
Ali niko ne moze njihove fizicke limitiranosti podignuti iznad njihovih sposobnosti. Tehniku da,psihu da,kolektivnu igru da i to bi bilo sasvim dovoljno za ovu nasu ligu svih kategorija ali neko mora sa njima raditi ,pricati ,postaviti mu program,ishranu i ostale stvari posloziti. Al kolko para tolko muzike jbaji ga.
Moje misljenje je cim malo stanemo na noge sa novcima i dugovima angazirati dva tri profesionalna evropska trenera. Dati im stan,auto platu 15,20hiljada i tek onda nesto ocekivati.
Moze i drugacije naravno da nades nekog Lebanovskog,Ciru isl medu Bosancima koji imaju slifa ,viziju sta i kako.
Ne serem nikom samo iznosim misljenje . Ne moze nista samo od sebe ljudi treba tu znanja,nauke ,guzova.
Dobro je ovo sve kolko klub ima podrske ovo je odlicno.
I jos jednom hvala momcima sto su nam klub spasili od gasenja i igracima naravno.
- Crni gavran
- Kontakt:
Nisam poredio Zelju i Sarajeva, vec sam govorio o pritisku i psovkama sa tribina kao alibiju za eventualne neuspjehe. Jer i tamo se psuje vise nego kod na zapadu. Na kraju krajeva, koji qrac se poziva raja na tribine. Pa moras imati rizik od psovki i pritiska. Ne mozes imati i dobru posjetu i lose igre. I sponzore.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑10 sep 2022, 10:05Spominjete Zelju, Sarajevo, Salaha, Ronalda. Vidi se da niste realni. Onaj spominje poslove, a svi nasi igraci rade.
Kazes proslo 5 kola. Znamo mi to. Pogkledaj koliko ce bodova imati Bosna nakon 5.kola. I Stupcanica nas dobi 1:0 prosle godine. I ne stigo smo ih. Vi pojedini ne izvlacite pouku iz bliske proslosti.
Kazete nemamo kvalitet za 1.federalnu ligu? Kako nemamo a dobili 13 utakmica bez izgubljenog boda. Ista ova ekipa. Imamo mi kvalitet, ali smo se digli u nebo, potcjenjujemo druge, ne igramo ni priblizno agresivno kao na proljece, juce povesmo 1:0 i povukosmo se . Protiv tog istog Jelaha na njihovom bunjistu dobismo 5:2 nedavno u finalu Kupa ZE DO kantona.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj rizik od psovki? Zasto ne ocekivati od navijaca Celika da budu normalni i podrze momke? Drugo, jeste li vi ikad culi za nesto sto se zove losa forma?
Pazi odredjeni tjeraju Alija iako je dao 5 golova u 5 kola. Pitaju se ko ga forsira. Jel vi mislite da oni ne prate forume?
Pazi odredjeni tjeraju Alija iako je dao 5 golova u 5 kola. Pitaju se ko ga forsira. Jel vi mislite da oni ne prate forume?
Celik!3,2,2.
Kazete nemamo kvalitet za 1.federalnu ligu? Kako nemamo a dobili 13 utakmica bez izgubljenog boda. Ista ova ekipa. Imamo mi kvalitet, ali smo se digli u nebo, potcjenjujemo druge, ne igramo ni priblizno agresivno kao na proljece, juce povesmo 1:0 i povukosmo se . Protiv tog istog Jelaha na njihovom bunjistu dobismo 5:2 nedavno u finalu Kupa ZE DO kantona.
[/quote]
Upravo to brate moj. Sta je problem? Jer moram ja kao navijac da ukazujem da mogu sve sto zamisle . Da su najbolji ako tako u mozgu svome odluce. Ako su ekipa.
Mozes dobiti koga hoces. Pokazi malo muda i inat srce. Zato sam se naljutio.
Jbte daj Durmi da suta niko nece u Zenici zamjeriti. Reci ne mogu i pusti golmana da frlnoku bubne. Ja cu prvi se nasmijati i reci svaka čast.
[/quote]
Upravo to brate moj. Sta je problem? Jer moram ja kao navijac da ukazujem da mogu sve sto zamisle . Da su najbolji ako tako u mozgu svome odluce. Ako su ekipa.
Mozes dobiti koga hoces. Pokazi malo muda i inat srce. Zato sam se naljutio.
Jbte daj Durmi da suta niko nece u Zenici zamjeriti. Reci ne mogu i pusti golmana da frlnoku bubne. Ja cu prvi se nasmijati i reci svaka čast.
-
- Kontakt:
Podrsku ponekad treba i zasluziti. Ne mozes se vuci po terenu kao krepalina i ocekivati onda sljedecu utakmicu 3 ili 5 hiljada gledalaca na Bp. Nismo mi Njemačka niti taj mentalitet, niti cemo ikad biti.Sve u svemu igraci moraju itekako biti spremni na kritiku kroz svoje karijere, a posebno u klubu kakav je Čelik iz Zenice. Uz sav respekt, ali mi nismo Borac Jelah ili Kolina, gdje recimo nema pritiska, navijača i vecih ocekivanja.
Re: Re: NK Čelik Zenica
Sabilizacija i vracanje dugova jeste najbitnije Ali bez rezultata na terenu neces nikada imati veliku podrsku i mega sponzore.Kaze spominje se zeljo sarajevo pa zar Nije Celik u rangu najvecih timova sto cemo se porediti sa batonom ili famosom kada Imamo historiju koja od nas zahtjeva da grizemo ka vrhu.Imao si G rangerse koji su krenuli od najnizeg ranga uz strasnu podrsku navijaca Ali Zato brale svake godine promocija svake godine napada na visi rang Jer je to mentalitet sampiona.Uprava radi strasan posao i zahvalni smo do neba sto ih Imamo Ali cinjenica je da zelimo uvijek vise i bolje i ne treba niko da se demoralizuje zbog kritika nego da ih uzme razmotri i vidi Kako da budu bolji u buducnosti
Celik Zenica
- BatistutA19
- Kontakt:
Nisam sinoc htio nista pisat ,nek se malo ohladi sve al uvod u sezonu je katastrofalan a da je izgubljeno prvo mijesto nije ni blizu izgubljeno jer ima puno utakmica do kraja.
Igraci imaju kvaliteta ,njima treba vise razgovor, neki da se vidi sta je problem,kaze neko pritisak pa brate dragi idi igraj sah tamo nema pritiska limunada i lagano.
Sto se tice igraca,trenera,uprave tu je puna podrska mi bolje nemamo ali se moraju trznit.
Sad kup i u ovakvoj atmosferi bi volio da ispadnemo ,nit ce bit raje nit je atraktivan Gosk nit ce privuc publiku a nikakve sanse nemas da prodjes.Znaci u ovoj situaciji odmah se oprostit od kupa treba i bacit sve karte na ligu i pokusat uc u FL.
Ovi samo sto pricaju neka stabilizacija vracanje dugova ne moze ni to vjecno ,ko ce tebi davat samo u 3 ligi i to ce prestat ,ljudi ti daju da ides napred a ne samo da stojis u mjestu ..Ok mozes ti vracat dugove i lagano al neces imat 200 ljudi na stadionu i nemas se sta pravo ljutit na nekog ako nece doci jer ljudi ne mogu to vise podnijet .Mozes ti pricat sve to ali ti nemas vise kome to pricat.Publika je tu ljudi vole Celik dokaz je sa Bosnom 4000 al ne mozes ti samo stojat u mjestu i rec hajd na utakmicu,daj sponzora ,kupuj karte.kupuj u fan shopu ,uclani se i biti peti u ovoj ligi,tako klub i u mene mama moze vodit .Bez rezultatskog napredka nemas publike i cao osim nekih 100 do 200 ljudi.
ISTI IGRACI I PLUS POJACANI,ISTI TRENER ,ISTA UPRAVA A REZULTATI KATASTROFALNI ,ZNACI TREBA LIJEPO SJEST I OTVORENO PORAZGOVARAT JER OCITO NEST NIJE UREDU I DA IMA TU PROBLEMA ALI SE SUTI.
Igraci imaju kvaliteta ,njima treba vise razgovor, neki da se vidi sta je problem,kaze neko pritisak pa brate dragi idi igraj sah tamo nema pritiska limunada i lagano.
Sto se tice igraca,trenera,uprave tu je puna podrska mi bolje nemamo ali se moraju trznit.
Sad kup i u ovakvoj atmosferi bi volio da ispadnemo ,nit ce bit raje nit je atraktivan Gosk nit ce privuc publiku a nikakve sanse nemas da prodjes.Znaci u ovoj situaciji odmah se oprostit od kupa treba i bacit sve karte na ligu i pokusat uc u FL.
Ovi samo sto pricaju neka stabilizacija vracanje dugova ne moze ni to vjecno ,ko ce tebi davat samo u 3 ligi i to ce prestat ,ljudi ti daju da ides napred a ne samo da stojis u mjestu ..Ok mozes ti vracat dugove i lagano al neces imat 200 ljudi na stadionu i nemas se sta pravo ljutit na nekog ako nece doci jer ljudi ne mogu to vise podnijet .Mozes ti pricat sve to ali ti nemas vise kome to pricat.Publika je tu ljudi vole Celik dokaz je sa Bosnom 4000 al ne mozes ti samo stojat u mjestu i rec hajd na utakmicu,daj sponzora ,kupuj karte.kupuj u fan shopu ,uclani se i biti peti u ovoj ligi,tako klub i u mene mama moze vodit .Bez rezultatskog napredka nemas publike i cao osim nekih 100 do 200 ljudi.
ISTI IGRACI I PLUS POJACANI,ISTI TRENER ,ISTA UPRAVA A REZULTATI KATASTROFALNI ,ZNACI TREBA LIJEPO SJEST I OTVORENO PORAZGOVARAT JER OCITO NEST NIJE UREDU I DA IMA TU PROBLEMA ALI SE SUTI.
- samoposteno
- Kontakt:
Iza G rangersa stalo 40 hiljada navijaca i pomazu ih a iza Celika 576 ljudi i ocekivat sa takvom podrskom i finansijskom inekcijom da meljes sve redom do premijer lige je nerealmo....kad je u pitanju kritika tu nas je masala 5 hiljada kad je u pitanju pomoc klubu tu nas je 500 tako se ne pravi mega klub ovoj upravi kapa do poda jer od govana pitu praviIronside je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:22Sabilizacija i vracanje dugova jeste najbitnije Ali bez rezultata na terenu neces nikada imati veliku podrsku i mega sponzore.Kaze spominje se zeljo sarajevo pa zar Nije Celik u rangu najvecih timova sto cemo se porediti sa batonom ili famosom kada Imamo historiju koja od nas zahtjeva da grizemo ka vrhu.Imao si G rangerse koji su krenuli od najnizeg ranga uz strasnu podrsku navijaca Ali Zato brale svake godine promocija svake godine napada na visi rang Jer je to mentalitet sampiona.Uprava radi strasan posao i zahvalni smo do neba sto ih Imamo Ali cinjenica je da zelimo uvijek vise i bolje i ne treba niko da se demoralizuje zbog kritika nego da ih uzme razmotri i vidi Kako da budu bolji u buducnosti
- samoposteno
- Kontakt:
Drug kakvih 4 hiljafe protiv Bosne mozemo mi pisat i 30 hiljada prodate karte su mjerilo i za mene je bilo publike tacno onoliko koliko klub objavi da je prodo karti ove sto su usli dzaba ne racunam uopste kao publiku vec samo kao trosak klubu a oni su vjeruj mi naj glasniji i u psovkama i u svemuBatistutA19 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:28Nisam sinoc htio nista pisat ,nek se malo ohladi sve al uvod u sezonu je katastrofalan a da je izgubljeno prvo mijesto nije ni blizu izgubljeno jer ima puno utakmica do kraja.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Nisi nikad ni trebo doc.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Brate niko ne govori upravi nista.
Daj ba malo muda na teren . Pokazi nesto. Jbte sta se prepadas koji k. Trener isto . Daj nauci djecu da prebace loptu sa jedne strane na drugu. Posebno bekove . Daj neki pas vezni red. Ako ne mozes koji k treniras fudbal nije mi jasno. Idi u Njemacku zidaj,armiraj,nemam pojma. Druze mentalitet,tenika su najbitniji. Fudbal se igra mozgom. Ako nemas to daj drugog nekog. Nadi ga iskopaj ga sa termina brate. Nemoj mi glumit fudbalera,treniras sedam godina ne znas prebacit loptu,neznas uposliti,neznas realizirati . Pa jel tako? Ev brate ako grjesim nek me neko ispravi.
Daj ba malo muda na teren . Pokazi nesto. Jbte sta se prepadas koji k. Trener isto . Daj nauci djecu da prebace loptu sa jedne strane na drugu. Posebno bekove . Daj neki pas vezni red. Ako ne mozes koji k treniras fudbal nije mi jasno. Idi u Njemacku zidaj,armiraj,nemam pojma. Druze mentalitet,tenika su najbitniji. Fudbal se igra mozgom. Ako nemas to daj drugog nekog. Nadi ga iskopaj ga sa termina brate. Nemoj mi glumit fudbalera,treniras sedam godina ne znas prebacit loptu,neznas uposliti,neznas realizirati . Pa jel tako? Ev brate ako grjesim nek me neko ispravi.
Uprava Ima punu podrsku momci rade famtastican posao i neka Samo nastave a to za Rangerse sam ti uzeo za primjer kada klub sa renomeom i statusom vjecitog premierligasa krene od zadnje lige Znaci grizes ka vrhu.Znam da smo u **** Znam da nas fudo spotice na svakom koraku Ali nemozes doci i reci da smo Mi rang famosa i batona i da ti je svejedno Ako pusimo od njih jednostavno boli svaki neuspjeh i to je Znaci da neko nevoli Celik i da neko misli lose celiku jednostavno sve sto ti je srcu drago i sto volis zelis i da uspije i kritikujes svaki neuspjeh.Nadam se da ce Duvnjak dignuti ekipu i da cemo do kraja godine nanizati sve pobjedesamoposteno je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:29Iza G rangersa stalo 40 hiljada navijaca i pomazu ih a iza Celika 576 ljudi i ocekivat sa takvom podrskom i finansijskom inekcijom da meljes sve redom do premijer lige je nerealmo....kad je u pitanju kritika tu nas je masala 5 hiljada kad je u pitanju pomoc klubu tu nas je 500 tako se ne pravi mega klub ovoj upravi kapa do poda jer od govana pitu praviIronside je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:22Sabilizacija i vracanje dugova jeste najbitnije Ali bez rezultata na terenu neces nikada imati veliku podrsku i mega sponzore.Kaze spominje se zeljo sarajevo pa zar Nije Celik u rangu najvecih timova sto cemo se porediti sa batonom ili famosom kada Imamo historiju koja od nas zahtjeva da grizemo ka vrhu.Imao si G rangerse koji su krenuli od najnizeg ranga uz strasnu podrsku navijaca Ali Zato brale svake godine promocija svake godine napada na visi rang Jer je to mentalitet sampiona.Uprava radi strasan posao i zahvalni smo do neba sto ih Imamo Ali cinjenica je da zelimo uvijek vise i bolje i ne treba niko da se demoralizuje zbog kritika nego da ih uzme razmotri i vidi Kako da budu bolji u buducnosti
Celik Zenica
- samoposteno
- Kontakt:
Vratis se drug koju stranicu unazad od utakmice protiv Bosne i vidjet ces nas kao navijace tu utakmicu pa onda sljedecu od 7-1 pobjeda kad su najbolji daj nam premjerligase da se mjerimo sa njima pa onda ti isti nakon 10 dana naj vise pljuju i vrijedjaju momke od 19 god kako bemaju poima ....mi se prvo sa sobom trebamo dogovorim jesu li dobri ili nisu pa onda komentarisat....meni je bolje gledat ove momke od 19 god negu truhle poput Salcinovica da pokazuju sav zenicki seljakluk na terenuaeroms33 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:39Brate niko ne govori upravi nista.
- samoposteno
- Kontakt:
Drug mi kao grad od 100 hiljada stanovnika koji se busamo u prsa kako volimo Celik gdje god stignemo nemozemo da skupimo 2 hiljade clanova onda se trebamo zapitat koliko mi Fuda u Zenici imamo ne jednog grobara nego skoro pa cijeli grad....toliko nas voli klub kad mu je naj teze da nam je i Jug prevelik al za to neka se stidi sve i jedan zenicanin koji je ikad spomenuo da navija za Celik a nije se uclanio i pomogo u oporavku klubaIronside je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:42Uprava Ima punu podrsku momci rade famtastican posao i neka Samo nastave a to za Rangerse sam ti uzeo za primjer kada klub sa renomeom i statusom vjecitog premierligasa krene od zadnje lige Znaci grizes ka vrhu.Znam da smo u **** Znam da nas fudo spotice na svakom koraku Ali nemozes doci i reci da smo Mi rang famosa i batona i da ti je svejedno Ako pusimo od njih jednostavno boli svaki neuspjeh i to je Znaci da neko nevoli Celik i da neko misli lose celiku jednostavno sve sto ti je srcu drago i sto volis zelis i da uspije i kritikujes svaki neuspjeh.Nadam se da ce Duvnjak dignuti ekipu i da cemo do kraja godine nanizati sve pobjedesamoposteno je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:29Iza G rangersa stalo 40 hiljada navijaca i pomazu ih a iza Celika 576 ljudi i ocekivat sa takvom podrskom i finansijskom inekcijom da meljes sve redom do premijer lige je nerealmo....kad je u pitanju kritika tu nas je masala 5 hiljada kad je u pitanju pomoc klubu tu nas je 500 tako se ne pravi mega klub ovoj upravi kapa do poda jer od govana pitu praviIronside je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:22Sabilizacija i vracanje dugova jeste najbitnije Ali bez rezultata na terenu neces nikada imati veliku podrsku i mega sponzore.Kaze spominje se zeljo sarajevo pa zar Nije Celik u rangu najvecih timova sto cemo se porediti sa batonom ili famosom kada Imamo historiju koja od nas zahtjeva da grizemo ka vrhu.Imao si G rangerse koji su krenuli od najnizeg ranga uz strasnu podrsku navijaca Ali Zato brale svake godine promocija svake godine napada na visi rang Jer je to mentalitet sampiona.Uprava radi strasan posao i zahvalni smo do neba sto ih Imamo Ali cinjenica je da zelimo uvijek vise i bolje i ne treba niko da se demoralizuje zbog kritika nego da ih uzme razmotri i vidi Kako da budu bolji u buducnosti
@samoposteno
U pravu si a jedino rjesenje je na terenu da im pokazemo da mozemo. Ja se zato ljutim. Ni nakog specificno. Nego mi krivo sto su jbni prosjek a mogu sta zazele . U njihovim nogama je sve. I da nas vade iz govana i da vrate nas na staze stare slave
U pravu si a jedino rjesenje je na terenu da im pokazemo da mozemo. Ja se zato ljutim. Ni nakog specificno. Nego mi krivo sto su jbni prosjek a mogu sta zazele . U njihovim nogama je sve. I da nas vade iz govana i da vrate nas na staze stare slave
- Zenicanin988
- Kontakt:
Neke kritike su na mjestu, neke su nerealne , po meni jedini krivac je trener, ali i to mu je skola za ubuduće, znaci ne podcjenjivati nikog od ekipa. Momcima nemam sta reci, sto se tice Alija, jedina zamjerka penali, nek ostavi, ostalo sve ok. Fenu volim i cijenim al brate nema kuveta u tebi vise za ovo. Mali mu hoce dodat iz auta, on pokazuje da tamo nekom drugom baci iako su oko ovog dvojica i izgubismo loptu. Podrska od mene treneru i igracima ako citaju a ovinsto vrijedjaju ovako gnusno, savjet, idi radi nesto u zivotu, uspij, ostavi djecu na miru
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
- samoposteno
- Kontakt:
I ja bi brate volio da sve pobjedimo ali ne moze zato sam i napiso kako mi kao navijaci razmisljjamo e tako isto i oni pobjede jednu sa 7-8 razlike i misle svaku cemo a ne ide to tako jer su po tim klubovima sve skoro pa isti igraci mala skroz razlika da se ne lazemo da su imalo dobri ne bi igrali 3 ligu ili kanton isli bi za karijerom laze sve i jedan ako kaze da mu se nudi neki klub da igra za 2 milje a on odbija i igra za Celik za 500 stojaaeroms33 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 14:06@samoposteno