Treba da te banuju prije svega. Ti fol ismijavas igrace papak obični. Jesi pravi Rex cuko iz basce.. idi ribaj ulice i skupljas flaša po svečanoj jado.jadni pametnije ti je..ReX je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:19Predlazem ti da naucis prvo pravopise bh. jezika i da malo izadjes iz kuce roditelja i napravis nesto od zivota. Ne mozes govoriti nekom da blage veze o zivotu nema a ima vise nego sto ces ti za dva zivota imati. Vjeruj mi na tome.![]()
U ostalom mani se foruma dijete, spavas ovdje. Nije cool glumiti neku facu iza ekrana. Uadi nesto korisno od svog vremena.
P.S. Ne citiraj me vise bezveze, ides na gnjavatorsku carapice.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- kolezeljovac
- Kontakt:
Armin Hodžić(napadač da ne bude zabune) blizu povratka u Želju. U klubu je dobio ispisnicu, a jedino što bi moglo biti problem je što ima malih poteškoća sa trbušnim zidom i leđima. Maloprije mi reče kolega na poslu koji je u skupštini kluba. Tako da dobro bi bilo kad bi eto bar u drugom dijelu imali Aru. Još samo kvalitetne bekove da dovedemo i tjt InshAllah
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- NerminFatic
- Kontakt:
Opaa, dobra vijest za vikend. I onda se zadeveramo kako ih potpisati obojicu na dresu kad je sve isto.kolezeljovac je napisao/la: ↑09 sep 2022, 16:20Armin Hodžić(napadač da ne bude zabune) blizu povratka u Želju. U klubu je dobio ispisnicu, a jedino što bi moglo biti problem je što ima malih poteškoća sa trbušnim zidom i leđima. Maloprije mi reče kolega na poslu koji je u skupštini kluba. Tako da dobro bi bilo kad bi eto bar u drugom dijelu imali Aru. Još samo kvalitetne bekove da dovedemo i tjt InshAllah

-
- Kontakt:
Sto se kasni sa treningom
On bi nam vjerovatno bio ogromno pojacanje ali treba biti oprezan i dobro provjeriti njegovo zdravstveno stanje jer on vec dugo godina ima taj problem sa trbusnim zidom..kolezeljovac je napisao/la: ↑09 sep 2022, 16:20Armin Hodžić(napadač da ne bude zabune) blizu povratka u Želju. U klubu je dobio ispisnicu, a jedino što bi moglo biti problem je što ima malih poteškoća sa trbušnim zidom i leđima. Maloprije mi reče kolega na poslu koji je u skupštini kluba. Tako da dobro bi bilo kad bi eto bar u drugom dijelu imali Aru. Još samo kvalitetne bekove da dovedemo i tjt InshAllah
- LegendaIvica
- Kontakt:
Htio sam vas pitati sta vi mislite o tome da Amoha igra spica? Vidi se da momak fino igra i da ima zelje ali meni on nekako nije krilni igrac.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Protiv Posušja i Igmana pokazao po meni da je itekako sjajan krilni napadač. Sjeti se asistencije, centaršuta kod gola na Mokrom Docu. Imao nekoliko sjajnih prodora protiv Igmana. Ne znam, možda nisam objektivan, ali po meni je on odličan krilni napadač..LegendaIvica je napisao/la: ↑09 sep 2022, 17:28Htio sam vas pitati sta vi mislite o tome da Amoha igra spica? Vidi se da momak fino igra i da ima zelje ali meni on nekako nije krilni igrac.
- MocMahale444
Moze on lagano igrati napadaca, jak na lopti i mozda ga treba probati kao napadaca ali lik je krilo barem izgleda mocno na krilu, leti ko tornado po strani.LegendaIvica je napisao/la: ↑09 sep 2022, 17:28Htio sam vas pitati sta vi mislite o tome da Amoha igra spica? Vidi se da momak fino igra i da ima zelje ali meni on nekako nije krilni igrac.
Haracicu uliva Slobodanki glavom za raju.
Nekako mi zao Gasala fino je poceo, ima cak 3 zgoditka ali zbog AmoE mora grijati klupu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jel moguce da je na nas kvota 1.80 a na slobodu 4.10 ?
klub je pokrenuo akciju sa kantonalnom inspekcijom da se zabrani ilegalna prodaja artikala fk željezničar sa logom i grbom kluba po pijacama,
tezgama po gradu i online putem, akcija je počela od derbija sa sarajevom a nastavljena je danas na pijacama otoka i ciglane gdje je oduzeta roba u
vrijednosti nekoliko hiljada maraka, grb i logo kluba je zasticen - brendiran te se ne moze koristiti bez dozvole kluba, na taj nacin klub se mjesecno
ostecuje za minimalno 20.000 KM, ukoliko vidite da se negdje nešto slično prodaje slikajte neofirno i pošaljite na mail
[email protected] ili [email protected]

tezgama po gradu i online putem, akcija je počela od derbija sa sarajevom a nastavljena je danas na pijacama otoka i ciglane gdje je oduzeta roba u
vrijednosti nekoliko hiljada maraka, grb i logo kluba je zasticen - brendiran te se ne moze koristiti bez dozvole kluba, na taj nacin klub se mjesecno
ostecuje za minimalno 20.000 KM, ukoliko vidite da se negdje nešto slično prodaje slikajte neofirno i pošaljite na mail

- kolezeljovac
- Kontakt:
AferimNunez je napisao/la: ↑09 sep 2022, 19:38klub je pokrenuo akciju sa kantonalnom inspekcijom da se zabrani ilegalna prodaja artikala fk željezničar sa logom i grbom kluba po pijacama,
![]()

Meni bi veća šteta bila trošiti ga na špicu. Njegove karakteristike su takve da najbolje do izražaja dolazi sa krila od njega.LegendaIvica je napisao/la: ↑09 sep 2022, 17:28Htio sam vas pitati sta vi mislite o tome da Amoha igra spica? Vidi se da momak fino igra i da ima zelje ali meni on nekako nije krilni igrac.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Šta se dešava sa Subom?
Jel moguće da ćemo pustiti još jednog mladog igrača da ode džaba na zimu?
Tužno je ovo gledati, da Bekrić ulazi Subašić na klupi ili da Dženis igra špica, a vjerujem da Subašić može puno bolje igrati od Dženisa.
Jel moguće da ćemo pustiti još jednog mladog igrača da ode džaba na zimu?
Tužno je ovo gledati, da Bekrić ulazi Subašić na klupi ili da Dženis igra špica, a vjerujem da Subašić može puno bolje igrati od Dženisa.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nek neko prijavi olx,mrtvi tuzlaci prodaju majice,dresove,trenerke s logom našeg kluba.Nunez je napisao/la: ↑09 sep 2022, 19:38klub je pokrenuo akciju sa kantonalnom inspekcijom da se zabrani ilegalna prodaja artikala fk željezničar sa logom i grbom kluba po pijacama,
![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Brate, Subasic je jednostavno pretanak…. svi ga vide tipa Štilic ustvari ta pozicija AMF/OM al on je jednostavno prespor i uz to nema kondicije (znam nije ni Štila najbrzi al je Klasa jbg)… po meni je bilo samo pitanje vremena kad ce nestat iz prvih 11 cak prvih 15!
Od prvog momenta se vidilo da nije za našeg Zelju al et nek me iznenadi
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- MocMahale444
Sedad Subašić, prosle sezone
naravno nije igrao na svojoj poziciji.
nastupa
29
kao starter
28
žutih kartona
5
crvenih kartona
1
asistencija
3
golova
4
Jel mozda bio najbolji strijelac u klubu prosle sezone? Al eto hajde da popljujemo i zapostavimo.

nastupa
29
kao starter
28
žutih kartona
5
crvenih kartona
1
asistencija
3
golova
4
Jel mozda bio najbolji strijelac u klubu prosle sezone? Al eto hajde da popljujemo i zapostavimo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Daleko najbolji prosle godine ali ga raja uzela na zub.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:03Sedad Subašić, prosle sezonenaravno nije igrao na svojoj poziciji.
nastupa
29
kao starter
28
žutih kartona
5
crvenih kartona
1
asistencija
3
golova
4
Decko ima slifa i treba mu dati da igra u kontinuitetu. Za ovakvog Zelju itekako ima mjesta
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bazirat se sutra na defanzivu, teren je loš. Akcija biti neće sigurno, s toga jaka defanzivna, kompaktnost, što manji razmak između linija i prepustit im loptu i satrat ih na kontre. Idemo jako VTŽ
Ma moramo se polako cistiti kartona 9 igraca ima po 2 zuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 79 gostiju.