NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Rezultati su najavljeni ove godine i tu se sva prica zavrsava. Nikad vise ovakclve atnosfere oko kluba. Kraj
A zasto je Feno, ispred Duvnjaka i Nurkovića odlučio da Ali šuta penal, kad je trebao Karić.
Re: Re: NK Čelik Zenica
Jest bez pritiska, jer su znali da ne mogu maket nigdje. Sad kad je pritisak tu je kraj karnama od igraca i zenickoj djeciredbull93 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:28Ne mozete mi reci da su ovi igraci panj i ne znaju. Vidili smo svi proljetni dio sta su radili i kako su igrali. Neki drugi faktor je ovdje, koji trener mora rijesiti. Problem je sto se ovaj oad desio u pogresno vrijeme, sta je tu je idemo popraviti i dalje guramo.
Ja mislim da je svako od nas rekao bar jednom kako nece vise ni gledati, neda mu se nervirati i ne moze vise. Ne izdrzi ni do sljedece utakmice, gledas opet, jbga tako je to u ovoj igri.
kakav im je ba pritisak igrat protiv jelaha na BP ,a od jakih utakmica da grizu su predaleko ,da ne kazem utopicno udaljeniIronside je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:24Mnogi su ovdje bili protiv dolaska Karica Ali ovo je dokaz da nama treba 3-4 iskusna igraca u svakom trenutku,ova djeca padaju pod pritiskom lako nemaju jakih utakmica u nogama i Jos Samo da dodam mi smo krivi sto dizemo u zvijezde medjuseljca I jos neke odmah nakon 2-3 utakmice treba ih drzati na zemlji da grizu da zele vise da im bude cilj napredovati i igrati na visoj razini
cuj jelah im pritisak ,daj ba
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Sto se onda najavljuje pohod na visi rang trebalo je onda reci nije nam jos cilj u 1 ligu fbih i posteno a ne ovako dobijes penal i fulas i to 2 utakmicu za redom jbttsamoposteno je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:21Hocemo visi rang a hocemo i u kupu da guramo sto dalje trener pokusao sacuvat neke igrace jer je mislio ovo cemo lako zajebo se pa sta idemo dalje tek je pocetak sezone....a i sto se tice viseg ranga mi nismo za to spremni ni finansijski ni igracki oporavak i samo oporavak i ko ga je do sada podrzavo i dalje ce
Sutra bez problema možemo biti 5. na tabeli. I Kolina i Natron i Famos i Bosna mogu vrlo lako pobijediti. Tek sad dolaze teške utakmice. Gostovanje dobroj Usori pa onda Famos, ako se tu prospu bodovi halalite se sa višim rangom, ni Murinjo vam vise nece pomoci.
Ako ste do sada imali pritisak, sad cete ga imati jos vise..
A ovaj Međuseljac dijete ne znam ko te forsira al molim te ko Boga ne sutaj penale vise!
Ako ste do sada imali pritisak, sad cete ga imati jos vise..
A ovaj Međuseljac dijete ne znam ko te forsira al molim te ko Boga ne sutaj penale vise!
Kantonalna liga je za nas, tu smo prvaci. Hajmo pic.ke
- Crni gavran
- Kontakt:
Ljudi niko nije glup. Ova ekipa i ona iz prolhetne sezone ni priblizno nisu iste, mada su ista imena, jos smo pojacani. Nema onig angazmana, agresivnisti, pristup piiiccckast. Tako je to kad se dignes u nebesa, nerealno. Spustite se momci na zemlju. I ti Duvnjyk isto, treneri Bosne i Jelaha su prokuzili nasu igru. Moras mjenjati nesto, pa niko nije smole paso. Ove godine samo nas cudo moze dovesti u federalnu ligu, a i da kojim cudom udjemo, ceka nas grcevira borba za opstanak.....Kupovacu karte, a na utakmice necu da idem....Iz zdravstvenih razloga.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Bio niz 19 pobjeda bio si Tito,sad si **** Duvnjaku!!! I to je to,ovo je tvoj izbor igrača i taktike!!! Euforija je završena ovaj tim nije loš,al je igra i taktika,raspored na terenu katastrofa! Čestitke gostima na osvojenom bodu,u Čeliku po 100ti put kažrm da ima još 5 - 6 igrača koje treba odmah otjerat iz ekipe jer nisu za Čelik! Salčinovič,Šehič,Vardo i ima tih klocova još koliko hočete! Publike če biti isti broj,jer publika nije problem biti če oko 1000 zagriženih svaku tekmu,AL SPONZORA ČE SVE MANJE BITI! A SPONZORI DONOSE NOVAC KOJEG ČE U BUDUČE POSLIJE OVAKVIH IGARA I TAKTIKA BITI SVE MANJE!
::::SAMO ČELIK::::
Kada nisi jak psihicki pritisak ti je svaka utakmica od bilo kojeg znacaja pitate se Kako su igrali prosle sezone 19 pobjeda zaredom pa jednostavno znali su da nemaju sanse za prvo mjesto i igrali su rastereceno a sada se od njih ocekuje neki rezultat i pucaju po savovima.Duvanjak ovdje mora da stane na loptu I razgovara Nije rijesenje nabiti nekoga 7-1 i Hajde sve smo zaboravili vidimo da ima neki Dublji problem i treba mu pristupiti zrelo I razgovarati sa momcima u cemu je problem.Druga stvar ja stvarno zelim da Duvnjak uspije i vidim da ima zelje u njemu Ali taktika mu je kita obicna vezni red nemamo prenos lopte nikakav pasovi mlohavi pa legendo moja ako imas igrace koji nemaju snage da daju pas Kako treba Nemoj igrati siroku igru igraj okomito vise kompaktno volimo mi svi vidjeti 7-0 Ali draze mi je vidjeti 1-0 2-0 sa kvalitetnim posjedom I kontrolom igretareizo je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:32kakav im je ba pritisak igrat protiv jelaha na BP ,a od jakih utakmica da grizu su predaleko ,da ne kazem utopicno udaljeniIronside je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:24Mnogi su ovdje bili protiv dolaska Karica Ali ovo je dokaz da nama treba 3-4 iskusna igraca u svakom trenutku,ova djeca padaju pod pritiskom lako nemaju jakih utakmica u nogama i Jos Samo da dodam mi smo krivi sto dizemo u zvijezde medjuseljca I jos neke odmah nakon 2-3 utakmice treba ih drzati na zemlji da grizu da zele vise da im bude cilj napredovati i igrati na visoj razini
cuj jelah im pritisak ,daj ba
Celik Zenica
Nije. Vrijeme će pokazati da nije!redbull93 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:09Glup ti post i to pravo.
Kritiku treba uputiti i ovo kao da je druga ekipa, al cuj duvnjak koji je napravio niz 19 pobjeda ne moze biti trener nakon 2 lose utakmice.
Sve u svemu, usrali smo ga sad bas. Pod hitno neke promjene i nadat se da bosna kiksa gdje.
On ne može voditi veliki klub kao što je Čelik. Isto što nikad za njega nije trebao ni igrati...u Sask, Sije, Natron,...nek se uči a ne u Čeliku!
Prvo, borba za visi rang je gotova, pozitivna strana je sto cemo sa jos jednom (ili dvije) sezonom u ovoj ligi jos vise dugova vratit sto nam je i najvazniji cilj. Drugo, izgubili smo publiku sad i za Bog zna kad, ali sta bi sta je tu je, bice nas 300 bolesnika uvijek. Duvnjak je najveci krivac za ovo veceras, ocigledno nije ozbiljno shvatio ovaj nas cilj ulazak u rang vise pa je izveo neki polusastav, pa se pokuso vadit kad smo primili go. Trece, nemojte Medjuseljca na lomacu, to je mlad momak koji je danas veoma dobro odigrao,ali mu se vec drugi put gura lopta da suta penal kad je na prelomu kad je najveci pritisak, ni ja ne bih izdrzao.I nisam za to da ga se forsira ovoliko ko da je Messi, nama treba ekipa bit najbitnija a onda pojedini igraci, a izdvajanjem bilo koga na pozitivan ili negativan nacin ne valja.
Mi u svaku utakmicu smo trebali ulazit max ozbiljno ko da je finale lige prvaka. Dat 10 golova, pa se tek onda opustit. Najgore od svega sad jeste napad koji ce doc i koji ce ici po Celiku i momcima u upravi od strane Fudinih isprdaka. Moramo bit jaki i jedinstveni, sacuvat Celik od gasenja, vracat dugove i jednom cemo se aBd vratit u PL ,nazalost ne sad, ali za dvije,tri, cetiri sezone ako nastavimo s ovakvim radom. Put je ivijek bio i znali smo da ce bit tezat, postace jos tezi. Na nama je da se borimo, ne smijemo posustajat.
Mi u svaku utakmicu smo trebali ulazit max ozbiljno ko da je finale lige prvaka. Dat 10 golova, pa se tek onda opustit. Najgore od svega sad jeste napad koji ce doc i koji ce ici po Celiku i momcima u upravi od strane Fudinih isprdaka. Moramo bit jaki i jedinstveni, sacuvat Celik od gasenja, vracat dugove i jednom cemo se aBd vratit u PL ,nazalost ne sad, ali za dvije,tri, cetiri sezone ako nastavimo s ovakvim radom. Put je ivijek bio i znali smo da ce bit tezat, postace jos tezi. Na nama je da se borimo, ne smijemo posustajat.
Forsira se taj Ali a karna mrsava, nista od kantonalne lige nije uradio , jbt vise igrac koji se gura kao da uspije, a prije ce Durmis uspjet nego taj levat.
- Crni gavran
- Kontakt:
U pravu si za Međuseljca, treba momka podrzati. Pa nema decko ni 20 godina, igrao je fenomenalno proljtnu sezonu, sad je pao. Najlakse je sad ga pljuvati, treba ga podrzati. On, Durmis i Sivac su najveca nase perspektive. Duvnjak je kriv. Ako neko slabo igra stavi ga na klupu. Ako neko non stop fula penale, pa zasto ga odredjujes da opet puca. Nije kriv Medjuseljac, vec je kruv onaj sto je Medjuseljcu reko da puca penalZenca1988 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:48Prvo, borba za visi rang je gotova, pozitivna strana je sto cemo sa jos jednom (ili dvije) sezonom u ovoj ligi jos vise dugova vratit sto nam je i najvazniji cilj. Drugo, izgubili smo publiku sad i za Bog zna kad, ali sta bi sta je tu je, bice nas 300 bolesnika uvijek. Duvnjak je najveci krivac za ovo veceras, ocigledno nije ozbiljno shvatio ovaj nas cilj ulazak u rang vise pa je izveo neki polusastav, pa se pokuso vadit kad smo primili go. Trece, nemojte Medjuseljca na lomacu, to je mlad momak koji je danas veoma dobro odigrao,ali mu se vec drugi put gura lopta da suta penal kad je na prelomu kad je najveci pritisak, ni ja ne bih izdrzao.I nisam za to da ga se forsira ovoliko ko da je Messi, nama treba ekipa bit najbitnija a onda pojedini igraci, a izdvajanjem bilo koga na pozitivan ili negativan nacin ne valja.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Dobro, ti po svemu sudeci imaš nekih licnih problema ili nesuglasica s Medjuseljcem. Malo ohladi, smiri tenziju.
Broj jedan,Duvnjak je kriv za ovu utakmicu lik izasao protiv jedne od jacih ekipa sa izmjesanim sastavom, sa igracima koji su za transfer listu,Šehic,Pašalić,Šabić itd.Pa bolan uredu je malo izmjesat ali ne vodia 5:0.
A znate li sto su bolje igrali prosle sezone zato što nisi imali pritiska zato sto su i ptice na grani znale da je su rezultati u drugom planu i sada je drugacije ne mogu se nositi sa pritiskom.I sad nek mi dinodino stručnjak dođe kaze koji sportski psiholog u amaterskoj ligi, e sine jos ti pure trebas jesti da skontas.Pa zašto ti Ali suta malte ne po sred gola lopta 2 Km/h ide, zato sto ima pritisak publike nije isto sutati pred 1000 navijaca i 50 navijaca protiv Batona.
Kiksamo na svom terenu, pod hitno malo uprava nek se pozabavi ozbiljnije oko sporstskog segmenta da se dovede sportski psiholog ako hocemo stvarati vlastite igrace, pogotovo sto ti djeca igraju.
Bilo kako bilo Duvnjak je kriv za utakmicu i nema se tu sta puno pricati.
Cuj ovog pozitivna sto cemo ostati u ovoj ligi i jos vise dugova vratiti, jel pare druže padaju sa neba same?Daj rezultat napravi nesto i eto ti sponzora i publike.Sa ovom utakmicom su se sjebali a nisu ni zasluzili danas da pobjede nista nisu napravili.Opet ista stvar dođu do 16m i hoće da sa gol linije loptu uvaljaju u gol.
A znate li sto su bolje igrali prosle sezone zato što nisi imali pritiska zato sto su i ptice na grani znale da je su rezultati u drugom planu i sada je drugacije ne mogu se nositi sa pritiskom.I sad nek mi dinodino stručnjak dođe kaze koji sportski psiholog u amaterskoj ligi, e sine jos ti pure trebas jesti da skontas.Pa zašto ti Ali suta malte ne po sred gola lopta 2 Km/h ide, zato sto ima pritisak publike nije isto sutati pred 1000 navijaca i 50 navijaca protiv Batona.
Kiksamo na svom terenu, pod hitno malo uprava nek se pozabavi ozbiljnije oko sporstskog segmenta da se dovede sportski psiholog ako hocemo stvarati vlastite igrace, pogotovo sto ti djeca igraju.
Bilo kako bilo Duvnjak je kriv za utakmicu i nema se tu sta puno pricati.
Cuj ovog pozitivna sto cemo ostati u ovoj ligi i jos vise dugova vratiti, jel pare druže padaju sa neba same?Daj rezultat napravi nesto i eto ti sponzora i publike.Sa ovom utakmicom su se sjebali a nisu ni zasluzili danas da pobjede nista nisu napravili.Opet ista stvar dođu do 16m i hoće da sa gol linije loptu uvaljaju u gol.
Imam naravno, jer momak veze s vezom nema. Mrsav, tanak, upada, samo trazi faul, fula penale. Jel ima jos nesto sto sam zaboravio? Pored toga Mehic veze nema logicno, igrac za kanton, kao i sehic i sabic. Mrs svi u pmRubikovaKocka je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:00Dobro, ti po svemu sudeci imaš nekih licnih problema ili nesuglasica s Medjuseljcem. Malo ohladi, smiri tenziju.
Ne moze se napadati rang bez 2-3 iskusta igraca u prvoj postavi pa to ce vam izaci na vidjelo kad tad, nemamo mi skolu kao Dinamo i Ajax.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Opet cu ponoviti. Molim vas da razmislite sta pisete i da prestanete lijeciti frustracije na ovoj temi.
Pet kola proslo, raspad sistema. Svaka vam cast. Jos samo da pocnete "uprava napolje" i dogadjaj potpun.
Pet kola proslo, raspad sistema. Svaka vam cast. Jos samo da pocnete "uprava napolje" i dogadjaj potpun.
Celik!3,2,2.